Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün akşam otururken bunları yaptım :))
hoşuma gitti size de göstereyim dedim :)) nasıl olmuşşşş :))
Eki Görüntüle 129322
Eki Görüntüle 129321
Eki Görüntüle 129320
Eki Görüntüle 129319
Eki Görüntüle 129318
deryaaaaağğğğğğğğğ....burdayım yavruuu...aşılamadan önce işleri bitireyimde rahat edeyim diye zaten yoğun olan işimi ikiye katladım son sürat toparlamaya çalışıyorum,gece geç saatlere kadar atölyedeyim,kafamı kaşıycak zaman yok..arada bi bakıp çıkıyorum hemen napıyo kızlar diye....burdayım anlayacağın..seni msn ye kaydettim haberin ola...
hııııı bide nazar boncuklu olan en güzeli bence, hem nazarlardanda korur seniiii![]()
ah be deryacım,kayınbabanda tam öküzmüş haninerde yaşıyor bunlar yahu uzayda filanmı..çok yazık valla,yaşını başını almış insanların böylesi hassas konularda üstlerine vazifeymiş gibi yorum yapması hem ayıp hem çok yaralayıcı...çok üzüldüm şimdi seni böyle kırmalarına ,okuduğumda sanki o anı ben yaşamışım gibi içim burkuldu
,hay allah...
neyse yavruuuuu,salla gitsin bu tür zevzeklikleri...önümüzdeki ay göbüşü doldurda sevinelim artıkın
deryacım önümüzdeki ay göbüşlerimiz dolmazsa eğer yılmak üzülmek kahrolmak yok tamam mı yola devammmm..ben senden çok umutluyum ve çok dualar ediyorum senin için..anlının akıyla atlatacaksın bu süreci bitanem...![]()
bu arada nazar boncuklu olana bende bayıldım,bebek için hep kalsın tırnaklarında![]()
teşekkür ederim . kendi zevkime göre denemeler yaptım bende ... saol ... herkes nazarboncuğuma bayıldı ... ama çoğu yapıştırma sandı... el emeğiii tek tek kendim ojeyle yaptım ayolll :=)
hımmmm ojeylemi yaptınn baya uğraşmışsın o zaman bende yapışkan falan sanmıştım.ama en son eklediğin resimler daha güzel sadece nazar boncuklu olan.yaaa merak ettim kaç dk aldı hepsini bitirmen...
kızlar yha sırıngaya kaca kadar jel dolduruyoruzzzzz
bana tam olarak bılgı verırmısınızzzzz
bugunden ıtıbaren kullanmaya baslıyacagım