- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Son bölüm cok heycanliya benziyor, ama alt yazilisi cikmadi daha izlemeye kiyamiyorum heycani kacar diye
alt yazisi ciksin bi an önce
Son bolum yine superdi,
beklenmedik olaylar, birsuru acebalar kaldi aklimizda,
yanliz o kadar cok ara veriyolarki diziye, seyretmis olduklarimi unutuyorum ya resmen..
simdi hazirana kadar ara verdiler, bayada uzun...
cok merak ediyorum kim cikacak bu a.
aklimizin ucundan bile gecmeyen biri cikacak eminim
Bu diziye yeni başladım ve itiraf ediyorum çok ön yargılı yaklaşmışım daha önce
İsmini duyunca bizim Türk gençlik dizileri gibi ergenimsi bir şey sanmıştım ama değilmiş ilk 8 bölümünü izledim ve hiç sıkılmadım gerçekten heycanlı gidiyor.
Veee bence Jenna hala görebiliyorFavorim Hanna çok tatlı ve iyi niyetli bir kız ayrıca Emily ve Maya da ayrı ayrı Afro-American güzelleri maşallahh
Spencer harif kizlarin hepsi goz kamastiracak kadar guzeller ya,
ozelliklede Hanna
Yanliz ben her sezon arasi aylarca diziyi beklemekten asiri slkildim,
bundan sonra final yapms diziler seyretcem
Haklisin canim benim gibi geriden gel sende
Daha ilk sezonu bitirmedim boyle daha iyi oluyo istedigim zaman birkac bolum arka arkaya izleyebiliyorum yeni bolumu beklememe gerek kalmiyo
Ya final yapmis ya da sezon olarak ilerlemis dizileri seyretmek daha keyifli oluyo
Ben yazin kesfettim diziyi, Arka arka o kadar bolum seyrettikten sonra simdi beklemesi cok zoruma gidiyor ya..
Bundan sonra dizi secince dikkat edecegim en onemli sey bu
ben dikkat ediyorum ama 8-9 sezondur oynayan bi dizeye de baslamaya useniyorum cok uzun bence
ben dikkat ediyorum ama 8-9 sezondur oynayan bi dizeye de baslamaya useniyorum cok uzun bence
en güzeli, izle izle bitmez ne güzelben tvden dizi izlemiyorum artik hic. Hep internet, ac izle istedigin zaman istedigin kadar bölüm...
Bölümler bitince beklemesi cok gicik ama gercekten.
en güzeli, izle izle bitmez ne güzelben tvden dizi izlemiyorum artik hic. Hep internet, ac izle istedigin zaman istedigin kadar bölüm...
Bölümler bitince beklemesi cok gicik ama gercekten.
Ay bencede tatilde yapacak bisey olmayinca otur izle, acaip keyifli oluyor.
Desperate houswivesi oyle izlemisim
Ben de TV den izlemem hic araya bir suru reklam giriyo isin suyu cikiyo
Bir de Turk dizilerinden de skldm artk yabanci dizileri seviyorum
ama yapi olarak brz sklgan bi insanim bi oturusta oyle 5-6 bolum izleyemiyorum en fazla iki bolum
Beeeeeeeen deeeeeeee :)))))Bu diziyee bağımlıyım ben yaa resmennn
6 ocağı dört gözle bekliyorum
mona alisonun A olduğundan eminim demişti öldüğü bölümde. o yüzden biraz da alison olduğunu düşünüyorlarSüper bir bölümdüü herzaman ki gibii
Alisonun A olduğuna nasıl bukadar emin olabiliyolar kii yaa kamerada yüzü net şekilde görünmüyor kii
Kimse CeCe olabileceğini aklına bile getirmiyor.. Sanki dizide başka sarışın uzun saçlı yokmuş gibi hemen akla Alison geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?