evet bn hatırlıorum.inş. olumlu sonuçlanır tedavin...kızlar hepinize selamlar, beni ahtırlar mısınız bilmem ama ben şuan tüp bebek tedavisindeyim;şuan iğnelerimi oluyorum.bu ay sonu kısmetse sonucumbelli olur.inşallah bi aksilik olmaz:))))olmazsa tabi preseede devam ama inşallah gerek kalmaz.hepinizin kandili mubarek olsun; sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar diliyorum hepimize Rabbimden:Saruboceq:
sevgilera.s.
hatırlamaz mıyız canım yaaaa, hadi hayırlı olsunn tedavin, haber ver arada tamam mı canım, inşallah güzel sonuclanır:)kızlar hepinize selamlar, beni ahtırlar mısınız bilmem ama ben şuan tüp bebek tedavisindeyim;şuan iğnelerimi oluyorum.bu ay sonu kısmetse sonucumbelli olur.inşallah bi aksilik olmaz:))))olmazsa tabi preseede devam ama inşallah gerek kalmaz.hepinizin kandili mubarek olsun; sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar diliyorum hepimize Rabbimden:Saruboceq:
sevgilera.s.
evet canım bugün yolcuyuz hayırlısıyla. ama kızlar ayıptır söylemesi ben feci ishalim, belki erteleyebiliriz yarına falan biletlerimizi...günaydın kızlar
catdog canım inşallah güzel haberi verirsin banada umut olursun,hangi aşamadasın?
ayşecim ankaraya bugün gidiyosun degilmi
buarada ben de unutmuşum,herkesin geçmiş kandili mübarek olsun
canım benimmmmm çok saol, şimdilik rahat yüregim de işte zaman yaklastıkca bana da geliyolar:))) sen de kendine cok iyi bak, oğluşuna da tabi ki:)selamlar herkese...
güzel haftasonları olsun hepinize kızlar,cetrefillim bugün yola çıkıyosun uzun zaman olmayacaksın aramızda ,seni özleyeceğiz haberin ola..şekercim inşallah herşey yolunda gidecek ,allahım da yardım edecek geri döndüğünde mutlu haber için havalara uçucaz burda hep beraber...yolun açık ,yüreğin rahat olsun..sağlıcakla git ve sağlıcakla gel yavrucum..dualarımız hep seninle...bende 14 temmuzda iş gezisine gidiyorum uçak biletimi aldım ağustos başına kadar olamıycam buralarda ama hep aklımda olacaksınız sen ve özge...
ayşecim inşallah sivasa bebişinle dönersin canım,dualarım seninle ,umarım daha fazla yıpranmadan gelir şu sıpalar..olmasa bile hiçbirşeyin sonu degil ama ben inanıyorum sen bunu başaracaksın canım herşey diledigin gibi olur inşallah
tayf canım çok sagol,inşallah sende sorunsuz güzel bi hamillek geçirir,bebeşine bian önce kavuşursun canım
kızlar benim sınav geldi çattı,yarın ve pazar giriyorum bana dua edin neolur....
kızlar senağlama bu sabah bi miktar kanamam oldu...pek hayra alamet diil ama ..doktorumla görüştüm pazartesiye kadar bekleyelim bi dedi...sancım filan yok bu iyi imiş..ama içimdeki ses güzel şeyler söylemiyor,dualarınıza çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?