çok tebrik inş, sağlıkla kucağına alırsınşimdik benim 4+5 günlükmü hamileyim ???
son adet tarihim : 1 şubat
yumurta toplama : 16 şubat
transfer günü : 21 şubat
annem hamile tshirti aldı...zaten göbüşüm şişmişti tam geldi :)))
BENDE SENİ ÇOOOK SEVİYORUM o kadar temiz bir kalbin varki gerçekten yüreği güzel bi dotsun dost diyorum çünkü benim için öylesin...o güzel kalbin herşeyin en güzelini hak ediyordu çok şşükür hak ettiğini buldudelisin kızım sen deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... getircem dansöszü dedin getirdin yaa daha ne diyim sana...
helal olsunnnn kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................aradım açmadın uyuyordun galiba.. annem eşim ve ben çok sevindik .çok mutlu ettin beni de bu nezaketin güzel sürprizinle...canım arkadaşım iyi ki varsın... saolasın .
Eki Görüntüle 153070
şu 2.çizgiyi silk de olsa görmek için ne agladım test başında.. bugun hastaneden gelir gelmez yaptım o kadar koyu bir 2.çizgi çıktı ki 1.çizgiden bile koyu :)))
süperrrr dimi kızlar :)
maşşalah deyinnn
MAŞALLAAAAHHH TEBAREKEALLAH TÜTÜTÜTÜTÜ TTÜÜH
iyiki engel olmuşum buda başka bi mutluluk oldu bak
hop hop hoop du bakalım orda sen daha çömezsin hemen ne oldu yok anam 2 aylıksınşimdik benim 4+5 günlükmü hamileyim ???
son adet tarihim : 1 şubat
yumurta toplama : 16 şubat
transfer günü : 21 şubat
varşekercim ben varım ikinci çizgim seninki gibi görünmüyodu bile yani o kadar dikkat istiyoduki ancak o şekilde görebilirdim...şükürkihamileyim allah bana bağışlarsa ama bin ayrıntı var benim bebiş tedaviylen oldu sende normalse eğer adetin geçtiyse em büyük ve önemli haberci zaten bilirsin idrarda çıktıysa durma koş kan ver kaanda soru işaretleri içinde boğulma bizide haberdaret annem hayırlı olsun şimdidenkızlar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama güzüküyo ya lütfen yardım edin büyle olan vermı
hoobaaaaaaaaa teeey teeey teeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy
derya hamile piyuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
varşekercim ben varım ikinci çizgim seninki gibi görünmüyodu bile yani o kadar dikkat istiyoduki ancak o şekilde görebilirdim...şükürkihamileyim allah bana bağışlarsa ama bin ayrıntı var benim bebiş tedaviylen oldu sende normalse eğer adetin geçtiyse em büyük ve önemli haberci zaten bilirsin idrarda çıktıysa durma koş kan ver kaanda soru işaretleri içinde boğulma bizide haberdaret annem hayırlı olsun şimdiden
ayyyyyyyyyyyyyyy varya eve gelir gelmez hemen pc actım deryanın haberini alım diye..Hamileyim........................................kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ceydam , ayşem ,tubişimmm ,gamzelim ,özgem ....
Bildiniz... Hamileyim...
Bana inandığınız ,bana destek olduğunuz moral verdiginiz için çok teşekkür ederim .
Haberi alır almaz allah önce bebek bekleyen arkadaşlarıma bu güzel haberi almayı
hamile arkadaşlarıma ve bana da bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah diye dua ettim.
Allah yüzümü güldürdü..darısı herkeslerin başına...
maşallahhh maşallahhhhhhhhhhhhhhh kuzummm..allahım bizede nasip etsin inşallahh...Eki Görüntüle 153070
şu 2.çizgiyi silk de olsa görmek için ne agladım test başında.. bugun hastaneden gelir gelmez yaptım o kadar koyu bir 2.çizgi çıktı ki 1.çizgiden bile koyu :)))
süperrrr dimi kızlar :)
maşşalah deyinnn
sahi yav gamzeliden ses soluk çıkmıyor...naptı acaba ...inşallah herşey yolundadır,oda benimle aynı kaderi paylaşıyor dile kolay 5 düşük....ama ben çok inanıyorum onunda tedavisi pozitifle sonuçlanacak ve bebişini en sonunda kucağına almayı başaracak...
hoobaaaaaaaaa teeey teeey teeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy
derya hamile piyuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
gamzeli deyanın haberi hepimize iyi geldi valla...allahım inşallah seninde hayırlı haberlerini alıcaz burdan..çok sevindim canım yumoşların iyi olmasına..inşallah bu ay sonu gelmeden seninde göbüş dolacak güzelim,dualarımdasın herzaman...ara ara haber et....
