Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende çok korkuyorum.gerçekten korkulacak gibimi?

preseedle ilgili burda ve birçok sitede hamile kalanların yorumlarını okudum ancak bunların içinde düşük yapanlar da var ( Allah korusun) bu konu hakkında doktora danışıp preseed kullanan var mı? çünkü bu jel spermlere şeker yükleyerek hem canlı kalma süresini hem de hızlarını etkiliyormuş ancak oluşan embriyoya etkisi var mı?

bende çok korkuyorum.gerçekten korkulacak gibimi?
Canım ben anestezili oldum,ayıldıktan sonra bir şey yoktu ama eve gittim ve bağırmaya başladım,midem öyle bir şişti ki ağlaya ağlaya nefes alıyordum,2 gün kaburgalarım ağrıdı nedense,ama bu sadece bende oldu,başkalarında olmamıştı.

Düşük yapanlar jel yüzünden değil,gebelik sağlıksız olduğundan olur canım. Dr una sor o önerirse kullan sen. Ben sormadım,gerek de görmedim.

lökositte 1 sıfırı yanlşlkla yazmşlar sanırım ,yazılan aralık dışında olan değerlern yanında işeret oluo normalde .dr da bişi demedi zaten bizimde dikkatimizi sonradan çekti... dediğim gibi dr hiç bişi demedi genel anlamda kesin bi yorum yapmadı ilk muayenemizdi zaten. şimdlk 3 ay ilacı kullan tekrar değerlerine bakarız ona göre tekrar konuşuruz demişti. 1 ay sonra tekrar test yaptıracağız işte . farklı iyi biyerde yaptırırız bu sefer. spermlerin yarısı hareketsiz. diğer yarısında da ileri hareketli hiç yok... o yüzden umudum yok pek kızlar napıcağmızıda bilmiyorum gerçekten

herkesin kendi tercihi
Evet herkesin kendi tercihi,benim 3 tane arkadaşım tüp bebek merkezinde test yaptırdı eşinin kötü durumda olduğunu söylediler ama adamlar fakültede ya da normal bir yerde yaptırdıkları testte sonuçların 2,5 katı iyi çıktı ve tüp bile zor dedikleri adamların eşleri 2 ay içinde hamile kaldı. Şunu biliyorum ki tüp bebek merkezleri sonuçları bilerek düşük gösteriyor.

canım bu eşinin ilk testi mi? Tedavi başlangıcı için farklı yerde 1-2 test daha yaptırın,çünkü ilk testler stresten dolayı daha kötü çıkıyor

Canım bir sıfırı değil 2-3 sıfırı yanlış yazmış olmaları lazım

canım bu eşinin ilk testi mi? Tedavi başlangıcı için farklı yerde 1-2 test daha yaptırın,çünkü ilk testler stresten dolayı daha kötü çıkıyor
şöyleki cnm ilk test yaptrdk ml deki sperm sayısı 8 milyondu. o değerleri dr a göstermiştik. daha sonra ilaca başladı ve dediğin gibi sırf meraktan bi kez daha yaptırdık ,ama dr a onu göstermedk 3 ay geçmediği için... yani bu 2. testi aslında . kısa sürede sayı 2 ye katlanmış ama harekette gelişme yok

ön yargılı olmamak lazım bence. iyi çalışan kurumlara haksızlık etmiş olmayalım.dünyaca ödüller almış ve kalitesi kanıtlanmış biryere haksızlık etmiş oluruz.kötü olan yerler vardır elbet.fakültelerde çözüm tabi.ama eşim de bende çalışıyoruz ve saatlerimizi devlet hastanelerine göre ayarlaamız zor oluyor.burda cumartesi bile hizmet veriyor

Canm ne ilacı verdiler size

Evt dgru ama bazı yerler öyle berbat ki sırf tüp bebek için insanları kullaniyo lar bnde şahit oldm tabi hakkını yememek lazm bazı yerler süper işlernde ama keklik_58 arkdsm a da hak vermyo deglm

Bnm eşim.1 kutu icti snra emodex geçti berbat bu ya dyr bde çok pahli ilaçlar ya ateş pahası
aynen, dr unda bize tepkisi gayet rahat bi tavırla "olur sizin çocuğnuz ya olur.. ama nezaman olur kaça patlar bilmiyorum dedi gülerek heheh die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…