canım benim ya küçücük kuzular sünnet oluyor.
evde onca şeyle tek başına kalmak çok zor.ben de işe başlayıncaya dek öyleydim.her şey insan istiyor.Allah yardımcın olsun.çocuklar çok yormazlar inşaALLAH da sıkıntı çekmezsin.
bu sabah daha iyidir inşaALLAH PAŞAMIZ.:)
olmaz inşaALLAH canım.Canim valla kucukken olmadi bi bakima daha iyi...
Dun sunette ve sonrasinda hic aglamadi tek pansuman yaptigimda agladi.. suana kadar bi sorun yok...
Fatihide kucuk yaptirdim 6.5 aylikti o sunnette cok agladi sonra oda hic aglamadi...
Busaste kadar sikinti yok burdan sonrada olmaz insallah...
Tek sikintim surekli donmeye calismasi yuzustu durmak istiyor engelliyorum kiziyor...
Oyuzen surekli tepesindeyim nobet tutuyorum firildak saniye bos bitaksam donmeye ufmgrasiyor...
Emeklemeye calisiyor genelde dizlerini bukup totoyu yukari kaldiriyor vs sanirim emekler yakinda..
günaydın canım.
tek tek cevap vereyim:)
diş sadece kaşınıyor.işaret parmaklarını azı dişlerinin oraya sokup ısırıyor.sanki azıları kaşınıyor.
benim kuzular emeklemez canım.ya sıralar ya da ellerinden tutturup yürürler.bu da ayağa kalkmak istiyor.büyükler dolaşırken omuzlarını sağa sola sürtüp kalkmak isteğinde.ellerinden tutunca yerde adım atıyor biraz.
kahvaltı oturdu gibi.sebze arada bir.blendırdan geçmişi yiyior ama diğer türlü sevmedi.meyve püresi de bazen hergün bazen 2-3 günde bir.
sözleşmeden ses yok.ben de peşini bıraktım.sağlık olsun deyip kendimi teselli ediyorum.:)
bugünlük bu kadar.
dün akşam çocuklarla ailecek top vs oynadık.kendimi çok relax hissediyorum bugün.
sabah da bir miktar spor yaptım.
sen nasılsın canım?
olmaz inşaALLAH canım.
yaramaza bak sen.büyümüş de emekliyecek.:)
hayırlısıyla şu 2-3 gün geçse rahatlayacaksınız inşaALLAH.
ben oğluma 1,5 da düşünmüştüm.eşim istemedi. şimdi korkuyor sünnetten.
yüzüstü dönmekten hiç hoşlanmaz benimki.valla benim fatih emeklemedi nasil emekler bilmiyorumda yüzüstü döndüğünde dizlerinin üstünde popo havada yüzü halisinda debelenip duruyor.. Bende ona istinaden emeklemeye çalıştigini sanıyorum..
ınan ben fatihi şimdi sünnet ettirmeye kalksam mümkün değil olmak istemezdi.. Hadi oldu varsayalım canıma okurdu kesin...
Senin oğlan kaç yaşında canım?
ben de cabaliyorum ıste canim. Haftanin cocuguydu benimkiz onunla ugrastim. Bitti bugun sukur.
Bizimde disler oyle. Bir kere corba icirebildim blendarli tabi. Meyve de kavanoz yiyo. Arada da sutlu pirincli veriorum karni doysun diye. Bunu hic alistiramiycam gibime geliyo. Gozumde buyudu bugunlerde nedense.
ınsallah hallolur. Sen sporla eri supersin walla, ben de oturdugum yerde sisiyorum walla. Ne guzel vermistim.
yüzüstü dönmekten hiç hoşlanmaz benimki.
Sabahın köründe benimle kalkıyor.bırakmıyor ki sabah bir saat kendime ayırayım.kahvaltı bile yapamadım bugün sayesinde.
Benim oğlan 4 ü bitirdi.sık sık soruyor acırmı,hepsini mi kesecekler vs.anlatmaya çalışıyorum ama olurken ne olur bilemiyorum.
biz sebzeyi hiç sevmiyoruz.dün bir kaç kaşık zorla aldı.yutmuyor bile.yoğurttan da vereyim dedim.hep ağzından geri çıkardı.pirinçli kaşık mamasından yaptım.şapur şupur yedi,yetmedi 3 kaşık daha yaptım.
Ben de eriyip şişenlerdenim.3 ay önceki halime dönmeye çalışıyorum,göbek açısından.
umutsuzum yemek konusunda bakalim nolcak.
defnede emekledi diyemeden tayyay. sonra ne yaxik ki hemen yurudu.
bu tifilim emekler gibime geliyo. simdilik done done istedigi yere gidiyo. geri vites de saglam
yüzüstü dönmekten hiç hoşlanmaz benimki.
