canım ekte gönderdim resmi , sınıflandırma falan değişik bişey. ben de tam anlamadım bu testten bişeycanım sayı ml de mi yoksa toplamda mı 47 ydi? o hareketle hamile kalmak çooook süper,rabbim bu kez inşallah kucağına almayı da nasip eder.
Canım bu test galiba daha önce dna hasarına bakılmak için yapılan testti de mi? sonrasında test yaptırmadı mı eşin hiç? Ameliyat olalı 2 aydan fazla oldu de mi?canım ekte gönderdim resmi , sınıflandırma falan değişik bişey. ben de tam anlamadım bu testten bişeyEki Görüntüle 1668580
tirbiyesiz seniCanım terlediyse üzerini değiştir,hem gribin falan en iyi ilaçlarından birisi de öpüşmektir
cnm bekle atarım acelemiz mi vargrpaysgl kız resim bekliyom senden,at özelden bana,istersen isim kısmını kapatabilirsin.
yok kekliğim bu normal spermiyogram. bu şekilde baktılar. dna hasar testini hiç yaptırmadık biz.. ankaraya gidemedik test için. bu ameliyattan öncesinin testi. ameliyat sonrası 4 ay bitti canım ama test veremedi eşim hala. 6. aya kadar böyle takılalım diyoruz 6. ayda da bir tüp bebek merkezinde testlerimizi yaptırırız artık diyoruz.Canım bu test galiba daha önce dna hasarına bakılmak için yapılan testti de mi? sonrasında test yaptırmadı mı eşin hiç? Ameliyat olalı 2 aydan fazla oldu de mi?
hadi beeeeee! Sen yapınca ayıp olmuyor da ben söyleyince mi ayıp oluyor. Biliyorsun ki bu bilimsel açıklama.tirbiyesiz seni
bilimselse olurhadi beeeeee! Sen yapınca ayıp olmuyor da ben söyleyince mi ayıp oluyor. Biliyorsun ki bu bilimsel açıklama.
Ya canım bu hastahaneler insanı mahvediyor psikolojik olarak. bazen diyorum ki lab.okuyayım diye. Sırf sperm incelemek için.yok kekliğim bu normal spermiyogram. bu şekilde baktılar. dna hasar testini hiç yaptırmadık biz.. ankaraya gidemedik test için. bu ameliyattan öncesinin testi. ameliyat sonrası 4 ay bitti canım ama test veremedi eşim hala. 6. aya kadar böyle takılalım diyoruz 6. ayda da bir tüp bebek merkezinde testlerimizi yaptırırız artık diyoruz.
çünkü bu testten bişey anlamadık. bir de bundan 2 hafta önce yaptırdığı test vardı eşimin 3 milyon çıkmıştı toplam sperm sayısıbiz şok olmuştuk tabi. meğer laboratuvar hatası imiş. bu hastaneye pek güvenimiz kalmadı yani. boş yere kalkıp gidip test vercek gibi geliyor eşime de bana da
sen yaparsın cnm hatta incelerken spermleri sıraya koyarsın hepsini incelersinYa canım bu hastahaneler insanı mahvediyor psikolojik olarak. bazen diyorum ki lab.okuyayım diye. Sırf sperm incelemek için.
Canım lab.hatası olduğunu nerden anladınız?yok kekliğim bu normal spermiyogram. bu şekilde baktılar. dna hasar testini hiç yaptırmadık biz.. ankaraya gidemedik test için. bu ameliyattan öncesinin testi. ameliyat sonrası 4 ay bitti canım ama test veremedi eşim hala. 6. aya kadar böyle takılalım diyoruz 6. ayda da bir tüp bebek merkezinde testlerimizi yaptırırız artık diyoruz.
çünkü bu testten bişey anlamadık. bir de bundan 2 hafta önce yaptırdığı test vardı eşimin 3 milyon çıkmıştı toplam sperm sayısıbiz şok olmuştuk tabi. meğer laboratuvar hatası imiş. bu hastaneye pek güvenimiz kalmadı yani. boş yere kalkıp gidip test vercek gibi geliyor eşime de bana da
cnm o günler kullanırsan daha iyi yumurtalama günlerine yakın başla kullanmayaYumurtlama günlerinde mi kullanılmalı bilgisi olan varmı arkadaşlar
Kız vallahi düşünüyorum bir ara. kuzenim var laborant,bazen diyorum yakın olsa iş yerinden sperm kutusu getirir evde örneği alıp kuzenime veririm o baksın. Ama malesef istanbul arnavutköy devlet hastanesinde çalışıyor.sen yaparsın cnm hatta incelerken spermleri sıraya koyarsın hepsini incelersin
cnm ya bu kadar cok stres yapma düşünme oluruna bırak rahat ol cnm xok arastırıp bilmekte iyi değil aslındaKız vallahi düşünüyorum bir ara. kuzenim var laborant,bazen diyorum yakın olsa iş yerinden sperm kutusu getirir evde örneği alıp kuzenime veririm o baksın. Ama malesef istanbul arnavutköy devlet hastanesinde çalışıyor.
canım çok takmaktan ziyade kimseye güvenmiyorum laboratuvar konusunda. düşün yani,birinde hareket hep %50-60-70 çıktı ama son yaptığımızda %35 çıktı. De gelde kafan karışmasın.cnm ya bu kadar cok stres yapma düşünme oluruna bırak rahat ol cnm xok arastırıp bilmekte iyi değil aslında
canım bir sene önce 110 milyondu sperm sayısı canım. kontrol amaçlı gitti eşim bir geldi ki 3 milyon biz şok olduk , inanamadık.. ben dedim kesin bir sıkıntı var tekrarlayalım testi, işte 2 hafta sonra tekrar gitti sonuç böyle çıktı. doktora dedik nasıl olur 2 haftada 3 milyondan 47 milyona??? doktor da labda bekletmiş olabilirler numuneyi hata olmuş onu yok sayın yırtın atın dedi.. buna bile güvenemedik ama varikosel vardı zaten diye ameliyat oldu işte eşim...Canım lab.hatası olduğunu nerden anladınız?
Yokmu bilgisi olan arkadaslarYumurtlama günlerinde mi kullanılmalı bilgisi olan varmı arkadaşlar
hımmm bu test o sıkıntılı testten sonra yapılan test,ben de sandım ki bundan sonra yaptırdığınız 3 milyon çıktı. korktum bir an.canım bir sene önce 110 milyondu sperm sayısı canım. kontrol amaçlı gitti eşim bir geldi ki 3 milyon biz şok olduk , inanamadık.. ben dedim kesin bir sıkıntı var tekrarlayalım testi, işte 2 hafta sonra tekrar gitti sonuç böyle çıktı. doktora dedik nasıl olur 2 haftada 3 milyondan 47 milyona??? doktor da labda bekletmiş olabilirler numuneyi hata olmuş onu yok sayın yırtın atın dedi.. buna bile güvenemedik ama varikosel vardı zaten diye ameliyat oldu işte eşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?