Pretty Little Liars

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44

(ABC Family) - 10 bölüm olarak planlanmış dizi 8 Haziran 2010'da başlayacak.
Sara Shepard'ın aynı isimli (türkçeye "Sevimli Küçük Yalancılar" olarak çevrilmiş) gençlik romanlarının uyarlaması. Küçük gruplarının lideri Alison kaybolduktan sonra araları bozulan 4 genç kızın (Spencer, Hanna, Aria ve Emily) hayatlarına odaklanıyor. Bu olaydan 3 yıl sonra, -sadece gruplarındakilerin ya da Alison'ın bileceği- sırlarının "A" imzalı tehdit mesajları olarak gönderilmesiyle ortalık hareketleniyor.

Kaynak

sanırım sezon finali oldu
acaba ne zamana baslar kı heycanlı yerınde bıttı

Dizi devre arasına girmiş, kalan bölümler 2011 yılında gösterilecekmiş..

Dizi devre arasına girmiş, kalan bölümler 2011 yılında gösterilecekmiş..

ohaoldumsmileohaoldumsmile
bence gelecek yaz dönemi koyarlar yeniden neyse bakalım bari yeni sezon baslayana kadar koysalardı skılmazdık yahu

ya ben bunu ne güzel gül gibi izliyodum internetten, mesuttum o vakit.
sonra ne akla hizmet gidip vikipediden kitaplarının özetini okuduysam bi sırrı kalmadı yani.
izlemek istemiyorum yani kim kim, nolcak falan hep bildiğim için izleyemiyorum da.
sinir oluyorum kendime bu konuda ya hem merak edip okurum, hem de okudum diye kızarım

dün izlediğim son bölümde ne güzel oldu ama a kim halen bilinmemekte monamı değilmi bilinmiyor spencerla jasonın kardeş olmasıda oldukça ilginç ve saçmalayıştı!

Kızlarr ben de izliyorum aslında yeni başladım sayılır; ama birinci sezonu bir çırpıda bitirdim bence çok güzel bir dizi

ben de izliyorum. A 22. bölümde açıklanacakmış diye duydum bakalım:18:

21. bölümü dün izledim. melissa bir şeyler çeviriyor garretla:18: kendimi ergen gibi hissediyorum bu diziyi izleyince yaa

21. bölümü dün izledim. melissa bir şeyler çeviriyor garretla:18: kendimi ergen gibi hissediyorum bu diziyi izleyince yaa

hop oturup hop kalkıyorum izlerken
bence son dönemde yapılan en iyi dizilerden birisi
bence hiç tahmin edilemeyen birisi çıkacak böyle kalcaz
ben kızların içinden biri olduğunu düşünüyorum böyle manyakça bir yorum yapayım dedim

benim de bazen aklıma geliyor dördünden biri olabileceği:44: ama mona ile başka biri ya da birilerinin ortak yapmış olması daha kuvvetli ihtimal sanki

benim de bazen aklıma geliyor dördünden biri olabileceği:44: ama mona ile başka biri ya da birilerinin ortak yapmış olması daha kuvvetli ihtimal sanki

bende bi ara mona dan şüphelendim ama zannetmiyorum
gerçi son bölümde kızların arasına katıolmasının sebebi yine A bence
ama şu dier arkadaş grubuda deilde
belkide yeni birisi giricek kadroya

bende bi ara mona dan şüphelendim ama zannetmiyorum
gerçi son bölümde kızların arasına katıolmasının sebebi yine A bence
ama şu dier arkadaş grubuda deilde
belkide yeni birisi giricek kadroya

mona onların arasına girmek için yapmış olabilir ortağı da ona A olarak mesaj atmıştır kızları kandırmak için

o kadar kafa karıştırıyorlar ki bir ara kardeşimle ezradan bile şüphelendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…