Sabahın köründe benimle kalkıyor.bırakmıyor ki sabah bir saat kendime ayırayım.kahvaltı bile yapamadım bugün sayesinde.
Benim oğlan 4 ü bitirdi.sık sık soruyor acırmı,hepsini mi kesecekler vs.anlatmaya çalışıyorum ama olurken ne olur bilemiyorum.
biz sebzeyi hiç sevmiyoruz.dün bir kaç kaşık zorla aldı.yutmuyor bile.yoğurttan da vereyim dedim.hep ağzından geri çıkardı.pirinçli kaşık mamasından yaptım.şapur şupur yedi,yetmedi 3 kaşık daha yaptım.
Ben de eriyip şişenlerdenim.3 ay önceki halime dönmeye çalışıyorum,göbek açısından.
benim abimin oğlu öyle çok döner,yuvarlanırdı.bu da onun gibi seviyor sanırım.Canm benimkide çok sevmiyorda niye dönüyor anlamış değilim .. mizir mizir sürekli niye dönüyorsa artik emeklimek istermiş gibi geliyor dizler bükük popo havada daha ne yapabilirse bilemicem...
Dağcı canım sünnet olayi biraz düşününce küçük bi çocuk için ürkütücü .. oğlum pipinin ucunu krsicekler diyince çocuk haliyle ürküyor...
Keşke küçük yaptıysaydiniz bazı çocuklarin psikolojisi kaldıramıyor sünnet olayını..
Biz fatihe anlatıyoruz biz seni sünnet ettirdik diyoruz vs.. bakıyor neresini diyo gösteriyoruz .. sonra gidiyor ben sünnet olmuşum bebekken pipomin ucunda fazlalık varmış onu kesmişler diyor..
Şimdi olsa asla yaptiramazdik direk psikolojisi bozulurdu..
benim abimin oğlu öyle çok döner,yuvarlanırdı.bu da onun gibi seviyor sanırım.
bugün pipiciği daha iyidir inşaALLAH.
2-7 yaş arası pek uygun değilmiş psikolojik olarak.bakalım canım,hazır olduğunda yaptırırım uyutarak tabi.:)
Fburak iyimisin canım.hiç uğramamışsın.
çok şükür atlattınız canım.uzadıkça inasnın gözünde büyüyor gerçekten.küçükken yaptırmak en iyisi.biz ne zaman hazır oluruz bilemiyorum.Aaaa ben bu mesaja cevap yazmıştım nereye gitti anlamadimki...
Evet Canim genelde 1 yaşına kadar yapmak istiyorlar ama 2 yaşına kadar olabilir diyende var...
Eger osure asildiysa ni problemde yoksa okul öncesi yapılmasi cok uygunmuş...
Dün eymeni görmeye kuzenlerim geldi sünnet oldu diye.. çok iyi etmişsin dedi ikisini erken yaptırmakla benim komşum oğlunu yaptırdi geçen sene çocuk hala kızıyor annesine niye benide herkez gibi küçükken yaptirmadin diye kızıyormus.. pipim aciyor diyomus arada anlican psikolojisi bozulmuş.. bazı çocuklar çok etkileniyor bu sunnetten..
Düşün bide bazı arkadaşlari annem beni bebekken yaptırmış diyormuş oda annesine cepe almış o yüzden sürekli kızıyor annesine diyor..
Kuzendede bi oğlan var 4 yaşında çok dedim onada ben yaptır diye zamanında şimdi etekleri tutuşuyor nasıl yaptırırim diye.. neyse 2 senesi var resmen dert edindim kendime diyor..
.bende nispet yapiyorum ohhh ben rahatım o konuda anlamadan yaptirdim .. bide 2 side hiç sıkıntı vermedi bana...fatih sadece sunnet olurken korktu ortam yabancı geldi agladi .. eymende ilk pansumanda ağladi dahada ağlamadi..
Eşimde rahatladi sürekli nezaman yaptırıriz duyup duruyordu adami aradım Yarin sünnet dedim bi sevindiki.. onunda pek parlak sünnet anısı olmadığından bunlar anlamadan olsun istiyordu hep...
Kuzenimin biri eymeni ilk defa gördü bide eymen çok sıcakkanli bir bebek iyi anlaştılar... Yanliz çok hareketliyiz biraz zor zaptetmek eymeni o konuda çok zorlandı balık gibi kayıyor insanın elinden.. bide küçük ya koyduğu yerde durur sanmış oyun halisina koymuş dönmüş bi bakmışki eymen oyun halisindan cikmis parkede debelenip duruyor.. abla bu nasıl gitti oraya valla dedim bende anlamıyorum bi wc Ye gidiyorum geliyorum koyduğum yerde durmuyor... Bugün kamerayı bırakıp karşısına çikicam yanindan nasıl gidiyor ozaman anlicam inan bende bilmiyorum yanımdauken halinin içinde dönüyor genelde...
