hadi bakalım ben senden çok umutluyum bu ay gerçi hep bunu diyorum ama sonunda çok üzülme canım benimde geçen ay 18 19 20 ve bunun yanında küçük yumurtalar vardı olmadı ilk kez gögüs uçlarım çok acımıştı olmadı inşallah senin olur canımiyiyiz canım yaaa işte bildiğin sürecler, gün sayıyoruz şimdi adet gelecek mi gelmeyecek mi diye...
canım her ay belirti aradıgım için, adet belirtisi deilmiş gibi unutuveriyorum yasadıklarımı...bu ay gögüslerimin önce ucları hassaslastı, ama nasıl böyle el degdiremiyodum, şimdi de yayıldı agrısı...
hadi hayırlısıyla inşallah canım yaaa
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar nasılsınız
daha yeni canım ya sakın stres yapma 1 seneye kadar normal görünen bişeyinde yok olur inşallahben 7 8 aydır deniyoruz bu ayda ilk defa preseed kullandım
evet canım ya sen neyapıyon bi görünüp bi kayboluyosun iyimisin stresini attınmı üzerindenkızlar günaydın,
cetrefilli canım kaç gün kaldı,
love hayatım sende beklemedesin..
35 ay,
sadece preseed mi yoksa yaptın mı kür falan?
kızlar günaydın,
35 ay,
günaydın zehseeel nasılsın?
iyiyiz cnm sen neler yapıyorsun
kızlar günaydın,
35 ay,
selmacım hurma özellikle doguma yakın yenilirse dogumu kolaylaştırıyomuş aklında bulunsun eger normal dogum yapacaksan son zamanlar bol bol hurma yelove canım iyiyim. 9 ay bende stres bitmez:)) şu an zamanın su gibi akıp gitmesini istiyorum sadece..
35 ay canım ben incir kürünü bırakmamıştım. ma yinede tek yumurtam oluşmuştu..birde kızlar hurma yiyin çok faydalıyış. hem hamile olanlarda hemde hamile kalmak isteyenlerde.
birde hamile kalınacak ayda sirke ve yoğurt yenmemesi tavsiye ediliyor. peygamber efendimizin tavsiyesi..
canımmm cok saol, inşallah...sen söylemişken tekrar edeyimıyıyım canım sen nasılsın hadı bakalım senden de güzel haberler beklıyoruz ınsallah
inşallah zaman su gibi akıp gecer canım, bebegini saglıkla kucagına alırsın..love canım iyiyim. 9 ay bende stres bitmez:)) şu an zamanın su gibi akıp gitmesini istiyorum sadece..
35 ay canım ben incir kürünü bırakmamıştım. ma yinede tek yumurtam oluşmuştu..birde kızlar hurma yiyin çok faydalıyış. hem hamile olanlarda hemde hamile kalmak isteyenlerde.
birde hamile kalınacak ayda sirke ve yoğurt yenmemesi tavsiye ediliyor. peygamber efendimizin tavsiyesi..
canımmm cok saol, inşallah...sen söylemişken tekrar edeyim
hamişleeeeer bizlere dualarınızı ediyorsunuz değil miiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?