aurora 79,
love sadece böyle bir duyum almış. piskolojik olarak çok fazla ümitlenme diye söylüyorum. sen zaten yapman gerekenleri yapmışsın. o bahsettiğin ağrılardan benim sağ tarafımda oluyordu. ama adet gününe daha çok var. bu kadar kısa sürede olur mu bilemiyorum..
hoşgeldin arkadasım aramıza, inşallah testin pozitif cıkar bir haftada 3 hamiş, süper olur, artık baslarız burda göbek atmaya:dance: inşallah agrılar kistten deil bebiştendir, bu arada beklenen tarşh demeyelim canımcım beklenmeyen, gelmeyesice tarihini hemen ekliyoruma.s.canım bu idrarda uçuşan beyaz şeylerden test ettim benim idrarımda da var..şimdi ben hamileyim fisfisfis
bu ay ben 11.gün ovulasyon testi kullandım öylesine kullanıştım aslında evde vardı hadi bir şansımı deneyeyim dedim..baktım çift çizgi çıktı koyu renk, hemen o geceyi değerlendirdim preseedle.. sonra ertesi gün ne olur ne olmaz diye o günüde preesedle değerlendirdim..dün de kasıklarıma,kasıkda da değilde tam genital bölgenin tam üstünde ağrı oluştu ve iki gündür çok ağrıyor..acaba kisterimden dolayı olabilir mi diye aklıma geldi..böyle bir sancı yaşayan oldu mu aranız da..
bende listeye girmek istiyorum beklenen regli tarihim 12 şubat
hiii güzel anniş iyiyim ben hamdolsun, evime döndüm şükür, insanın kendi yuvası gibisi yok, güzel gezdik güzel eglendik ama my home sweet homeyerimsenibencetrefilli sende hoşgeldin canım,bitti herhalde tatil,hamilelerde patlama var canım seninde güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda
selma kıııssss ne güzel haberler vermişsin öyle, Allah tamamına da erdirsin güzelim, bak vakti zamanı meselesiymiş, bundan sonra rahat olmaya çalış, inşallah sıkıntılar sona ermiştir...
Ceylancım nerdesin kaçak, sen de benim gibi işlere daldın gelemiyon mı buralara, neler yapıyorsun?
Ayşecim nasılsın?
kızlar benim biraz lekelenme geldi birazdan sökülür.bende bu preseed işe yaramadı.çok umutlanmıştım olmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?