Ee okadar yazdım birikti tabi ..
Siz nasılsınız bakalım, hafta sonu nasıl geçti?
evet ikimiz kaldık canım.face bazen giriyorum ama onlar olmuyor.beklemeye zamanım da olmuyor halimde.ciddi dinlenmeye ihtiyacım var.Canım burda ikimizden başka kimse kalmadıya bende son mesajına cevap yazmıştim ama gelmemiş niyeyse o yüzden ugtamadim buraya canım...
inşallah canım zamanı geldiğinde sıkıntısız atlatirsiniz i donemi...çok şükür atlattınız canım.uzadıkça inasnın gözünde büyüyor gerçekten.küçükken yaptırmak en iyisi.biz ne zaman hazır oluruz bilemiyorum.
eymen hareketli bir çocuk olacak gibi.benim ki de bağırıyor kaldırın diye.hafta sonu bir cırlak oldu sorma.bacak kadar boyuyla tutup yürütün diyor.abisi,ablası ayakta diye hırslanıyor.kalkamyınca bağırıp duruyor kedi gibi.akşam ablasına cırladı.o da ona.bir süre devam ettiler.ay yeter susun dedim iki cadıya.
haftasonu kızımı pazara götürdüm.dün de teyzesine gittik.dışarıya çok sık çıkmadığından sağa sola bakınıp durdu.
evet ikimiz kaldık canım.face bazen giriyorum ama onlar olmuyor.beklemeye zamanım da olmuyor halimde.ciddi dinlenmeye ihtiyacım var.
inşallah canım zamanı geldiğinde sıkıntısız atlatirsiniz i donemi...
Aynı eymende öyle kollarını açıp uzanıyor alın beni diye almazsak agliyor ordan oraya atıyor kendini...
Biraz gelişimi ileri bir bebek bugün arkadaşım geldi bu benim kucagimdan bir fırladı kadına doğru yapıştı görme sarılıyor falan.. ne güldük sebege o arkadaşımı çok seviyor niyeyse...
Dünde kuzenim bunun ilgisini çekmeye çalışıyor buda telsize taktı kafayı sürekli telsize doğru zipliyor.. kuzen kaldırdı telsizi bu sağa bAkıyor yok sola bakıyor yok aşağı yukarı derken bi bastı çığlığı telsizi verdikte susturduk..
Guruba ben fırsat bulur bulmaz bakıyordumda artık fırsat buldumu dinleniyorum..
Onlar kendi halinde takılıyorlar bende onları merak ediyordum giriyordum biz sünnet olduk baktım bi merakedenimiz bile yok... Gözden ırak gönülden ırak mevzusu oldu biraz... Neyse iyi olsunlar saglikli olsunlarda gerisi boş..
Bende bi kaç gurup daha var aktif yazdığım girersem onlara yazıyorum merak ediyorlar yazmazsam .. zaten pek gitemedihimide biliyorlar...
Yarın dr randevumuz var bugünde grip olduk bende oda hafta sonu usuttuk sanirim...
cnm nasılsın dıcem ama son msj da bellı etmısın kendını
bende arkadasım bugun gezmelere gııcektı ne yaptı dıye bı bakım dedım
demek yarın ontrol var ınsalla hayırlı haberlerle gelırsın
ablamız ıkı gundur oksurmekte bugunde aras başladı bakalım ınsalla ılerlemez
burasıda artık olu topık olmus uzuldum ınankı
canım valla hasta olduk ikimiz bir oğlanla ondan bana geçti zaten bende hemen kapan cinstenim gribioysaki havada mis gibiydi üşütmesine imkan yok ta havada mikrop var demekki
canım aylık kontrol var yarın çocuk dr'umuza bide çocuk cerrahına pipimizi baktırıcaz.. inşallah bi 10 veya 15 gün sonrada sondayla idrar alınıp kültür bakılcak...
inşallah kuzuların hastalığı ilerlemez canım :8 bu havalar insanı hasta ediyor belirsiz çünkü
valla yakındır bende bırakıcam yazmayı galiba uzatmaları oynuyorum :))
gecmıs olsun arkadasım aman ben grıpten degılde bronsıt olayından korkuyorum
farkındaysan bızım bebeler ateslenmedı hıc vucut henuz savasamıyo
ay bakalım pıpılos ne alemda benım aklım 15 gun sonrasında onu cok merak edıyorum ınsalla cıkaz arkadadasım
ay sen kasıma cok yazmıyon kusum bırakma burayı ben nerden alcam haberlerını eymen kuzumun
bende 2 gun verıyorum dr muz ole dedı carsambaya zıyaret edebılırız dr muzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?