Allah razı olsun canım,bilmez miyiz bizler için nasıl dua ettiğinizi,inşallah rabbim senden sonra bizlere de kısa sürede başka arkadaşlarımız için dua etmeyi nasip edecekhepiniz için o kadar çok dua ediyorum kiii, bunu canı gönülden o kadar istiyorum kiii, eminim hepiniz tek tek sırası ile mutlu haberleri vereceksiniz. ben inanıyorum sizde inanın
iyidir canım iyidir,bulantı falan şikayetin yok galiba şimdilik.
kızzzzz,annem hep der kasık ağrıyorsa bebiş kızdır diye!Yok canimm. Sadece arada kasik agrim oluyor birde gaz problemim var. O da arada karin agrisi yapiyor.
yaaaaa gerçekten miiiii, bende hep süslü bi kızım olsun isterimkızzzzz,annem hep der kasık ağrıyorsa bebiş kızdır diye!
aaa yumurtluyorsun kızzzz,akıntın başladı mı? Akşam üstü bence iyice koyulaşacak. akşam yemeğinden önce tekrar yap bence.bugün yaptıgım test sonunda catlıyor yumurtam zaten akıntımda başladı az öncw wc farkettim bugünü yarını iyi degerlendireyim bari
Sus kız,trip atma,saçını başını yolarım haaaa,siz bana saatler sonra yorum yapmıştınız!!!ya kızlar neden yorum yapmadınız testlerime off ya
bol meyve ye de atlat şu gribi,bugün ve yarını 2-3 ml jel ile değerlendir.ya kızlar neden yorum yapmadınız testlerime off ya
aynen canımm, hadi rastgelebakın hepsi testlerin
ederim tabikide tatlımmm hiç merak etmeeeBnda dua edrsnkimyager1508 bebk için
Vallahi çevremde hep kız olacaksa kasık ağrır,erkek olacaksa bel ağrır derler. İnşallah rabiim gönlüne göre tatlı şirin kokoş bir kız nasip ederyaaaaa gerçekten miiiii, bende hep süslü bi kızım olsun isterim
ama nedense ben hep erkek olacak gibi hissediyorum, hamile olduğumu öğrenenlerde hep erkek olacak diyor
cnm bnm tşk ederim yorumların içinnn yardımn içinSus kız,trip atma,saçını başını yolarım haaaa,siz bana saatler sonra yorum yapmıştınız!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?