- Konu Sahibi peppermint
-
prezervatif kullandığında erkek arkadasım ben bile daha az zevk alıyorum çünkü onu kullanmadığımızda nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum ben bu kadar şikayet ediyorsam onu düşünemiyorum???
doğum kontrol hapının hic bir zararı yok kilo aldırdığı da cok büyük yalan ..sadece ilac kendi etkinliği için vücütta 2 kg su tutarmıs jinekolğum demişti gercekten bende 1 ay da kullansam 10 ayda kullansam aldığım kg 2 yi geçmiyor.
ama bizim türk kadınlarımız bir şeyin kilo aldırdığını duyduklarında grup psikolojisi hemen alırlar zaten.
tüylenme falan da ilk kez burda duyuyorum..
en kalitelisi yasmin onu kullanınn ozaman.bunu kullanıpta şikayet edeni görmedim
ben evlendiğimin ilk ayı kullandım doğru hiç zevk almıyosun ayrıca benim onun yüzünden rahimde yara oluşmuştu bikaç ay tedaviyle anca geçirebilmiştim
arkadaşlar prezervatle korunuyorum,bi kaç defadır ilşkiden sonra hafif kaşıntılar oluyor prezervatif böyle bişeye sebep olurmu acaba?
latekse alerjiniz varsa olabilir.
fitil kullanıyorsun fitil daha sonra orada eriyor gidiyor zaten.kondom un ne gibi bir zararı olabilir ki?
süresine gelince neden doktoruna sormuyorsun??burada bizler doktor değiliz.
böyle cevap verenlere de hasta oluyorum hani
doktor değiliz ama bildiklerimizi paylaşıyoruz..onun için buradayız..
Hepsını okumadıgım ıcın soyluyorum 2 yıllık evliyim ve ilk yıl iğneyle korundum ve sonucları fenaydı bas agrısı ıkı ay adet olamama ve hapda kullanmadım... Gerı cekme yontemıde cogunlukla kullandık ama ne yazıkkı gerı cekme yontemı cok ıyı bır yontem degıl ... Onun ıcın artık prezervatıf ile korunuyoruz ve bence en ıyısı. Hem sanmıyorum bır degısıklık olacagınıki prezervatifide ıyı kullanmak lazımki kesinlikle gebeliği önlesin... Ayrıca oyle sacma sapan kokulu prezervatıfler kadınlarda sistit mantar tarzı olusumlara sebeb oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?