Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
bizde condom kullanıyoruz çocuk istediğimiz zaman hemen oldu ve hala kullanıyoruz çocuk olduktan sonra sağlık ocağının verdiğini kullandık eşim çok memnun ve çok sağlam kadını düşünen her akıllı adam bunu kullanır bencilce davranmaz

prezervatif kullandığında erkek arkadasım ben bile daha az zevk alıyorum çünkü onu kullanmadığımızda nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum ben bu kadar şikayet ediyorsam onu düşünemiyorum???
doğum kontrol hapının hic bir zararı yok kilo aldırdığı da cok büyük yalan ..sadece ilac kendi etkinliği için vücütta 2 kg su tutarmıs jinekolğum demişti gercekten bende 1 ay da kullansam 10 ayda kullansam aldığım kg 2 yi geçmiyor.
ama bizim türk kadınlarımız bir şeyin kilo aldırdığını duyduklarında grup psikolojisi hemen alırlar zaten.
tüylenme falan da ilk kez burda duyuyorum..
en kalitelisi yasmin onu kullanınn ozaman.bunu kullanıpta şikayet edeni görmedim

ben evlendiğimin ilk ayı kullandım doğru hiç zevk almıyosun ayrıca benim onun yüzünden rahimde yara oluşmuştu bikaç ay tedaviyle anca geçirebilmiştim

5 aydır evliyim arkadaşlar ve düğünden bir hafta önce adetim bittikten sonra almaya başladım yasmin doğum kontrol hapını doktor tavsiyesiyle...ama malesef bütün olabilecek yan etkileri yaşadım...cinsel isteksizlik, kuruluk, şiddetli baş ağrısı, görme bozukluğu, selülit ve depresyon da dahil.. gülerken ağlayan, bütün hayatım boyunca sakinliğimle tanınan ben agresif biri oldum çıktım bir o kadar da hassas...bende dün itibariyle son kutumu bitirip ilacı bıraktım..yaklaşık 10 gündür bizde p. kullanıyoruz alışıyo gibiyiz şimdilik bakalım sonrasında ne olur..hapı almaktan o sıkıntıyı çekmekten daha kötü olamaz ya

canım burada da yazmışsın..o zaman haplardan zarar gören o kadar kişiyi yok saymış oluyorsun. sana bir şey olmadı diye insanları yanlış yönlendirme istersen...
ben evlendiğimin ilk ayı kullandım doğru hiç zevk almıyosun ayrıca benim onun yüzünden rahimde yara oluşmuştu bikaç ay tedaviyle anca geçirebilmiştim

canım, markayı değiştirmeyi dene, bir de ilişkinin hemen başında takarsanız o sorun oluyor. bitene yakın takın.hissi koruyan markalar var. özelden yazabilirim.bir de ilişkiye hazırlanman önemli. özel olacak ama birleşme yaşanmadan önce seni bir kere de olsa rahatlatması önemli..o zaman vajina kayganlaşacağından böyle sorunlar yaşamazsınız.
yine de sen bilirsin.

nde kondomla korunuyorum çok memnunum,fakat ara sıra ilişkiden sonra idrar deliğinde içerisinde yani zonklama tarzında bi ağrı giriyo sanki sizdede oluyomu?

Bu yöntemi kullanan bizde varız eşimle. Bence böylesi daha iyi.Bende öyle kondoma bağlı bir şikayetim olmadı şükür.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar bende okudumda,bız sahsen prezervatıf ıle kullanıyorus 1,5 yılllık evlıyım,ve Allahtan kaza bela olmadı,ama bnce en guselıde prezervatıf,bncede ılıskının sonuna dogru takmak daha mantıklı,ayrıca bız hepsını arastırdık ignelerı ılk dogumdan once kesınlıkle tavsıye etmıyorlar,cunku hamıle kalmayı cok engellıyormus,hormon sevıyesını bozdugu ıcın,haplarıda cok dıkkatlı kullanmak lazım,bı gun bıle unutmayacaksın,bn ole bı tehlıkeyı gose alamam,ve bu sekılde 2 snee dha korunmayı dusunuyorus üni bıtene kadar

bencee hap kullanmak istemeyenler icin ideal bi korunma yöntemi. ama bazı ciftlerde buda kullanılmıyo. bence cok ideal. ben memnunum. bi sorun yok :)

arkadaşlar ben şuan vagi hex diye bi fitil kullanıyorum bu fitili kullanırken kondoma bi zararı olurmu fitilden ne kadar süre sonra ilişkiye girilir?

fitil kullanıyorsun fitil daha sonra orada eriyor gidiyor zaten.kondom un ne gibi bir zararı olabilir ki?
süresine gelince neden doktoruna sormuyorsun??burada bizler doktor değiliz.

arkadaşlar prezervatle korunuyorum,bi kaç defadır ilşkiden sonra hafif kaşıntılar oluyor prezervatif böyle bişeye sebep olurmu acaba?

fitil kullanıyorsun fitil daha sonra orada eriyor gidiyor zaten.kondom un ne gibi bir zararı olabilir ki?
süresine gelince neden doktoruna sormuyorsun??burada bizler doktor değiliz.

böyle cevap verenlere de hasta oluyorum hani
doktor değiliz ama bildiklerimizi paylaşıyoruz..onun için buradayız..

Hepsını okumadıgım ıcın soyluyorum 2 yıllık evliyim ve ilk yıl iğneyle korundum ve sonucları fenaydı bas agrısı ıkı ay adet olamama ve hapda kullanmadım... Gerı cekme yontemıde cogunlukla kullandık ama ne yazıkkı gerı cekme yontemı cok ıyı bır yontem degıl ... Onun ıcın artık prezervatıf ile korunuyoruz ve bence en ıyısı. Hem sanmıyorum bır degısıklık olacagınıki prezervatifide ıyı kullanmak lazımki kesinlikle gebeliği önlesin... Ayrıca oyle sacma sapan kokulu prezervatıfler kadınlarda sistit mantar tarzı olusumlara sebeb oluyor...

peki canım hangi marka prezervatifi tavsiye ediyosun?ben sağlık ocağından alıyorum fakat bu ara kaşıntı yapmaya başladı.sanki tahriş ediyo gibi.en iyisi hangisi?fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…