Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
:)) nan sureklı kullanmıcaksınız tabekı.. en son asamada kullanacaksınız :kedi: kaydirigubbakcemile3

sus kısss yeni evli tecrübemi konuşturma şimdi sanki ben bilmiyorum ne zaman kullanacağımızı açıklama özelde aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

sus kısss yeni evli tecrübemi konuşturma şimdi sanki ben bilmiyorum ne zaman kullanacağımızı açıklama özelde aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

hahah :)) bende yazıp yazmamakta tereddüt ettim önce
tecübem var yeni evlıyım heyytt
ay ne bılem belkım bılmıosundur :)))))

sacmalamayin kizlar;
son asamada kullanmak yeterli korumayi saglamaz.

sonra da dovunursunuz, prezervatifle korunuyorken hamile kaldik diye..

ondan istatistiklerde risk cikiyor; yanlis kullanimlar yuzunden.

katılıyorum biz de aynen sizin gibi ilk başlarda biraz kullanıp bıraktık
doğum kontrol hapı bende isteksizlik yaptı

yaklaşık 15 yıllık evliyiz bir kızımız var ve onun dışında hiç hamilelik yaşamadım
oldukça güvenli bir yöntem dikkat edilirse
tabii en bilinen iki markanın dışına çıkmıyoruz :1rolleyes:

doğum kontrol hapı en büyük yanlış.bende pko olduğu için evlenmeden önce kulanmak zorunda kalmıştım adetlerim düzene girsin diye.şimdi evliyim 6 yıldır bebek sahibi olamadık.

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile sanki çıkıpta orada kalacakmış gibi hissediyor insan-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eşimle ikimizinde çok rahat ettiği bi yöntem

bikaç ay hap kullandım, çok rahatsız oldum yine prezervatife döndük

Prezervatif Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar

Erkeklik organından boşalma öncesinde de sperm çıkışı olabileceğinden bu spermlerin insan vucudunda ortalama 48 saat yaşayabileceği göz önünde tutularak, Prezervatifi birleşme öncesinde sertleşir sertleşmez erkeklik organına yerleştirin.

Kullanım sırasında Prezervatifi, zarar verebilecek vazelin, bebe yağı, vücut losyonları, masaj yağları, petrol kökenli kayganlaştırıcılar, tere yağı, margarin gibi kayganlaştırıcı maddeler içinde yağ/kayganlaştırıcı bulunan vajinal filtrelerle birlikte kullanılmamalıdır.

Her prezervatif steril ortamda üretilmiş ve paketlenmiştir.

Yeteri kadar sağlam olmasına rağmen, uzun bir tırnak yada keskin bir cisim (mücevher vb.) Prezervatif'a zarar verebilir. Bundan sakınmak için paketten çıkarılması da dahil olmak üzere dikkatli olunmalıdır.

Prezervatif doğal lateks kauçuktan imal edilmiştir. Nadiren lateks kauçuğa duyarlı kişilerde alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Kullanım sırasında böyle bir sorunla karşılaşırsanız doktorunuza danışın. Henüz hiçbir koruma yönteminin gebeliğe ve cinsel yöntemle bulaşan hastalıklara karşı %100 korumayı garanti etmediğini hatırlatırız.

doğum kontrol hapı en büyük yanlış.bende pko olduğu için evlenmeden önce kulanmak zorunda kalmıştım adetlerim düzene girsin diye.şimdi evliyim 6 yıldır bebek sahibi olamadık.

işte ben de bunu anlamıyorum ben de pko luyum doktor adetlerim düzene girsin die vermişti ama bu seferde çocuk istiyince sorun oluyo bana ama hap hep itici geldi bana 6 ay kullandım ve 1 yadır condomla korunuyoruz şimdi gayet memnunum

canım anlaşılan bebek istemiyorsun ama daha bekleme çünkü pkoyla gebelik biraz zor elde ediliyor.d.k haplarını görmek istemiyorum atrık nefret ediyorum.tedavi aşamasında kullandım çünkü kistleri tek bunlar geçiriyor.zorunlu olmadıkça kullanmamak gerekiyor.ilk evlendiğimiz sene çocuk varmı diyenler oldu.biz yok korunuyoruz dediğimiz zaman korunmayın sonra olmaz diyorlardı helede hapla korunmayın sakın diyenler çok oldu.şimdi düşünüyorum haklılarmış diyorum keşke korunmasaymışız:gitme:

maddi durumumuz çocuk için elverişli değil şuan 2 sene en azından beklememiz lazım ben de hapdan korktuğum hemde pko lu olduğum için bıraktım

vereliniortak
vereliniortak

kesinlikle en basindan takilmali..
yarim yamalak korumami olur.

maddi durumumuz çocuk için elverişli değil şuan 2 sene en azından beklememiz lazım ben de hapdan korktuğum hemde pko lu olduğum için bıraktım
canım bizde ilk evlendiğimiz zaman borçlarımız vardı erteledik ama şimdi çok pişmanız ve çok para harcadık bebek için.keşke zamanı geri getirebilsekte o bir yıl boşa gitmemiş olsaydı.
vereliniortak

vereliniortak

kesinlikle en basindan takilmali..
yarim yamalak korumami olur.

tabiki doğru olan bu saolsun kazen beyde bilinen yanlışalrı düzeltmek için bu yazıyı eklemiş.vereliniortak

kazen bey mikafamçokkarıştı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…