kybele cim ben üç ay kullandım bi sonuç alamadım ama kullanıp sonuç alanlar var..ucuz bişey kullan bence faydasını tabii ki görebilirsin...günaşırı çalışma yapıyorsan gün aşırı kullan ama hergün çalışıyorsan (yani ovülasyan öncesi ve sonrası birkaç günden sözediyorum)hergün kullan yani o günleri boş geçme derim...şöyle söyleyim benim adet döngüm 25 gün ,11. gün yumurtlama günüm ve adetin 7. gününden itibaren 12. günde dahil hep kullandım ama gün aşırı ama hergün ,çalışmalara göre yani...bazılarında işe yaradı bazılarında yaramadı ama vesile olur belki...sağlığın yerinde ise faydasını tabii ki daha çok görebilirsin..umut bunlar işte...inşallah iyi haberlerini alırız..:CüvCüv:
kybelecim benim sonuç almamam senin moralini pre seed konusunda bozmasın çünkü benim yaş ağustosta 40 olucak yavrucum...3 ay denedim olmadı ağustosta aşılama yaptırmak zorundayım zaman kaybetmemek için yani...sen dene başkalarını takma kafana ..bir listemiz var bakarsan geçmiş sayfalara ne kadar çok pre seed hamişi var göreceksin..
aslında normalde düzeliydi martta tüp bebek yapıldı adet günlerim sapıttı. 20 martta transferim oldu 28 martta adet oldum. nisan da olmadım mayıs 10, haziran 14 oldu bakalım bu ay 14 temmuz bekliyorum.
canımcım inşallah preseed vesile olacak sana ..bu sitede var senin gibi bazı arkadaşlar üç tüp bebek girişimi başarısızlıkla sonuçlanıpta preseed le hamiş kalan..içini rahat tut yeter..anladığım kadarıyla ovülasyon testi kullanıyosun o zaman adetin düzene girene kadar kullan da yumurtaları kaçırma..
bende ve eşimde bi problem yok.. şubatta karar verdik bebeğe ama yaşım nedeniyle bi zaman sorunum var yani genç olsam senelerce denerdim ama maalesef fazla zaman kaybedip riske etmek istemiyorum ..dr umun tavsiyesi ile 5 ay denedik çünkü 15 ay önce doğal bi hamileliğim vardı,dr buna istinaden doğal yolu mutlaka denememi istedi... ve artık aşılamaya geçmeye karar verdik..üç aşılama ,olmazsa tüp bebek diyoruz bundan böyle..hayırlısı hepimiz için..sizde problem neydi.
bizimki sebepsiz.
preseed kızlarr ovülasyon testimi bu.ben tam analayamdımda.peki bu testler kaçarlıpaketlerde ve bunun alet şeklinde olanlarıdaha saglıklı deilmi.onların fiyatları hakkında bilgi sahibi olanlar varmı
kızlar netten baktım gitti gidiyorda 65 diyor başka bir yerde 130 eczanede enkadar acaba .ben sanal ortamdan alışveriş yapmaya pek güvenmiyorumda(
günaydın hanımlar,
hayırlı cumalar,, nasılsınız bakem? cetrefilli ayşe, özge, anjelic ne yaptın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?