- Konu Sahibi peppermint
-
kaydirigubbakcemile3 Bu tepkiyi 6587 defa görüşüm sanırımm kaydirigubbakcemile3Site girişine bi tabelamı assak acaba KK sahibi "Kazen" erkektir diye
valla ben ilk defa duydum sasirdim.
o kadar eski degilim kk da....
oyledir zaten,
kadinlar kulubu fikri bile bir erkekten cikar; pasifiz turk kadinlari olarak..
:1shok:
Kazen abinin kadınlar kulubunu açmasının sebebi kadınlar yani bizden fikir almış biz olmazsak erkekler bir hiçç canım yanlış düşünüyosunsüprizzzzz İlk erkekler kulubu diye başlamış bakmış kadınlar üye oluyo sadece oda kadınlar kulubu yapmış siteyiikaydirigubbakcemile3 iyikide yapmış bütün çatlakları bir araya topladıaklinialirimsmile
canim ben biz olmasak onlar olmasa'dan bahsetmiyorum,
orasi muhakkak ; zaten erkekler de kadinlarda olmasa varolus gerceklesmez, hayat simdiki duzeninde olmaz..
ben kendimi catlak olarak tanimlamiyorum ayrica.
kazen bey iyi yapmis yapmasina da, erkek uye alinmiyor hatta aradan kacan olursa linc ediliyor nerdeyse ama kazen bey kendisi butun forumlara girip yorum yaziyor olur mu?
hatta benim su konumda olmasi hic hosuma gitmedi.
konu acarken de yorum yazarken de kisitlicam kendimi artik;
bizde rahat rahat neler yaziiyoruz.
yasakkelime
kazen beye gelene kadar belki burada konuşup en iyi anlaştığımız üye bile erkek olabilir. :1shok: sonuçta üye olurken ne ev adresi isteniyor ne tlf numarası ne tc kimlik cinsiyet teyit etmek için. burada yaşanan duygular paylaşımlar ne kadar gerçek olsa da paylaşımlar sanal bir ortam üzerinden gerçekleşiyor.
hayır onu da geçiyorum burada üye olmadan da forumları gezebiliyorsunuz. sadece msj yazamıyorsunuz. yani site sahibinin erkek olması bu ihtimallerin yanında baya ufak bir durum. ben bu durumun farkında olarak yazıyorum en başından beri belki o yüzden hiç rahatsızlık duymuyorum.:enbuyukkk:
bayanlar ilişkiye başlayıp da tam son anda takılsa prezevatif risk var mıdır?bu konuda görmüş duymuş yaşamış olduğunuz biz risk söz konusu mu?
bende çook merak ediyorum eyvahedigeldismile
bayanlar ilişkiye başlayıp da tam son anda takılsa prezevatif risk var mıdır?bu konuda görmüş duymuş yaşamış olduğunuz biz risk söz konusu mu?
canım anlaşılan bebek istemiyorsun ama daha bekleme çünkü pkoyla gebelik biraz zor elde ediliyor.d.k haplarını görmek istemiyorum atrık nefret ediyorum.tedavi aşamasında kullandım çünkü kistleri tek bunlar geçiriyor.zorunlu olmadıkça kullanmamak gerekiyor.ilk evlendiğimiz sene çocuk varmı diyenler oldu.biz yok korunuyoruz dediğimiz zaman korunmayın sonra olmaz diyorlardı helede hapla korunmayın sakın diyenler çok oldu.şimdi düşünüyorum haklılarmış diyorum keşke korunmasaymışız:gitme:
o ..ey hisset
takvim yöntemi için muntazam adet döngün olması gerekiyo başka türlü takibi zor bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?