- Konu Sahibi peppermint
-
bu sitede de şu garip yaklaşımı durduramadık ya ne diyeyimlmaz:
kardeşim sana bekarken seviş diyen diyen oldu mu?olmadı.sanane milletin özel hayatından,sen konuya yorum yap ,geç...
ben de prezervatifi pek sevmiyorum,sevgilim de sevmiyor,mecburen kullanıyoruz.kist yüzünden doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyordu,onu için bile kullanamadım,çok bulantı yaptı.evlendiğim zaman korunmayıp direkt bebek sahibi olmayı düşünüyorum,bebekten sonra da spiral sanırsam.
canım ben evlenmeden önce çok araştırmıştım, doğum yapmayan biri için ileride problem olmaması açısından en garantili bu yol olduğunu gördüm. bizde 3 sene boyunca prezervatifle korunduk çok şükür bi sıkıntı olmadı. bebek için korunmayı bıraktık Allah'a şükür 3. ayda hamile kaldım, o yöndende bi sıkıntı çekmedim.arkadaslar merhaba,
hap kullananlar, aylik igne olanlar, geri cekme yontemini uygulayanlar hepsi birer sayfa acmis. ama prezervatifle korunan yok denecek kadar az, ya da var da sesleri mi cikmiyor acaba?
biz de buraya yazalim?
ben 3 aylik evliyim, prezervatifle korunuyoruz, yine de korkmuyo degilim, her iliskiden sonra prezervatifi kontrol ediyoruz, yirtik falan var mi diye.
2 yil kadar korunmayi dusunuyoruz,
sizce bu yontem bizi 2 yil korur mu?:uhm:
bazilari prezervatifle zevk alamadiklarini soyluyorlar, biz onsuz hic denemedik (nolur nolmaz diyerek) acaba onsuz daha mi zevkli olur
siz memnun musunuz bu yontemle korunmaktan?
tesekkurler,
a.s.
Bizde doğumumdan sonra prezervatifle korunmaya başladık denizim0 canım sen spiral kullanıyormuşsun iyi demişsin gerçi ama yinede sorayım dedim ikisini kıyaslarsak kesinlikle şu olsun dediğin hangisi canım çünkü bizde spiral düşünüyoruz ama karar veremedik daha bu arada canım 5 ay geçti doğumumum üzerinden yani bu herhangi bişeyi etkiler mi canım bilgin var mı bu konuda yada bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
bence de büyük fark var ilk 6 ay hapla son 3 ayda kondomla korunduk alıştık hiç farkı yokken bi gece kalmadığını farkedip onsuz denedik ve dağlar kadar fark vardı cinselliğin katiliymiş resmen bunu kendimize nasıl yaptık diyip durdu eşim daha ölsem kullanmam diyo ben de istemiyorum artık o kocaman farktan sonra şu an çocuk düşünmüyorum pko luyum zaten muhtemelen o kadar kolay olmucak çocuk meselesi olursa da başımın üstünde yeri var çocuk olduktan sonra da spiral en mantıklısı geliyo bana ya da iğne
evet o konuda katılıyorum sana amonracım çünki bizde bebekten önce korunmamıştık hiç çok fark var peki şimdi nasıl korunuyorsn spiral falan mı bizde şimdilerde spiral düşünmeye başladık ama kararsızız henüz :uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?