- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
tayf çok sevindim canım ya valla merakla girdim topige,sonucunu merak ediyodum gerçekten çok sevindim,gözün aydın canım...KIZLAAAAAAARRRRRRRRR
Benim adımı da artık yukarıdaki hamişler listesine yazabilirsiniz...kan tahlili sonucum geldi değer 59.74 müş...yani cetrefillimin ve kybelenin dediğine göre iyi bi değermiş...allah elimden tuttu da 40 yaşında şu son dakika golünü atmayı başardım,inşallahta bundan sonra bırakmaz elimi...DARISI ıSTEYEN HERKESıN BAŞINA ıNNNŞŞŞŞŞŞALLLLLAAAAAAAHHHHHHHHHH....dualarım hep sizlerle olucak,sizde benim için dua etmeyi unutmayın ha...PRESEED kullanmaya başlayalı 4 ay olmuştu ama bunun bir ayı eşimin antibiyotik tedavisi bir ayıda benim iş gezim nedeniyle helak olmuştu...yani toplamda iki kez sağlıklı bir şekilde kullanabildim...allah şu preseedi yaratanlardan razı olsun ne diyiim..kadınlar kulübünde ki kızlardan da razı olsun, hepinizi çok seviyom ...ilginize alakanıza ve de tabii ki dostluğunuza çoook ama çoooook teşekkür ederim...allah ne muradınız varsa versin valla ...
tayf çok sevindim canım ya valla merakla girdim topige,sonucunu merak ediyodum gerçekten çok sevindim,gözün aydın canım...
benim preseed bitti yaklaşık 6 ay kullandım spariş etmeyi düşünmüyodum ama aşılama sonrası olmazsa tekrar spariş edeyim
canım inşallah,allahım tüm isteyene versinözgecim çok teşekkür ederim iyi dileklerine ....darısı inşallah seninde başına şekercim ...ben hissediyorum ki bu yaz ayşem ve senin de bebeciklerin gelicek kız bak gör...bu işi şu deli 40 yaşımda tutturabildiysem sizler daha nice yıllar var önünüzde bi düşünsene...ben bu yaz bitmeden ayşem ve seni de hamiş hamiş sevinirken görür gibiyim ,unutma bu sözümü....
KIZLAAAAAAARRRRRRRRR
Benim adımı da artık yukarıdaki hamişler listesine yazabilirsiniz...kan tahlili sonucum geldi değer 59.74 müş...yani cetrefillimin ve kybelenin dediğine göre iyi bi değermiş...allah elimden tuttu da 40 yaşında şu son dakika golünü atmayı başardım,inşallahta bundan sonra bırakmaz elimi...DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNNNŞŞŞŞŞŞALLLLLAAAAAAAHHHHHHHHHH....dualarım hep sizlerle olucak,sizde benim için dua etmeyi unutmayın ha...PRESEED kullanmaya başlayalı 4 ay olmuştu ama bunun bir ayı eşimin antibiyotik tedavisi bir ayıda benim iş gezim nedeniyle helak olmuştu...yani toplamda iki kez sağlıklı bir şekilde kullanabildim...allah şu preseedi yaratanlardan razı olsun ne diyiim..kadınlar kulübünde ki kızlardan da razı olsun, hepinizi çok seviyom ...ilginize alakanıza ve de tabii ki dostluğunuza çoook ama çoooook teşekkür ederim...allah ne muradınız varsa versin valla ...
Kızlar ben de katılıyorum aranıza. Bende bu ay preseedle beraber denemelere başlıyorum.
Eşim denizci benim 2,5 ay kalacak. Çok uzun deneme şansımız olmadığı için doktorum preseed le başla şansını çok arttırır dedi. Eşim haftaya geliyor. Umarım birbirimizin desteği Rabbimin de izniyle tez zamanda kavuşuruz meleklerimize... Prolaktin sorunum var benim o biraz canımı sıkıyor. Umarım Allahım onu da engel yapmaz bize. :Saruboceq:
ayy canım gözün aydınn. :teytey:valla çook sevindim 2 3 gündür topiği takip ediyorum inan okuyunca çok duygulandım... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. Aman dikkat et canım kendine ve bebişee. Allah bizelere de nasip eder inşallah.bizlere de dua et olur mu. hamişlerin duası kabul olur Allah'ın izniyleee. ben de bu ay 2. defa kullanıcam pressedı. burdan sizlere haber veririm inşallah.a.s.
