Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
grpaysgl Canım hadi gözün aydın :) Allah'ım yardımcınız olsun, stressiz sağlıklı ilişkiler dilerim efendim :)))) Benim dün testte hiç çizgi yoktu, az önce doktordan geldim. Çok şükür ki tüpümün açık olduğu tarafta iki yumurtam oluşmuş. Birisi çatlamak üzere dedi, hergün ilişki önerdi. Ama test niye negatif onu anlamadım. Bugün bir daha yapacağım testi. 3 buçukta su içmiştim. Kaçta yapayım sizce kızlar ? keklik_58 Z zeynep bal kimyager1508 Dün çay içtikten iki saat sonra yapmıştım.

tşk ederim cnm bnm ben sıvı alıyorum wc gidiyorum hemen ondan sonra 3 saat sıvı almıyorum cnm dikkat et sende

yeni katıldım aranıza.. kızlar bende c.tesi aşılama yaptırdım 10 kasımda hamile olup olmayacağım belli olucak bu süreci hep beraber paylaşalım istedim :)
hoşgeldin cnm mrb inşş iyi gecer de bebeğin tutunmuştur sana cnm bnm
sizin sorun neydi ne zamandır istiyorsunuz bebek
bide esinin sonuçları nasıldı

hoşgeldin cnm mrb inşş iyi gecer de bebeğin tutunmuştur sana cnm bnm
sizin sorun neydi ne zamandır istiyorsunuz bebek
bide esinin sonuçları nasıldı
biz 6 yıllık evliyiz. Eşimdede bende görünürde hiç bir sorun yok rahim filmleri vs genetik testleri herşeyi yaptırdık ama hamile kalamam için hiç bir sorun yok. hatta şöyle bişi diyeyim ben 8 aylık evliyken ilk defa hamile kamıştım ama 6 haftalıkken kanama yoluyla düşük oldu daha sonra 3 senelik evliyken 2 kez kaldım onlarda düşükle sonuçlandı bir 5 haftalık diğeri de 7 haftalıktı ardından doktora müracat ettik o sırada doktor a başımdan geçenleri anlattım. yumurtalık takibi yapalım dedi yaptı da ardından yine hamile kaldım ama 5 haftalıkken oda kanama yoluyla düşük oldu. sonra doktor beni cerrahpaşa araştırma hastanesine yönlendirdi oraya gittim ordada tam rahim filmi çekilecekken doktor sende kanser yarasına benzer yara var ben filmi çekemem dedi ve gitti... parça alındı bende bakıldı hiç bişi yok ama 1 hafta beklerken sonuçları çok şey yaşadım..eşime bile diyemedim.. sonra görümceme anlattım abla böyle böyle diye gel ben seni benim doktora götüreyim dedi e götürdü.. ismi ahmet bey.. hemen benden rahim filmi ve hormon tahlili eşimden de sperm tahlili istedi eşimde ileri hareketli spermleri gayet iyi dedi doktor.. rahim filminde normal tüpler açık hormonlarda iyi dedi. ahmet bey 3 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle denedi olmadı daha sonra geçen sene kasım ayın da aşılama yapılıcak dedi yaptık. aralık ayında hamile olduğumu öğrendim ama 7. haftadan sonra sevinicem dedim.. 7 haftalıkken kalp atışlarını gördük ve dinledik. daha sonra 11. haftada kontrol e gittiğimde bebeğimin kalp atışları durmuş doktor hemen kürtaj dedi ve ertesi gün kürtaja aldı beni. şimdi c.tesi tekrardan aşılama yaptık eğer bu tutmazsa son kez aşılama yapıcak oda tutmadı tüp bebek.. bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah..

işte bu yüzden doktorum aşılamadan sonra coraspirin kullan dedi.

Bnm bi ablm var onunda y senedr olmyr gtmedigi Dr nerdyse kalmadı düşüneblyrmsn en sonunda 6 sene snra buldular ki kan pıhtılaşma si varms hatta bi kere hamle kaldı oda düşük oldu o zmn ble bulamamislr neslli

cnm ya zor olmuş cok hamile kalmışsın ama saglıklı gebelik olmamış maleseff hiç sogan suyu içtin mi cnm
ya inşş bu kez saglıklı olur hamileliğin cnm rabbim kucagına almayı nasip eder inş

cnm ya zor olmuş cok hamile kalmışsın ama saglıklı gebelik olmamış maleseff hiç sogan suyu içtin mi cnm
ya inşş bu kez saglıklı olur hamileliğin cnm rabbim kucagına almayı nasip eder inş
amin canım hepimize inşallah..tabi çok kere kullandım hatta incir kürü bile yaptım :)

sen ne kadarlık evlisin ?
bn 2,5 yıllık evliyim önce korunduk cnm 14 ay oldu bıraktık korunmayı bizdede sorn yok herşeye bakıldı sadece eşimin ileri kareketi % 15 yavaş tek sorun bu gibi ama doktor normal hamile kalırsın diyo ama tık yok daha siftah bile acamadık yani tutturamadık gitti cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…