- Konu Sahibi peppermint
-
Elite gerçekten ince. Bizde yırtılma ile ilgili bir sorun yaşanmadı, ince olması bizim için fark etmese de erkek için önemli doğrusu.
Durex karşılıklı zevk... Sanırım Durex pleasuremax'i diyorsun. OK Zirve'ye benziyor. Hem kadın hem de erkeğin zevkini diğer prezervatiflere göre arttıran bir kondom. Bir kere takılması çok kolay, iç tarafı fazlasıyla kaygan, dış tarafının belli bölgeleri tırtıklı=) Ama biraz pahalı tabii.
bu arada ne kadar anlayışlı bir eşe sahipsin, gelmeden 1 saniye önce seni düşündüğü için içinden çıkıyor baksana:)
pahalı olsun nolacak sanki iyi olsunda :) bakalım 2sinide deneyip tekrar yazarım buraya yine :)
evet anlayış konusunda üstüne yoktur. Ben öyle bir şey teklif dahi etmemiştim kendisi en başından beri öyle :)
OKEY'in ultra ince çeşidini kullanan var mı? yırtılma gibi problem olasılığı nedir?
Cnm bir ara kullandık. bizde yırtılma gibi bir problem hiç olmadı. OK, Durex gibi markalar zaten pek sorun çıkarmaz.
Dikkat edilmesi gereken hususlar, eşin aşırı hızlı olmasın, eğer kayganlaştırıcı kullanacaksanız yine OK'in markası olsun
normal şartlarda yırtılma olmuyorsa sevindim,yeri gelmişken kayganlaştırıcıyla ilgili şunu sorucam alerji falan yapar mı?
su bazlı kayganlaştırıcılar alerji yapmaz. Zaten vajen sıvıların içinde eriyip giderler.
bilgilendirdiğin için teşekkür edrm cnm:)
bu cümleyi evlenmeden öncede duymuştum ama yinede hapa hiç olumlu bakamıyorum bünyemde zayıf tüm yan etkilerini gösterir kesin bende..."prezervatif eşinin, elini eldivenle tutması gibidir.. pek bir şey hissetmezsin." demişti yeni evli bir arkadaşım..
O aylık ya da 6 aylık iğne kullanıyordu. Senelik iğnelerde varmış ama onlar daha çok 3 ve üzeri yıldır evli olanlara öneriliyormuş.
"prezervatif eşinin, elini eldivenle tutması gibidir.. pek bir şey hissetmezsin." demişti yeni evli bir arkadaşım..
O aylık ya da 6 aylık iğne kullanıyordu. Senelik iğnelerde varmış ama onlar daha çok 3 ve üzeri yıldır evli olanlara öneriliyormuş.
evliliğin ilk aylarında prezervatifle korunup orgazm sorunu yaşayan oldu mu?
prezervatif orgazma alışma sürecini yavaşlatır mı?
8 aylık evliyiz ve bu şekilde korunarak hiç orgazm olamadım acaba nedeni bu olabilir mi merak ediyorum..
bu cümleyi evlenmeden öncede duymuştum ama yinede hapa hiç olumlu bakamıyorum bünyemde zayıf tüm yan etkilerini gösterir kesin bende...
çocukta şimdilik düşünmediğimiz için iğneye güvenemiyorum ama böylede olmuyor..
sadece orgazm olamamamın nedeni bu olabilir mi bu durumu yaşayan sonra düzelen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?