cnm konuş herşeyi doktorun ile çatlatma iğnesi deneyin olmazsa asılama yumyrta takibi yaptırın eşin doktora gitti mi hiçkızlar selam hasta oldum 3.gundeyım yarın dr gıdıyorum tekrar muayen eolmaya gerekırse ıgne felan herseyı dusunuyorumartık morallaler bıtık bnde dr ne demem gerek sızce aradım gel bır dah abakalım dedı en son 6 ay once gıttım esımde hafta ıcı dr gıdecek
gıtmedı kuzum bır sene dolsunda oyle gıdeyım dedı ınsallah ondada bır sorun yokturr bnde bır sıkıntı yok ama olmuyor ısde rabbım bılır rahme dusecegı vaktı yeterkı bız ısdemesını bılelım yarın dr gunum gel goruselım dedı hafta ıcıde esımm ıs nedenıyle burda omayacak o gelmeye artık baslarız ınsallh ıgneye felan ben yarın nedıcegımı bılmıyorum oturup aglarım herallcnm konuş herşeyi doktorun ile çatlatma iğnesi deneyin olmazsa asılama yumyrta takibi yaptırın eşin doktora gitti mi hiç
sakin ol cnm aglama bak eşinin sonuçları olmadan tedaviye bşlamayın derim ben söyle eger eşinde sorun varsa inşşş yokturdur soruna göre tedaviye başlarsınız eşinede takviyegıdalar kullanırsınız ama öncesinde klomen+çatlatma iğnesi deneyin cnm eşin doktora gidene kadargıtmedı kuzum bır sene dolsunda oyle gıdeyım dedı ınsallah ondada bır sorun yokturr bnde bır sıkıntı yok ama olmuyor ısde rabbım bılır rahme dusecegı vaktı yeterkı bız ısdemesını bılelım yarın dr gunum gel goruselım dedı hafta ıcıde esımm ıs nedenıyle burda omayacak o gelmeye artık baslarız ınsallh ıgneye felan ben yarın nedıcegımı bılmıyorum oturup aglarım herall
sagoll canım bnm keyfım yok bole aptal gıbıyımm bn kafam uzerınde degıl gıtsemde salak gıb ne konusacagımı bılmıyordum bnm esım pazartesı gıdıyor cuma gelecek bn yarınle hastalımın 4.gunu olacak acaba o gelmeye tammzamanına denk gelırmı onu bılmıyorum o kafama takılıyor ıgne ılac suresı kac gun surer bırde benım yumoslar 10.gun gelısıyor hastalımın bırde bu ay 26.gunde degılde 25. gınde oldummsakin ol cnm aglama bak eşinin sonuçları olmadan tedaviye bşlamayın derim ben söyle eger eşinde sorun varsa inşşş yokturdur soruna göre tedaviye başlarsınız eşinede takviyegıdalar kullanırsınız ama öncesinde klomen+çatlatma iğnesi deneyin cnm eşin doktora gidene kadar
cnm o zaman gec kalmışsın normalde adetin 2 yada 33 günü başlanıyor ilaç tedavisine ama sen git yine kloemeni veriri 5 gün kullanırsın 2 tane günde ama doktorunla konus zaten cnm o herşeyi anlatır üzme bu kadar kendini bak bende 14 aydır hep adet oluyorum ama ne yapalım bizimde sınavımız bu cnm rabbim saglığımızdan etmesin o zamanını bilyor cnmsagoll canım bnm keyfım yok bole aptal gıbıyımm bn kafam uzerınde degıl gıtsemde salak gıb ne konusacagımı bılmıyordum bnm esım pazartesı gıdıyor cuma gelecek bn yarınle hastalımın 4.gunu olacak acaba o gelmeye tammzamanına denk gelırmı onu bılmıyorum o kafama takılıyor ıgne ılac suresı kac gun surer bırde benım yumoslar 10.gun gelısıyor hastalımın bırde bu ay 26.gunde degılde 25. gınde oldumm
ahh ınsallah kuuzum ınsallah allahım haytırlısnı versın sagol allhım razı olsun senden yarın ınsallah ıyı gecerr de derdımı anlatırım bndecnm o zaman gec kalmışsın normalde adetin 2 yada 33 günü başlanıyor ilaç tedavisine ama sen git yine kloemeni veriri 5 gün kullanırsın 2 tane günde ama doktorunla konus zaten cnm o herşeyi anlatır üzme bu kadar kendini bak bende 14 aydır hep adet oluyorum ama ne yapalım bizimde sınavımız bu cnm rabbim saglığımızdan etmesin o zamanını bilyor cnm
Cnm nye bu kdr takyorsun.kafana bak ben 2 sendr istym olmyr ayrca eşin nedn inat edyo hastne gtmemek için allah aşkna bi sorun varsa biran önce tedavi başlar di bak 2 sened4 esm tedavi görüyor.ama fayda etmyo eşime tüp bebek ten başka çarem kalmadı bnmdeahh ınsallah kuuzum ınsallah allahım haytırlısnı versın sagol allhım razı olsun senden yarın ınsallah ıyı gecerr de derdımı anlatırım bnde
kuzum ıkna oldu cok sukur bır sen gecsındedı gectı bakalım ınsallah gorve gıdıyor doguya gıdecek dr gelıncede bır haftalıgına yumurta takıbı hastallıgın kacıncı gunu baslanılıyor kuzum bılıyormusun ... allahım senın gonlune gore versın kuzum esınede sanada saglık versınnn tez vakıtlı guzel haberlerını alırız ınsallahCnm nye bu kdr takyorsun.kafana bak ben 2 sendr istym olmyr ayrca eşin nedn inat edyo hastne gtmemek için allah aşkna bi sorun varsa biran önce tedavi başlar di bak 2 sened4 esm tedavi görüyor.ama fayda etmyo eşime tüp bebek ten başka çarem kalmadı bnmde
sagol canım benım haklısın erken baslamk ıyı olacak bızım ıcınde bu surec yorucu bır surec ama allhım yar ve yardımcımız olsun
İnşallah saol cnm ben aşilma olrk en üçüncü gün gdyrdum inşallah hepmze nasip etsn allah düşmanima ble versn inanki çok acı bi şeykuzum ıkna oldu cok sukur bır sen gecsındedı gectı bakalım ınsallah gorve gıdıyor doguya gıdecek dr gelıncede bır haftalıgına yumurta takıbı hastallıgın kacıncı gunu baslanılıyor kuzum bılıyormusun ... allahım senın gonlune gore versın kuzum esınede sanada saglık versınnn tez vakıtlı guzel haberlerını alırız ınsallah
cnm ama ondan sonra hç ilişki olmadı ondan korkuyorum yanigrpaysgl canim testte ciktiysa pozitif kacirmamissindir merak etme ama biz bu ay kacirmis olabiliriz.testlerim hep negatif cikti,negatif ciktiginda da bukac gun calistik ama sonra ben herhalde catlamayacak diye stres yaptim.pozitif olmasini bekledik testlerin.bir turlu olmayinca doktora gittim.senin yumurta catlamis dedi.redmen sok oldum ve testlere guvenmememi soyledi.artik calismslar catladigi gune mi denk geldi bos gune mi denk geldi bilmiyoruz.gerci hersey nasiple.. olmayacaksa o gunu tuttursak da olmaz. Iste ya tutarsa!! :) insallah senin tutmustur canim.cunku pozitifi yakalamissiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?