- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
yazarım canım, sürekli yazmsamda okuyorum sürekli buralardayım hepinizii biliyoum aslında :)Bze yaz mutlak a sonu
Bze yaz mutlak a sonuçları cnm
bende anlamadım ileri doğru hareket sıfır ,yavaş doğrusal olmayan hareketli ne oluo fln die kafmız karştı ://Pardn ben onu gÖzden kacrmsm ama ben ilk defa böyle tahlil gördn cnm bzde iki turlu hareketli var ileri ve normal yani yüzde 50 harektsz yazyo bzm harektsz 85 düşün artk
Bzm ki stersin tam ortasında o dediklerini elmdn geldi kdr yapym bnde cnm şükür balık sezonda acaldiher şey den önce moral çok önemli.özellikle erkeklerde stres spermleri çok etkiliyor.birde dar pantolon dar slip sıcak duş kesinlikle yasak.taze sıkılmış portakal madalina suyu içirin.haftada iki defa balık çok iyi.haftada iki defa nohut yemeği.bunlar benim araştırmalarım.ama ön önemlisi stresten uzak olmak çok önemli
Kaca yapyr cnmsemen testini de mümkünse iyi bir merkez de yapın.bazen yanlış ölçüyorlar. Memorial bu konuda çok iyi tavsiye ederim.
Normalde 4 türlü hareket grubu var,ileri,yerinde doğrusal olmayana ve hareketsiz diyebende anlamadım ileri doğru hareket sıfır ,yavaş doğrusal olmayan hareketli ne oluo fln die kafmız karştı ://
ya canım lökosit miktarı 800 miyon mu yazıyor ben mi öyle görüyorum??? Morfoloji krugere göre bakılmamış ayrıcabende anlamadım ileri doğru hareket sıfır ,yavaş doğrusal olmayan hareketli ne oluo fln die kafmız karştı ://
Ben 3 blym yernde ileri harektsz dyw cnm bnm test sonclarnda hep böyle idiNormalde 4 türlü hareket grubu var,ileri,yerinde doğrusal olmayana ve hareketsiz diye
Normalde 4 canım ama çoğu doğrusal olmayanları hareketsiz kabul ediyorlarBen 3 blym yernde ileri harektsz dyw cnm bnm test sonclarnda hep böyle idi
wala bilmiyorum cnm nolcak bende sonuçtan çok umutlu değilim o yüzden.... Morfoloji krugere görede kaç çıkar onuda bilemiorm.Normalde 4 canım ama çoğu doğrusal olmayanları hareketsiz kabul ediyorlar
Hmm allah m neler öğrencm dahaNormalde 4 canım ama çoğu doğrusal olmayanları hareketsiz kabul ediyorlar
canım ben hsg de çok korkuyordum annem yaptırmamı istemiyordu kocan tedavi olsun ondan sonra çektirirsin o çok acılı bir şey diye ben de eşim ve görümcemle gittim,ayılırken sürekli sormuşum açık mı açık mı diye,sonra bana açık demişler ben de sürekli ağlamış çok şükür deyip durmuşumBen sukredyorum bnde bisey çıkmadı Rabbime şükür.ama eşimle çok.ugrastm halen ugrasymfirstjiffy
Yok canım yok öyle olumsuz düşünme,inşallah bebiştirKzlar ya sağ kasıgma bi ağrı grdi zor drym ayakta otururken bile btyo akıntım da çoğaldı benm kırmızılar yolda
185 diye hatırlıyorum.laboratuvar olarak çok gelişmiş bir yer.sürekli ödül alıyorlar.Kaca yapyr cnm
Canım sayı iyi ama hareketin 0 olması kötü bir şey biliyorsun,eb az ilerinin %32 toplamda da 40 üzeri olmamı istenir hareketin. Tüp yaptırmayı düşünmüyor musunuz? Ne dedi dr lar? Ayrıca 800 milyon lökosit olması mümkün mü yaaaa???wala bilmiyorum cnm nolcak bende sonuçtan çok umutlu değilim o yüzden.... Morfoloji krugere görede kaç çıkar onuda bilemiorm.
Ya ne gerek var arkadaşlar tüp bebek merkezinde bu kadar para vermeye anlamıyorum sizi. En sağlıklısı fakülteler bundan emin olun.185 diye hatırlıyorum.laboratuvar olarak çok gelişmiş bir yer.sürekli ödül alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?