- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
bide eşim sordu hani keçi boynuzu yada çakşır öneriomsnz die aa bi tepkiliii onları içiceksen ilaç vermiyim hiç sen seç dioDeseydin çokmu komik dye insanlrn sıkıntısı ile dalga geçiyorlar Dr olms lar insan olmams lrfirstjiffy
Tövbe yarabbi ne anormal adam ya desne iç yada içme snra dene dye yook ya bu topik d3 bi arkds dan okdm esnde sperm hareketsizliği vardı bzm gbi Dr ilaç falan vermiş fayda etmemiş snra kadn bi ay aktarci dan karışım alms eşi tekrar test yapyo Dr hayretler içmde kalyo 1 ayda yüzde 3 den 50 ckms Dr hemen istems reçete olrk hastlarna yazyorms düşün ne Dr lar varbide eşim sordu hani keçi boynuzu yada çakşır öneriomsnz die aa bi tepkiliii onları içiceksen ilaç vermiyim hiç sen seç dio
doğrudur wala cnm bu tam bet çıktı başımıza. aktarda eşime demiş çabuk etki ve hareket istiosan çok gzüel bi macun yaparım sana demiş. ama 130 tl fln. aktar dr dan daha ilgili çakşırı şöle kullan keçi boynuzunu böle fln fln dieTövbe yarabbi ne anormal adam ya desne iç yada içme snra dene dye yook ya bu topik d3 bi arkds dan okdm esnde sperm hareketsizliği vardı bzm gbi Dr ilaç falan vermiş fayda etmemiş snra kadn bi ay aktarci dan karışım alms eşi tekrar test yapyo Dr hayretler içmde kalyo 1 ayda yüzde 3 den 50 ckms Dr hemen istems reçete olrk hastlarna yazyorms düşün ne Dr lar var
Iyims c bzde bi kere macun aldk fayda etmedi saraçoğlu özel macun satyo sperm hareketsizliği içn 300 bi o.kaldı almadgmdoğrudur wala cnm bu tam bet çıktı başımıza. aktarda eşime demiş çabuk etki ve hareket istiosan çok gzüel bi macun yaparım sana demiş. ama 130 tl fln. aktar dr dan daha ilgili çakşırı şöle kullan keçi boynuzunu böle fln fln diestresi alacak bitki çayo fln verio
öh maşlhh 300 müüüü .aynen bende bi anda yüklenmeyelm diorm korkuorm mazalh bişeye sebep verir die...Iyims c bzde bi kere macun aldk fayda etmedi saraçoğlu özel macun satyo sperm hareketsizliği içn 300 bi o.kaldı almadgm
Canim bugun cok ilginc birsey oldu.artik yumurtlama testlerine guvenim sifir.hani diyordum hic cizgi yok acaba yumurtlamiycam mi vs derken bugun doktora gittim.yumurtan catlamis dedi ve maalesef ne zaman catladigi anlasilmiyormus.benim testlerimin fotosunu aticam.bi bakar misiniz?benim catlama gunumu niye bilemedi dersiniz?ya canım inşallah gelmez diyemiyorum çünkü korkuyorum,acaba yumurtam çatlamadı 13 gün önce de yeni mi çatlıyor diye,ya da kist falan mı oldu diye. Rabbim hayırlısını versin ne diyeyim. Bakalım yarın adet günüm ama bende şimdilik akıntı,çok nadir sağ tarafıma giren hafif sancılardan başka bir şey yok. Pko yok bende,adetlerim düzenli gelirdi hep,acaba pko mu oldum. Sonradan pko olan var mıdır acaba? KorkuyorummmmmmmEğer 2 gün önce çatladıysa yumoş 45 günde falan adet olacağım.
Allahim şoka girdim resmen. Rabbim buyuk O herseyi gorur.bu tipleri safece Allaha havale ediyorum.. uzulme canim sen niye sinir yapiyorsun.bu onun karaktersizligi.. yaptigin sey de cok hos ayrica gidip ona dileklerini belirtmen.Kızlar İkizlerin doğum gününde eltimin kardeşinin hanımı da vardı ya geçmiş olsun diyeyim dedim malum bebeğini kaybetti,çok zor bir durum. Büyüklük bende kalsın dedim,geçmiş olsun canım,üzülme tekrar olur inşallah,rabbim hayırlı zamanda nasip etsin dedim. Ne dese beğenirsiniz,benim hiç değilse hamile kalabildiğim belli,senin o da olmuyor,asıl size geçmiş olsun demez mi? Dondum kaldım,ateş gibi yandı vücudum,ağlamadım ama dünden beri boğazım çok kötü,şu an yutkunamıyorum,sinirden üzüntüden bademcik indirmişim.
cnm sen kurbagı ayagı kürünü yap kesin kalırsınHamile oldgnu anladı kaçtı yaa smdi kutlama yapar Ohh ne gzl ya maşallah diyeyim nazar değmesindarsi başımıza keklik_58 sanki herkes hamile kaalack ben olamycam gbj gelyo
oyyyy maşallhh cnm bnm net belli hamileliğin bebegin hayırlı olsun cnm benm tebrik ederim rabbim önce keseyi görmeni nasip etsin, sonra kalp atışlarını duymayı nasip etsin , sonrada hayırlısı ile saglıklı şekilde bebeğini kucagına almayı nasip etsin kuzum cokkkkkkk sevindimKızlar sabah 6 da kalkıyorum ben eşim 7 de işyerinde olması gerektiği için 6:15 te yaptığım test ve dün akşam yaptığım test ikisini yanyana koyup resmini çektim sabah yaptığım biraz daha belli sanki
Ay o alete de 99 lira para verdimvallahi canım ben hiç kullanmadım tükürükten olanı,ben sabah idrarından sonra su içmiyordum i yerinde 11 de falan yapıyordum sonra su içmeye başlıyordum ya da gece lavaboya kalkıyordum ya çok su içtiğim içn ondan sonra uyuyor sabah kalkınca sabah idraruyla yapıyordum eğer gece lababoya gitmişsem
ayyy cnm bnm ya cok mu merak etmiş beni kuzum iyiyim cnm bilgisayarda sorun vardı giremedim biraz ):ya kızlar bugrpaysgl nerede? haberi olan var mı,ben iyice merak etmeye başladım bu kızı,gece yatağa girerken aklımda o vardı,acaba neti mi yok? eşimi öğrendi yazdıklarını,acaba hasta mı,kötü bir şey mi oldu?
cnm bide harekete iyi geliyormuş EMODEX deneyin cnm eşin alsın kullansınkızlar yazmasamda sohbetlerinizi okuyorum sürekli :) rabbim kısa zamanda hepimize nasip etsin. benimde eşimde ileri hareket sıfır .siz ne durumdasınız bilmiyorum ama 2 aydır proxeed keçi boynuzu çakşır kullanıo. 1 bubuk ayda sayı değerlererini 2 ye katladı ama ileri hareket gene sıfırmorfolojide sorun yok ama napıcaz bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?