cece unutuldu gitti mona nın öyle söylemesi alisonun A olduğu manasına gelmiyor kii birdee daha önceleri dizininn senaristleri kızlardan hiç birinin A olmadığını açıklamıştı yada bethany di alison un ikiz kardeşi ölmedi bencee
ben anlamadım pek. jasonın ikizi charles A. andrew bir işler karıştırıyor. andrew charles olsa jasonla aynı yaşta değiller diyecem ama yaşını küçük gösteriyor da olabilir. umarım charles hiç görmediğimiz biri değildir.
ben anlamadım pek. jasonın ikizi charles A. andrew bir işler karıştırıyor. andrew charles olsa jasonla aynı yaşta değiller diyecem ama yaşını küçük gösteriyor da olabilir. umarım charles hiç görmediğimiz biri değildir.
Aynen canım jason'ın ikizi Charles Big A.. Andrew'e bende anlam veremiyorum telefonlar dinlemeler falan. Big A ye yardımmı ediyor acaba.. Aria'ya Mona'nın konusu can sıkıcı olmaya başladı gibi bişeyler söylemişti Okadar çok teori var ki şuan heran herşey olabilir.. Bende Charles'ın hiç görmediğimiz biri olmamasını ümid ediyorum.. Charles'ın öyle tahmin ediyorum ki biseksüel'lik durumu olabilir kız gibi davranmak istiyordu çünkü anneside bu sebeple onu radleye kapattı.. Oradan da bethany olarak çıktı.. Herşey olabilir yaa :)) 6. sezon çok heyecanlı olucak gibi görünüyor çünkü 6.sezonun ilk bölümünde kızlar kaçıcakmış bebek evinden.. Charles'ında kim olduğunu daha net öğrenicekmişiz.. Spencer'da bu arada Charles'ı tanıyor gibi bence
"Hadi şu A çıksın artık,hep yanlış tahmin hep yanlış tahmin" diye diye baymıştı bu dizi beni artık ama bu sezon iyi gidiyor.Hele son bölüm şok şok şoktu resmen benim için. Dizinin 6.sezon 10.bölümünü henüz izlememiş olanlar mesajın bundan sonrasını okumamanızı tavsiye ederim.
CeCe,Charles'mış ya laHiç aklıma gelmezdi valla.Bölümün sonunda da Allison tahtaya adını yazarken soyadı farklıydı.Evlendi demek hasbam.Ben izlerken dikkat etmedim de Arya ile Hanna'nın da parmağında yüzük varmış demek onlar da evleniyor.Kimlerle acaba çok merak ettim.
Yeni bölüm de taa ocaktaymış şimdi bekle babam bekle