saol şeker... Evet isim ağır..lale devrindeki çınar vardı ya ondan esinlendim kulağıma çok hoş geldi.. Beğendim . Eşim de ailem de beğendi .. Ama eşimin aptal kardeşi çınarcık ( yalovadaki sahil kasabası ) diye dalga geçince sinir oldum .. Eskisi kadar kulağıma hoş gelmiyor artık ..
Arda da arda turandan esinlenme kocama :))) ben istemiyorum da...
Ne komik demi ..çocuk oldu , tuttu erkek oldu biz isim seçemiyoruz....
Ayyyyyyy az evel kaynanam aradı ..gıcııkkkk..... Annemler burdayken aramamış annemler var diye. Ben de arasaydınız annemler var diye aramamanız ilginç. Dedim .
Mantı yapıp buzluğa atacakmış da biz ne zaman canımız isterse gidip yiyecekmişiz... Bayat mantılarını .. Bir de öyle garip yapıyor ki sormayın .. Hamuru resmen elinde burka burka büzüştürüyor. Bildiğimiz bohça mantı şekli yok . Bir de kayserili göyaaa... Salçalı su kaynatıp içine boşaltıveriyor...
ayy içim kalktı iyce..
Bir de dua okumuş 4444 duası vardı ya ondan başlamıştık ben azcık okudum . Annem okudu devam etti . Laf arasında ona da demiştim ben de okurum dedi . O da okumuş 500 tane onu haber etmeye aramış . Ben de artık saymıcaz allah razı olsun agzınıza saglık tesekkurler dedım .
şimdi fetih suresi varmış onu dagıtıcam ondan okuruz dedim .
Ayy aradı ya böyle yalandan yalandan arıyor sinir oluyorum .. Illa laf sokarak annenler burdaydı görüşemedik diyor yaaa...annemler ilk defa evlendikten 4 ay sonra geldiler annemleri kovmaktan beter etti. 2 yıldır annem evime ilk defa geliyor ben yalvardım da öyle geldi... Yemin etmişti gelmicem diye... şimdi de laf sokuyor annenler var diye aramadım görüşemedik falan diye....ayyyy ayyyy gıcııkkkkkkkkk
neyse kızlar kafanızı şişirdim belki ma kimseye anlatamam ki burası erkek dolu bir şirket
hem azz kafamız dagılsın beyawww:) hep bebeklere adapte oluncaaaaa ollmuyorrr:)) stres adres degiştirsinnn :))