Kesinlikle çok sey istemedin. Evrenden istemeye devam edelim. Dua etmeye de tabii. İnşallah biri kız biri oğlan ikiz gelir de bir anda hepsinin zevkini tadarsın. birinde taş kuş birinde fındık fıstık :))))
canım benim denemekten ne çıkar ki umut işte bence denemelisiniz..
ben preseed kullandığım 2. ayda hamile kaldım:))
tabi benimki mucize oldu biraz..vesile hepsi aslında ama inşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamiş kalır..
eşimin ortlama sayısı 20-25 milyon falandı ama harekette azlık vardı
bilemiyorum belki etkisi olmuştur
ama ben 11.gün ve 13. gün kullandım o ay hamile kaldım
hemde çift çizgi net çıkmamıştı çok silikti ama kısmet işte
birşey sorabilir miyim? bebeğiniz doğdu mu ve sağlıklı mı? ben de preseed ile hamile kaldım, kalp atışını duyamıyoruz ve çok endişeliyim de...
preseddd nedirr ne işe yarıyor
aslında sağlıklı spermleri olanlara faydası var ama sperm sağlıklı değilse onuda taşıyo yumurtalığa sonuç hüsran ...bu ürün sperm anomilisi normal ama hareket sorunu olanlar için faydalı araştırmalarıma dayanarak söylüyorum...ben sasmar conceive aldım bi defa kullandım hnüz.... isteyen herkezi evladıyla buluştursun rabbim
bende kullanıyorum ama işe yaramıyo.. sizde bebek oldumu1 tüp bitirdim, ovulasyon takibi, vücut ısı ölçümü de tamam ama bi numara yok arkadaş! var mı benim gibi olan yoksa preseed'in tek yüzkarası ben miyim???
bende ne denesem olmuyo sizde oldumu artık?Bilgecim bende bu ay ilk kez kullandım ovülasyon testiyle iki çizgiyi gördüğüm günden itibaren 3 gün üst üste ama malesef benimde negatif ama benim prolaktin yüksek belki ondan kaynaklanmıştır.Preseed in sitesinde 6 ay düzenli kullanın diyor ama genede sen bilirsin.
Hani diyolar ya soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım yada preseed kullandım o ay hamile kaldım yada onu içtim şunu yedim o ay hamile kaldım bende öyle olmak istiyorum bişey yapayım o ay hamile kalayım bende bir mucize istiyorum Allah'ımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?