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş. Topiği açar açmaz hamilelik haberini görmek çok keyifli oldu benim için. Dedim belki de bir işaret bu benim için. kaydirigubbakcemile3 Umarım tez zamanda hayırlısıyla hepimiz veririz bu mucizevi haberi :Saruboceq:KIZLAAAAAAARRRRRRRRR
Benim adımı da artık yukarıdaki hamişler listesine yazabilirsiniz...kan tahlili sonucum geldi değer 59.74 müş...yani cetrefillimin ve kybelenin dediğine göre iyi bi değermiş...allah elimden tuttu da 40 yaşında şu son dakika golünü atmayı başardım,inşallahta bundan sonra bırakmaz elimi...DARISI ıSTEYEN HERKESıN BAŞINA ıNNNŞŞŞŞŞŞALLLLLAAAAAAAHHHHHHHHHH....dualarım hep sizlerle olucak,sizde benim için dua etmeyi unutmayın ha...PRESEED kullanmaya başlayalı 4 ay olmuştu ama bunun bir ayı eşimin antibiyotik tedavisi bir ayıda benim iş gezim nedeniyle helak olmuştu...yani toplamda iki kez sağlıklı bir şekilde kullanabildim...allah şu preseedi yaratanlardan razı olsun ne diyiim..kadınlar kulübünde ki kızlardan da razı olsun, hepinizi çok seviyom ...ilginize alakanıza ve de tabii ki dostluğunuza çoook ama çoooook teşekkür ederim...allah ne muradınız varsa versin valla ...
Kendini üzme desem de çok zordur heralde. Ama güzel tarafından bak hamile kalabiliyorsun en azından. Rabbim tez zamanda bizlerinde senin de kucağını doldursun inş arkadaşım.arkadaşlar buradan preseedi ilk denememde hamile kaldığımın müjdesini vermiştim 5 yıllık bebek özlemi ile biri kimyasalla sonuçlanmış iki aşılama ve ikiside negatif sonuçlanmış tüp bebek denemelerinin ardından preseedle hamile kalmıştım ama malesef bebeğimi kaybettim şu an hala düşük yapıyorum tüm bunları atlattıktan sonra preseed kullanmaya devam edeceğim inşallah bu seferde bebişim gelir ama doğması gereken güne kadar benimle kalır
canım benimmmmmm allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin, bak bana tüp bebeği soruyodun, gerek kalmadan geldi bebegin. canımmmm o kadar sevindim ki ne diyim çok çok çok iyi olun inşallah herşey hep bu kadar yolunda gitsin inşallah , allah esirgesin sizi...KIZLAAAAAAARRRRRRRRR
Benim adımı da artık yukarıdaki hamişler listesine yazabilirsiniz...kan tahlili sonucum geldi değer 59.74 müş...yani cetrefillimin ve kybelenin dediğine göre iyi bi değermiş...allah elimden tuttu da 40 yaşında şu son dakika golünü atmayı başardım,inşallahta bundan sonra bırakmaz elimi...DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNNNŞŞŞŞŞŞALLLLLAAAAAAAHHHHHHHHHH....dualarım hep sizlerle olucak,sizde benim için dua etmeyi unutmayın ha...PRESEED kullanmaya başlayalı 4 ay olmuştu ama bunun bir ayı eşimin antibiyotik tedavisi bir ayıda benim iş gezim nedeniyle helak olmuştu...yani toplamda iki kez sağlıklı bir şekilde kullanabildim...allah şu preseedi yaratanlardan razı olsun ne diyiim..kadınlar kulübünde ki kızlardan da razı olsun, hepinizi çok seviyom ...ilginize alakanıza ve de tabii ki dostluğunuza çoook ama çoooook teşekkür ederim...allah ne muradınız varsa versin valla ...
inşallaah:)özgecim çok teşekkür ederim iyi dileklerine ....darısı inşallah seninde başına şekercim ...ben hissediyorum ki bu yaz ayşem ve senin de bebeciklerin gelicek kız bak gör...bu işi şu deli 40 yaşımda tutturabildiysem sizler daha nice yıllar var önünüzde bi düşünsene...ben bu yaz bitmeden ayşem ve seni de hamiş hamiş sevinirken görür gibiyim ,unutma bu sözümü....
özgeeeeecanım biz bu aralar görüşemiyoruz canım iyi misin sen? sınav yaklastı bak stres yapma inşallah herşey yoluna girecek, iyi bir puan alacaksın atanmayı beklerken de hamile haberini vereceksin güzelim benim yaaa inşallahcanım inşallah,allahım tüm isteyene versin
selmaaaağ napıyosun canım benim nasılsın? bizimbenim de dualarım burdaki tüm güzel arkadaslarım için. valla tayfla yeniden umut buldum, aslında bir yanım cok gergin, ama diger yanım o kadar rahat ki hayırlısıyla gelecek bebeklerimiz inşallah...günaydın güzeller:)
tayf canım gözünaydın, hayırlı olsun.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip kısmet etsin inşallah... çok dikkat et kendin
özge, ayşe hadi kızlar başlayın şu tedavilere ve sizlerinde hayırlı haberlerinizi alayımmmm..dualarım sizinle...
selmacım bu ay başlıyorum bende bi aksilik olmazsa inşallah bizlerinde yüzü güler canım
ayşecim iyiyim sagol canım,son 3 gün,bende konulara göz gezdiriyorum kısmet artık olursa olur olmazsa bundada var bi hayır diycem
sen nasılsın?dogum kontrol ilacin nezaman bitiyo?buaralar hamişimizde fazla bi biz kaldık şekerim inşallah bizde en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?