kızlar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama güzüküyo ya lütfen yardım edin büyle olan vermı
çok teşekkür ederim... saol canım..çok tebrik inş, sağlıkla kucağına alırsın
uzun süredir takip ediyorum seni :))
merakla bekliyordum bugün misafir vardı hatta çocuklar bilgisayarda oyun oynuyordu dedim ben size oyun açayım hemen girdim baktım meraktan sana
hadi hayırlı olsun darısı başımızaaaa
süper... haydi kanda baktır bir de...kızlar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama güzüküyo ya lütfen yardım edin büyle olan vermı
BENDE SENİ ÇOOOK SEVİYORUM o kadar temiz bir kalbin varki gerçekten yüreği güzel bi dotsun dost diyorum çünkü benim için öylesin...o güzel kalbin herşeyin en güzelini hak ediyordu çok şşükür hak ettiğini buldurica ederim canım ne demek sözüm vardı imkanım olsa ,yani az yakın olsaydım sana dansöz kıyafetiyle kapına dayanır kutlama yaprdım eşimde beni boşamaz öldürürdü tabi canım başta seni eşini ve annecini çok tebrik ediyorum selamlar aaayyy neredeyse kaynanayı unutuyordum üperim elleirnden selam süle deki torun geliyiii sevin gayganaa allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alıp huzurlu mutlu günlerde analı babalı büyütmek nasip etsin duama bak olduda bitti maşallah
hop hop hoop du bakalım orda sen daha çömezsin hemen ne oldu yok anam 2 aylıksınbebim sen 4+3 günlüksün bak link vereyim bak istersen
gebelik haftanızı hesaplayın gebelik.net
buradan kendin için uygun olan seçeneği tıkla
canım benim... varlığın bana öyle güzel geldi ki... annem bak hala söylüyr. ne güzel arkadaşların olmuş...daha birbirinizi görmeden sıcacık dostluk kurmuşsunuz..allah razı olsun dualar ediyorlar güzel moral oluyorlar... allah razı olsun hepsindne diyor....deryaaağğğğğğğ...hamiş kadın..allahım tamamına erdirsin inşallahhhhhhh...çok çok çok sevindim canım arkadaşım..valla bu süreci seninle geçirmek çok büyük zevkti benim için..dualarımız işe yaradı ki ne yaradı hcg şampiyonu oldun şimdiden...:119:inşallah sağlık ve sıhhatle geçireceksin hamileliğini ve 8 ay sonra hoooop bebiş kucakta...ama bak söz verdin bana unutma olurda birkaç tane doğurursan beneklisini ben alıcam...ama ben senden çok emindim,daha tedaviye başlar başlamaz biliyodum tutacağını...bide ötüyodun buralarda yok 20 yumurtadan 7 si döllendi diye filan cadaloz..gördünmü bak sayıların hiç bir değeri yokmuş meğerse...hayırlı vede uğurlu olsun,gamzeli ben ve özgem için şimdiden başla dualara...
bursaya gidecekdi...internet olmaz demişti....sahi yav gamzeliden ses soluk çıkmıyor...naptı acaba ...inşallah herşey yolundadır,oda benimle aynı kaderi paylaşıyor dile kolay 5 düşük....ama ben çok inanıyorum onunda tedavisi pozitifle sonuçlanacak ve bebişini en sonunda kucağına almayı başaracak...
ayyyyyyyyyyyyyyy varya eve gelir gelmez hemen pc actım deryanın haberini alım diye..
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm cok ama cokkkkkkkkkkkkkkk sevindim tebrik ederimmm..
o kadar cok emindimki hamiş olacağına..allahım sağlıklı bir şekilde 8 ay gecirmeyi nasip etsinn inşallahh.. .vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunnn....
sanki kendim hamile kalmış kadar mutlu oldumm valla yine yenidennn kocamannn tebrik ederimm..
sağ salim kucağına aldığın günleride görelim inşallahhhhhhhhhhhhhhhh..
darısı bana,tayfa,özgeye ve bütün isteynelere olsun inşallahhhhh..
maşallahhh maşallahhhhhhhhhhhhhhh kuzummm..allahım bizede nasip etsin inşallahh...
ayyyyyy canım cok sağol beni merak ettiğin için..
ben koşuşturuyorum 1 günde bir dr. çağırdı..birgün evde birgün dr. derken baya yoğun gecti..
benim yumoşların maşallahı varpek aceleci cıktılarr dr,um sürekli takip etmek istedi ondan sürekli cağırdı..
eşim izin alıcaktı terslik gibide onunda denetlemesi var bu ara izin alamadık mecbur gidip geldim bende..
şuanda herşey yolunda pazartesi yumoşlarım toplanıcak allah izin verirse sonrada dr. gelicek haberi beklicez transfer için..
sonradı zaten heyecanlı bekleyiş..
inşallahh bende deryam ve tuğbam gibi güzel haberler veririm..
benden sonra sende ve özgede inşallahh..
kızlar sabah nübetçi eczaneye gittim testide yanımda gütürdüm yarım saat sonra çıktığını süyledim olmaz dedi galıba yok tekrar test aldım ama yapmadım derya seninki kaç dakikada çıktı canım büyle olan varmı sonra hamile olan ya yardım edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?