ya nevyas erkekler kadınlardan daha duygusal daha dirayetsizler aslında.. koca bebek onlar. hiç büyümeyecek koca bebekler...
kızlar ben geldim ama ne güzel bir haber aldım gelir gelmez maşallah nevyascım, tebrik ederim canım benim, gercekten hamişlik duygusallıgıymıs seninkisi, allah kucagına da almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah, seni de eşini de çooook tebrik ederim:)
apaydın ve love ne yaptınız, sıra sizin hadi verin güzel haberleri de selmayla bana gecsin haberler:) cümlemiz inşallah hayırlı hamilelik haberleri verelim inşallah
Eda canım dün doktora gidecektin gördün mü bebeği kalp atışlarını duyabildinmi..
CANIMCIM
evet dün dr a gittik ve bebeği gördük
son adet tarihimden bakılırsa 6+3 günlük olmam gerekiyo ama benim bebiş 5+6 günlükmüş sanırım geç döllenme olmuş
vajinal ultrason diil karından olduu için kap atışlarını göremedik 1 hafta sora tekrar bakalım dedi dr
ama ben dayanabilirsem 2 hafta beklicem tam 8 haftalıkken gidip görmek istiyorum canım
sen ne yaptın ?
canım benim bugün hesaplamama göre ya idrarda uçuşan beyaz şeyler varmıydı dikkatini çektimi hiç bi doktor demiş bunu hamilelerde adet geçmeden görünen bi bardaga idrar yapıldmı uçuşan beyaz şeyler varsa gebelikten şüpelelinmeli diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?