- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
morfoloji çok önemli hızını artırabilirsiniz kürlerle ama morfoloji zorBeNm ki gbi desne Rabbim yardmcisi olsn gerçi benm morfoloji 4 hareket kötü sayı gzl harektlenmyo sperm ler bendn inat çıktılar 2 sendr savaşym.onlarla
hormon testlerinin bazılarını yaptırdık .c.teside kalan testlerini yapıracağız.bende geçen sene miyomdan ameliyat oldum.1 senedirde biz uğraşıyoruz.ama eşim 3 ay önce kontrol amaçlı gitmişti orda öğrendik.varikosel ameliyatı olursa 1 senede sperm anca kendine gelirmiş bizde ilk önce tüp bebeğe karar kıldık.elimden geldiğince bilgi veririm.Canm orası bna yakn bnde gtmek istym bna anltrmsn ben esm muayen e olsn istym sebep ne nedn ilaçlar fayda etmyo 2 sendr ugrasym bnde @laveyou
kızlar yazmasamda sohbetlerinizi okuyorum sürekli :) rabbim kısa zamanda hepimize nasip etsin. benimde eşimde ileri hareket sıfır .siz ne durumdasınız bilmiyorum ama 2 aydır proxeed keçi boynuzu çakşır kullanıo. 1 bubuk ayda sayı değerlererini 2 ye katladı ama ileri hareket gene sıfırValla cnm napim umut işte değerlerdirdm bnde evt esmde sperm hareketsizliği var ve hat safada ama.npim jel kullanarak denedmkeklik_58
canım eşinin değerlerini yazar mısın? Sayısı ve morfolojisi kaç?kızlar yazmasamda sohbetlerinizi okuyorum sürekli :) rabbim kısa zamanda hepimize nasip etsin. benimde eşimde ileri hareket sıfır .siz ne durumdasınız bilmiyorum ama 2 aydır proxeed keçi boynuzu çakşır kullanıo. 1 bubuk ayda sayı değerlererini 2 ye katladı ama ileri hareket gene sıfırmorfolojide sorun yok ama napıcaz bilmiyorum.
Kzı senin eşin sigara mı içiyor,aferin ona, Bir şey diyemiyorum yani!!!Blmym havuc suyu iyi diyolar esm sigara kullandgi için ona yapmdm ters tepki yapyr dye smdi azalttı pazr çıkıp alcm birazda onu denycemfirstjiffy
Bende tam simdi paylasacaktim canim, dr bisi demedi yorum yapmadi simdilik,3 ay kullan sonuclarina gore tekrar konusuruz demisticanım eşinin değerlerini yazar mısın? Sayısı ve morfolojisi kaç?
evet bende onu duydum da katı meyve sıkacağı yok onu almamız lazm ilk önce , normal suda kaynatanlarda varda emin olamadım öle olurmu dieBlmym havuc suyu iyi diyolar esm sigara kullandgi için ona yapmdm ters tepki yapyr dye smdi azalttı pazr çıkıp alcm birazda onu denycemfirstjiffy
Yok cnm olmaz öyleevet bende onu duydum da katı meyve sıkacağı yok onu almamız lazm ilk önce , normal suda kaynatanlarda varda emin olamadım öle olurmu die
bilmiyorum cnm dr pek umutlu değildi sanki ileri hareketin sıfır olması özellikleGayet gzl sonuç bncefirstjiffy
çakşır suyu kullan oda çok iyi hız için diyorlarbilmiyorum cnm dr pek umutlu değildi sanki ileri hareketin sıfır olması özellikle
evet cnm proxeed haricinde keçi boynuzu özü pekmezi ve çakşır kullanıyor. ay sonu tekrar test yapıcaz bi gelişme varmı bilemiyorumçakşır suyu kullan oda çok iyi hız için diyorlar
Pardn ben onu gÖzden kacrmsm ama ben ilk defa böyle tahlil gördn cnm bzde iki turlu hareketli var ileri ve normal yani yüzde 50 harektsz yazyo bzm harektsz 85 düşün artkbilmiyorum cnm dr pek umutlu değildi sanki ileri hareketin sıfır olması özellikle
Ben çakşır suyu da kullandm cnm baklm yptrcam buda test smdi adet olmamı beklym bnde özelde tüp bebeğe baslmyi dusnyrmevet cnm proxeed haricinde keçi boynuzu özü pekmezi ve çakşır kullanıyor. ay sonu tekrar test yapıcaz bi gelişme varmı bilemiyorum
Bze yaz mutlak a sonuçları cnmevet cnm proxeed haricinde keçi boynuzu özü pekmezi ve çakşır kullanıyor. ay sonu tekrar test yapıcaz bi gelişme varmı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?