- Konu Sahibi pretty_nihan
-
Ayy canımm kıyamam yaaaEvlilikk ve bi arada olamamak cidden çok kötüdür (
Cicilerinnn çokk güzell özellikle çiçekli yatak örtünün müptelası olduğumu söyleyebilirim
Markası nedir? English home Madame Coco karışımı bişii olmuş
İnşallah beraberrr güzel sıcacık yuvanızda kullanın canım çeyizcikleriniii
Evett canımm gizmn de bahsettiği gibi annem de bana benzerni almıştı oyle bilinen bişey de değil markası yanılmıosam ama bolee hiç ummadığımız dükkanlardan da şaheserler cıkabilio:))Tatlım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. 3ay sonra bizimde artık bir evimiz olacak:) Sabır diyoruz başka yapcak birşey yok. Canım yatak örtüsü çok beğenmemle birlikte engl. home de madame cocacoca da değil.Annemin çeyizcisinden .Ama bende bayıla bayıla almıştım:))
peloş çiçekli yatak örtüyü merak etmişsin ama annenin sana aldığınıa çok benziyor aynı marka olabilir bence canım
Pinokyocumm:) çok teşekkürler.aminnnnaldıklarını güle güle kullanen kısa zamanda kavuşmanızı dilerim :98:
iyikide konu açmışssın herşeyin çok güzel bunları kullandıkça bizede bilgi vermeni diliyorum beyaz eşyalarına bayıldım çok pahalı tutmuştur ama değer herhalde canım
kavuşusunuz inşallah en kısa süre içinde allah sevenelerin yolunu açlar inşallah uzakta kalmak gerçekten zor bide evliyken daha zordur ama olsun sayılı gününüz geçicek kavuşamınında haberini alcaz kısa zaman içinde
allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etisn
peloş çiçekli yatak örtüyü merak etmişsin ama annenin sana aldığınıa çok benziyor aynı marka olabilir bence canım
Kesinlikle bende biraz marka takıntısı var ama iyi birşey değil.Yenmek lazım...Evet country tarzını çok beğeniyorum cnm.Evett canımm gizmn de bahsettiği gibi annem de bana benzerni almıştı oyle bilinen bişey de değil markası yanılmıosam ama bolee hiç ummadığımız dükkanlardan da şaheserler cıkabilio:))
Bu aradaa evin de klasik country tarzı beğendm huzurlu gunlerde oturunn dilerm kiii
Evett canımm cok benzio cidden hiç o gozle bakmamıştm durup durup aynı seyleri begenıorm zaten
Bütün nevresm takımlarım birbirinin aynı olcak bu gidişlee
selam :)
fransız danteline bende bayılıyorum, henüz çeyizimde böyle bir parça yok.. yatak örtün, havluların, mobilyaların çok güzel.. zevkli seçimler hepsi..
güzel günlerde kullan
Sayılı gün çabuk geçerr , inşallah sizin için de öyle olurr kıyamam bendee yaa(
Çok güzel şeylerr bunlar güle güle kullanın eşinizzlee, siz yeni gelinlerden daha bir hevesle kullanırsınız eminimm kii hasretlik var arada
dügünün ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?