Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deli ya :) keçiboynuzuna dayan :)

inşşş cnm bnm hayırlısı ile saglıkla olsunlar yerim onları oy
sana komik bişi anlatayım :) biz silivri de oturuyoruz ama sperm yıkanması bilemem nesi istanbulda nişantaşında oldu :) orda lahazırladılar termosa koydular şırıngaları koyulduk yola silivri ye doğru yolda eşime diorum çocuklarımız termosta şuan :) eşimde dio termosa bakıp :) - bakın eşşek sıpaları adam gibi yumurtaya koşun biriniz saplanıp eli ayağı düzgün dünyaya gelsin ne annenizin nede benim sabrımız kalmadı :) eşim bunları söyledikten sonra bastım kahkaha yı :)

deli ya :) keçiboynuzuna dayan :)
ah ah en can alıcı noktamdan vurdun beni anam yemiyo adam sinir ediyor beni yamidesi hassas kusuyu gibi oluyo hahaha ya hiç bişey yemiyo meyve yemiyo ne pasta börek talı hiç bişey yemez beni sinir ediyo keciboynuzu pekmezi yemiyo suyunu zaten hiç içemedi

keçi boynuzunu kaynatsanda mı içmez :S

hahaha cok komiksiniz ya cnm rabbim gönlünüze göre versin inşşş

Ah Can'ım benim yaaaa ne kadar yıpranmışsınız kim bilir. Rahim tamamyüpler tamam ama pıhtılaşma sorunun olup olmadığına bakıldı mı peki? Bak bir arkadaşımın görümcesi de 4-5 kere hamile kaldı ve düşük yaptı sürekli taaa ki fakülteye Gidene kadar meğerse pıhtılaşma sorunu varmış ve o yüzden düşük yapıyormuş bakıldı mı senin kan durumuna

Ah Can'ım benim yaaaa ne kadar yıpranmışsınız kim bilir. Rahim tamamyüpler tamam ama pıhtılaşma sorunun olup olmadığına bakıldı mı peki? Bak bir arkadaşımın görümcesi de 4-5 kere hamile kaldı ve düşük yaptı sürekli taaa ki fakülteye Gidene kadar meğerse pıhtılaşma sorunu varmış ve o yüzden düşük yapıyormuş bakıldı mı senin kan durumuna eşinin morfolojisi ve sperm dna sına bakıldı mı ayrıca

Can'ım bence sabah uyanıp lavaboya gittikten sonra bir şey içmeden yap saat 11 gibi yap akşam da saat 6-7 gibi yap bence. Geçen ayların birinde benim de öyle oldu testlerim negatif çıkıyordu Progesteron testi yaptırdım çok düşük çıktı sonra Dr a gittim hemen ama 16 ml bir yumurtam vardı ve Stresten dolayı 1 hafta geç çatladı yumurtam,sen testi takma sonuçta yumurtan var ve çatlamak üzere stressiz şekilde kocişinle Zaman geçir! Hafi kolay gelsin!

yeni katıldım aranıza.. kızlar bende c.tesi aşılama yaptırdım 10 kasımda hamile olup olmayacağım belli olucak bu süreci hep beraber paylaşalım istedim :)
Hoşgeldin canım,seni aramızda görmekten memnun oluruz Can'ım inşallah güzel haberler alacaksın,olumlu düşün ki olumlu olsun

işte bu yüzden doktorum aşılamadan sonra coraspirin kullan dedi.
Can'ım sadece coraspirin değil iğne veriyorlar hamileliği öğrendiğin an yapmaya başlıyorsun. Ben nedense senin sorununun pıhtılaşma sorunu olduğunu düşünüyorum öyle hemen aşılamadan sonra bir hap kullan demekle tespit edilmiyor bu iş sen mutlaka üzerine git bu durumun lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…