Aşılama "Preseed'e rağmen bi numara yok" diyenler!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bilge_79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
997
1
46
Antalya
1 tüp bitirdim, ovulasyon takibi, vücut ısı ölçümü de tamam ama bi numara yok arkadaş! var mı benim gibi olan yoksa preseed'in tek yüzkarası ben miyim???

BENDE 4-5 AY KULLANDIM yok yok.mayısta tupbebege baslıycam.asılamada yaptrdım o da tutmadı.preseedle hıc olmadı .preseed sanırım saedece harekette problemı olanlarda ıse yarıyor.bızde harekettte sorun yok.spermlerın morfolojısı bozuk % 2 ve sperm dna sında hasar var .sanırım ondan olmuyor.bıktım her ay olumsuz sonuc almaktan.Allah yardımcımız olsun hepımızın.

amin canım üzülme.

canım benim denemekten ne çıkar ki umut işte bence denemelisiniz..
ben preseed kullandığım 2. ayda hamile kaldım:))
tabi benimki mucize oldu biraz..vesile hepsi aslında ama inşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamiş kalır..
eşimin ortlama sayısı 20-25 milyon falandı ama harekette azlık vardı
bilemiyorum belki etkisi olmuştur
ama ben 11.gün ve 13. gün kullandım o ay hamile kaldım
hemde çift çizgi net çıkmamıştı çok silikti ama kısmet işte

sanırım rekor ben de:))))))))))))))
preseed aldığım ay sadece 1 kere kullandım ve o ay oldu
sen yılma bilgecim bebek i,çin değilde ıslaklık için kullandığını düşün umut bağlama ve olsun:)))))
ben sırf bu ay deniym nasıl bişimiş bi daha ki ay günüme dikkat edip kullanıcam dedim çünkü hamile kaldığım ay doktor enfeksiyon var diye antibiyotik vermişti
zaten kardeşim vardı bizde sadece 1 kere denedik ve oldu:))))
inşallah seninki de olur da efemin kız versiyonuna kardeş gelir o da kopyası olur belki:)))))))))))))
aman yok o bari uyusun:))))
güzel uyuyan gazsız b,i oğlun olsun inşallah

denizcim sen zaten benim mucize arkadaşlarımdan birisin. bebeğinin gelişi bana da umut veriyor. ancak gel gör ki preseed'im bitti (((( ikinci tüpü al mı diyorsun????içimden gelmiyor hayalkırıklığı yaşadım ya korku oldu artık yeni şeyler denemek, denediklerini tekrar etmek.

mavicim bir insanda bal miktarı bu kadar mı yoğun olur ya. ayarlamışsın gibi. ama rahat olmak çok daha önemli tabii. ben onu beceremiyorum sanırım. enfeksiyon için ben de ot kaynatıp içiyorum :))))eve yatılı misafir alayım ben de, yapamayalım yapamayalım bi yapalım çocuk olsun :)))güzel dileklerin için çook teşekkür ederim. darısı isteyen herkesin başına. ben kız oğlan farketmez modundayım uyuması yeterli bir de yemek seçmesin bana yeter..

Bilgecim bende bu ay ilk kez kullandım ovülasyon testiyle iki çizgiyi gördüğüm günden itibaren 3 gün üst üste ama malesef benimde negatif ama benim prolaktin yüksek belki ondan kaynaklanmıştır.Preseed in sitesinde 6 ay düzenli kullanın diyor ama genede sen bilirsin.
Hani diyolar ya soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım yada preseed kullandım o ay hamile kaldım yada onu içtim şunu yedim o ay hamile kaldım bende öyle olmak istiyorum bişey yapayım o ay hamile kalayım bende bir mucize istiyorum Allah'ımdan.

pressed bebeğimiz bizim efe miz:))
inşallah bigecim sana da vesile olur inan dileğim bu
ot çöp neyse artık gelsin bebeğimiz

canım benim her bebek bir mucize zaten
sabır herşeyin başı inan
biz ki her ay hayal kırıklığı yaşadık üstüne gördüğümüz tedavilerde de aynı hayal kırıklığı ama gerçekten sabır etmekten başka çare yok her zaman hayırlısıni dileyelim Rabbim bize de nasip etsin evlat sevgisini:))

bilgecim ben iki tüp bebek ve aşılamada hamilelik elde edemedim ama preseedi kullandığım ay hamile kaldım ancak 7. haftada kaybettim ondan sonra 4 tüp bitirdim hala kullanıyorum ama denemekte fayda var ya tutarsa değilmi preseed ten haberdar olduğum ay herşeyden bıkmıştım hiç bir şey denemek istemiyordum forumda bahsettiğimde mavinin hemen alıp kullanmasından sonra hamile kalmasıyla bende heyecanlanmıştım kullandım hatta bende hamile kaldım şok olduk kısmet değilmiş orası ayrı ama onca tedaviye rağmen elde edemediğimi preseedle elde ettim bence denemeye devam hiç bir sakıncası yok sonuçta

Son düzenleme:

hayatım haklısın da insan "bu olmadı başka bişi deniyim" moduna giriyor hemen. ama yazdıklarından sonra 2. tüpü almaya niyetlendim doğrusu. önem verip konuya yazınla destek olduğun için de ayrıca teşekkür ederim. çok naziksin.

sana liste vereyim öyleyse

ikiniz için
arı sütü
bal polen
eşin için
proxeed plus
l-arginin
evicap
ace plus selenyum
senin içinde
dhea tablet
bitkisel olarakta soğan kürü hayıt suyu sana
eşinede havuç suyu ve keçiboynuzu kürü
:82:

inşallah miraya kardeş ama burpe de bir bebiş olsun..
yarasın şifa olsun hem size hem kocalarınıza

çok teşekkür ederim. inşallah senin benden önce gelir müjden.

inşallah bütün bunlar miraya kardeş getirir

cok duygulandım burp, çok sağol. dilerim asıl size bir bebiş gelir hemen yola cıkar.

inşallah miraya kardeş ama burpe de bir bebiş olsun..
yarasın şifa olsun hem size hem kocalarınıza

amin canım çok teşekkür ederim. bu dileğine -burp için özellikle- katılıyorum.

anaaaaam eskilere gittim geçen yıl bu zamanlara:)))))))))))))))))))))
canım arkadaşım Allah sana da bütün üzüntülerini unutturacak bi bebiş nasip etsin inşallahhhh

canlarım birtanelerim allah size ikincileri bana ikisi bir aradayı nasip etsin inşallah çokmu şey istedim

canlarım birtanelerim allah size ikincileri bana ikisi bir aradayı nasip etsin inşallah çokmu şey istedim

Kesinlikle çok sey istemedin. Evrenden istemeye devam edelim. Dua etmeye de tabii. İnşallah biri kız biri oğlan ikiz gelir de bir anda hepsinin zevkini tadarsın. birinde taş kuş birinde fındık fıstık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…