Kızlar size müjdem var HAMİLEYİMMMM
Rabbime şükürler olsun bana bu mutluluğu yaşattı 10 aydır deniyorduk eşimde sayı ve hareket sorunu vardı Preseedle ilk ayımda hamile kaldım darısı başınıza bana dua edin meleğim tutunsun inş..
tebrikler bi güzel haber daha ben inanıyodum zaten san allah bebegini saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin çok mutlu oldum canım ya uçuyosun demi şimdiBıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM,
Allahım kendimi ve bebeğimi sana emanet ediyorum. sağlıcakla kucağıma almayı nasip eyle. tüm bebek hasreti ile yanan kullarına şefaat eyle. kimseyi evlatsız bırakma, evlat hasreti ile yakma.
kızlar,
HAMıLEYıM...:)) DÜN AKŞAM VE SABAH TEST YAPTIM. HER ıKıSıNDE DE ıKıNCı ÇıZGıYı GÖRDÜM:)) ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN. ALLAH SıZLEREDE NASıP KISMET ETSıN..
hoşgeldin canım bak selmada hamile çok sevindim darısı başımıza ama benim şiddetle bel agrım devam ediyo bende bişey yok bu ay dün akşam dayanamayıp test yaptım tek çizgi bugün gelir artık benimki.sen neyaptın varmı bi belirtiapaydın ve love ne yaptınız, sıra sizin hadi verin güzel haberleri de selmayla bana gecsin haberler:) cümlemiz inşallah hayırlı hamilelik haberleri verelim inşallah
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM,
Allahım kendimi ve bebeğimi sana emanet ediyorum. sağlıcakla kucağıma almayı nasip eyle. tüm bebek hasreti ile yanan kullarına şefaat eyle. kimseyi evlatsız bırakma, evlat hasreti ile yakma.
kızlar,
HAMİLEYİM...:)) DÜN AKŞAM VE SABAH TEST YAPTIM. HER İKİSİNDE DE İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRDÜM:)) ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN. ALLAH SİZLEREDE NASİP KISMET ETSİN..
ay canım loveciğim. uçmaktan ziyade bir şaşkınlık bir gariplik ve birazda korku var üzerimde. önceden yaşadığım olumsuzluklardan dolayı sanırım bunlar. ben anne mi olucam deyip duruyorum akşamdan beri kendime..:))
sen ne yaptın var mı bir gelişme? test yaptın mı? hadi bir güzel haberde sen ver bize..
test negatif çıktı moralim bozuk ama sana çok sevindim allahım hepimize nasip etsin.hemen git bide kanda baktır canımay canım loveciğim. uçmaktan ziyade bir şaşkınlık bir gariplik ve birazda korku var üzerimde. önceden yaşadığım olumsuzluklardan dolayı sanırım bunlar. ben anne mi olucam deyip duruyorum akşamdan beri kendime..:))
sen ne yaptın var mı bir gelişme? test yaptın mı? hadi bir güzel haberde sen ver bize..
ben gözlerime duyduklkarıma inanamıyorum selmacım maşallah canım gözünüz aydın, ah ne mutlu, kırk bir kere maşallahBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM,
kızlar,
HAMİLEYİM...:)) DÜN AKŞAM VE SABAH TEST YAPTIM. HER İKİSİNDE DE İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRDÜM:)) ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN. ALLAH SİZLEREDE NASİP KISMET ETSİN..
canımcım ben de dün idrar testi yaptım gün gibi tek çizgiydi, gögüslerim cok acıyo, gerginim de sivilcelerim de cıktı, geliyo benim kırmızılar:)test negatif çıktı moralim bozuk ama sana çok sevindim allahım hepimize nasip etsin.hemen git bide kanda baktır canım
cetrefilli canım çok sağol ya.. çok garibim ben. şaşkın ördek yavrusu gibiyim:)))) ben herhalde 9 ayda anca alışırım. bu arada muhtemel doğum tarihi 7 ekim gibi görünüyor:))) listen hakikaten uğurlu geldi. baksana sen hatırlıyormusun bu kadar arka arkaya hamilelik haberi.
darısı sizlerin başına inşallah..
canım bel agrın varmıydılove canım.
biliyorsun bende 7-8 aydan beri uğraşıyorum. inşallah birdaha ki aya canım benim. ben hiç ümitli değildim. hem tek bir yumurta vardı hemde 13 günde daha küçüktü. Allahın ne zaman neyi vereceğini bilmiyoruz...
unutma. yumurta çatlamadan önce yapılan çalışmada bitiyor iş. birdaha ki ay en yoğun o dönemlerde çalışırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?