- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
benc alisonu ikizi öldürdü..cünkü ali nin odasinda bi yerde bebek gizliydi simdi tam hatirlamiyorum ama tehtidvari bir not vardi, onada sanirim önceden mesajlar geliyordu..
evet dizide herks süphe cekici,yeni bölümde sanirim caleb hannadan ayrilacak..
yeni sezon cok güzel basladi..
13.bölümde caleb ölüyor mu ? hanna cok agliyor yine birini götürüyorlar
ayrica emilye de sinir oluyorum..ne kadar zayif karakterli birisi yahu
mayayla öyle aman aman bir iliskileri yoktu kiz depresyondan cikmadi simdide paige cok sacma
anca kendi kafasina geziyor..biraz degisiklik olsun diye nate ve ezranin olaylarini getirdiler ama onlarda fazlalik
hadi ezra neysede nate cok gicik oluyorum oda mayayla birseyi yok ama öhühü öhühü aglayip duruyor..
hanna kan verecekti ne oldu?
Ayrıca bence hannanın annesi öldü.
o zaman hanna babasiyla mi yasacak :S
nasil toparlarlar bilmem artik
Yok bence kandırıyolar toby a değil ya.Ama nate belliydi zaten emily de salak hertanıştığıyla kalmaya gidilir mi
paige e de her şey anlatıyor saf
garret, spencerı annesinin kendisine avukatlık yapması için ikna etmeye çalışırken çok yakınından biri konusunda uyarmıştı. meğersem toby imiştoby gerçekten a mi bilmem de bayadır takımda demek ki
facete okumustum senaristle yapilan bir röpartajdi sanirim
tobby icin hicbir zaman iyi biri degildi sadece intikam almak istiyordu diye birsey vardi..
bu a takimida baya kalabalik...
emily saf salak birsey herkeslede bir bag kuruyor masallah:)
Kızlar ben eski Gossip Girl fanıyım ve bu diziye yeni başladım dahab 4. bölümdeyim. Diziyi gerçekten çok sevdim ama sonradan sıkıyo mu onu sorucaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?