canım merak edip kendini strese sokma,bir kaç güne kadar görürsün pozitif çizgiyiCanım ya benim tek çizgi çıkıyor iki testte de.. Acaba hiç yumurtlama olmayacak mı diye korkmaya başladım. Ama doktor rahim ve yumurtalıklar temiz sağlıklı görünüyor demişti 4 gün önce.. Offf hayırlısı..
canım stres yapma,bir iki güne kadar çalar yumurtan,boğazın nasıl oldu?günaydınnn canlarım bnm kimyager1508 zeynep bal, fduag, keklik_58,
nasıl gidiyor tesler ya benm hala silik çizgi bugün koyu olması gerekiyo bakalım ne olacakya akıntımda yok yarın normalde yumurtamın catlama günü ya korkuyorum valla yumutam catlamayacak mı bugün test yapım heber vercem kuzularım benm
Of canim yaa cok trajikomik hallerdeyiz :) Ben de yumurtlamati brkliyorum.Insallah bu ay yumurtlamamiz olur. ve insallah eslerimiz de biz de hastalanmayiz..ve hizlarimiz yukselir insallah :)))) ne cok sey lazim hamile kalabilmek icin. şu kaza yapanlara yine kafayi takicam simdigünaydınnn canlarım bnm kimyager1508 zeynep bal, fduag, keklik_58,
nasıl gidiyor tesler ya benm hala silik çizgi bugün koyu olması gerekiyo bakalım ne olacakya akıntımda yok yarın normalde yumurtamın catlama günü ya korkuyorum valla yumutam catlamayacak mı bugün test yapım heber vercem kuzularım benm
bogazım iyid cnm burnum yıkandı resmen gribe döndü nefes alamıyorumcanım stres yapma,bir iki güne kadar çalar yumurtan,boğazın nasıl oldu?
aynen kaza ile yapanlar gercekten o zamanı nasıl tutturuyorlar anlamıyorumOf canim yaa cok trajikomik hallerdeyiz :) Ben de yumurtlamati brkliyorum.Insallah bu ay yumurtlamamiz olur. ve insallah eslerimiz de biz de hastalanmayiz..ve hizlarimiz yukselir insallah :)))) ne cok sey lazim hamile kalabilmek icin. şu kaza yapanlara yine kafayi takicam simdikeklik_58
adetten sonra her gün yapıyorlar demek ki,yoksa nasıl tutacak? Maşallah anne babalarımıza,bu ne istek bu ne aşktır yarabbimaynen kaza ile yapanlar gercekten o zamanı nasıl tutturuyorlar anlamıyorum
hahaha aynen öylle biz kazasız bile tutturamıyoruz bırak kazayıadetten sonra her gün yapıyorlar demek ki,yoksa nasıl tutacak? Maşallah anne babalarımıza,bu ne istek bu ne aşktır yarabbim
günaydınnn canlarım bnm kimyager1508 zeynep bal, fduag, keklik_58,
hoşgeldin cnm nasılsın hamilelik nasıl gidiyorgünaydın canım benimm, günaydın kızlaarrrr
hoşbuldum tatlımm. canım daha nasıl gittiğini bilmiyorum umarım herşey yolundadırhoşgeldin cnm nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
günaydın tatlımm. canım şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür ama olması mı olmaması mı iyi bilemiyorum. bebişten yana da herşey yolundadır umarım.günaydınkimyager1508 nasılsın canım? nasıl gidiyor hamişlik?
herşey yolundadır annesi içini ferah tuthoşbuldum tatlımm. canım daha nasıl gittiğini bilmiyorum umarım herşey yolundadır7 kasımda gidicem kontrole.
inşaallaah canım inşaallahhherşey yolundadır annesi içini ferah tut
bu günleri bende görsem hayırlısı ile cnminşaallaah canım inşaallahh
hepiniz için o kadar çok dua ediyorum kiii, bunu canı gönülden o kadar istiyorum kiii, eminim hepiniz tek tek sırası ile mutlu haberleri vereceksiniz. ben inanıyorum sizde inanınbu günleri bende görsem hayırlısı ile cnm
bende inanıyorum cnm valla rabbim byük ben hep ondan istedim dua ettim inşş verecek yavrumuhepiniz için o kadar çok dua ediyorum kiii, bunu canı gönülden o kadar istiyorum kiii, eminim hepiniz tek tek sırası ile mutlu haberleri vereceksiniz. ben inanıyorum sizde inanın
iyidir canım iyidir,bulantı falan şikayetin yok galiba şimdilik.hoşbuldum tatlımm. canım daha nasıl gittiğini bilmiyorum umarım herşey yolundadır7 kasımda gidicem kontrole.
Rabbimden umut kesilmez canımmmbende inanıyorum cnm valla rabbim byük ben hep ondan istedim dua ettim inşş verecek yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?