canım sağol.hala korkuyorum.gerçek değil gibi.inan gece uyuyamadım.tavşan uykusunda gibiydim .o kadar zaman ümit ettim.hep hayal kırıklığı oldu.en sonunda artık aşılama gerkebilir dediğim anda oldu.preseedin faydası olduğuna inanıyorum.
missbon canım 4 günde geldi.ebaydan sipariş verdim.kredi kartı kullanabiliyorsun.fertility diye bir satıcıdan aldım.%99 postası ulaşıyomuş.öyle yazıyo sitede. sanal kart çıkarıp paybol diye bir sistem var oraya üye olursan o şekilde de ödeme yapılıyormuş.ben kredi kartıyla yaptım.paybol daha güvenilir oluyormuş.alıcı kredi karı bilgilerini görmüyormuş.perşembe öğleden sonra sipariş verdim.pazartesi 12 de geldi.herhangi bir zararı yok.yan etkisi yok.kullanabililrsin. tabi gerçekten kısmetten ötesi yok,herşey Allahtan. ama kulda elinden geleni yapacak sonra tevekkül edecek.ben en son spermlerin vücudumda sağlıklı uzun süre kalamadığından şüphelenmiştim.ph seviyesi filan.benim yumurtlama normaldi.
merhaba bayanlar fertilshop die bir yer duydum bende ordan preseed alan oldu mu hiç ordan almayı düşünüyorumda
ben ordan yumutlama testi de aldım canım hiç sorun yok yani gayet çabuk da geliyor
ayy canım ya hadi inş ama buraya mutlaka yaz hamiş kalıpta bizim gibi kalamayanları unutma bizde alcak gibiyiz bu ay dualrım seninle canım inş hamile kalmışındır darısı başımıza
kızlaaaaaaarrrr ben size bişey diycem hani adet 8 günü kala kan testim negatif çıkmıştı adet olucam diye bekliyodum benim adet günüm dündü olmadım evde idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama emin olamadım gittim kan testi yaptırdım sonucu aldım aman Allahım bu bir mucize binlercekere hamd olsun elhamdülillah sonuç pozitif yazıyodu yani hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmm.ama sonuç biraz ürküttü beni 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam değer katlanırsa sorun yok demektir kızlar 4 yıldır bu anı bekliyorum çok mutluyum çoookkk Rabbim bütün isteyenlerede versin kızlar dua edin değerim katlansın.
kızlaaaaaaarrrr ben size bişey diycem hani adet 8 günü kala kan testim negatif çıkmıştı adet olucam diye bekliyodum benim adet günüm dündü olmadım evde idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama emin olamadım gittim kan testi yaptırdım sonucu aldım aman Allahım bu bir mucize binlercekere hamd olsun elhamdülillah sonuç pozitif yazıyodu yani hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmm.ama sonuç biraz ürküttü beni 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam değer katlanırsa sorun yok demektir kızlar 4 yıldır bu anı bekliyorum çok mutluyum çoookkk Rabbim bütün isteyenlerede versin kızlar dua edin değerim katlansın.
kızlar size bişey söylicem.aslında ben hala inanamıyorum.25.günüm ve test yaptım.şu preesedin içinden çıkan gebelik testlerinden.ve pozitif çıktı.sabah tekrarladım.yine pozitif çıktı.kafayı yiyecem.inanamıyorum.preesedi 1 kere kullanmıştım.14 günümde gelmişti.o gün kullandım.ve dedimki önümüzdeki aya saklayayım.sıklıkla kullanırım.ama elime ovulasyon günü ulaştığı için o gün kullanmıştım.ve galiba hamileyim.:lepi::lepi:
yine de kan testi yaptırmadan kendimi kaptırmayayım.Allah tüm dileyenlere nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?