Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

pahalı olsun nolacak sanki iyi olsunda :) bakalım 2sinide deneyip tekrar yazarım buraya yine :)
evet anlayış konusunda üstüne yoktur. Ben öyle bir şey teklif dahi etmemiştim kendisi en başından beri öyle :)

pahalı olsun nolacak sanki iyi olsunda :) bakalım 2sinide deneyip tekrar yazarım buraya yine :)
evet anlayış konusunda üstüne yoktur. Ben öyle bir şey teklif dahi etmemiştim kendisi en başından beri öyle :)

Evet canım bu dediklerim hakkında senin nasıl bulduğunu, deneyimlerini bilmek isterim

Yeni evliymişsiniz, mutluluklar bu arada...

OKEY'in ultra ince çeşidini kullanan var mı? yırtılma gibi problem olasılığı nedir?

OKEY'in ultra ince çeşidini kullanan var mı? yırtılma gibi problem olasılığı nedir?

Cnm bir ara kullandık. bizde yırtılma gibi bir problem hiç olmadı. OK, Durex gibi markalar zaten pek sorun çıkarmaz.

Dikkat edilmesi gereken hususlar, eşin aşırı hızlı olmasın, eğer kayganlaştırıcı kullanacaksanız yine OK'in markası olsun

normal şartlarda yırtılma olmuyorsa sevindim,yeri gelmişken kayganlaştırıcıyla ilgili şunu sorucam alerji falan yapar mı?

Bence de en sağlıklısı ve en iyisi bu ama kızlar özellikle eşim ve tabiki bende hiç zevk alamıyoruz kondomdan. Okey Ultra Hisset Prezervatifi kullanmamaıza rağmen ne eşim hissediyor ilişkiyi ne de ben. Hatta vajinam kuruyor, yani o kadar zevk gidiyor.

Önerebileceğiniz prezervatif var mı?

merhabalar
ben de yeni evlenenlerdenim, ben de eşim de ilk 4-5 gün hiç bir şekilde korunmamıştık ( biliyorum aptalca bir davranıştı ), sonrasında regl oldum zaten, hamilelik vs olmadı yani. Ancak daha sonrasında prezervatif ile korunması gerektiğini, hap kullanmayı istemediğimi belirttim ve kafasına göre bir tane almıştı, kullanıyorduk ancak en son kullanımdan sonra özel bölgemde minik kabarcıklar ve dehşet kaşıntılar oluştu, kaşıntı aşırı derecede ve 2-3 gündür devam ediyor. Prezervatif içerisindeki kayganlaştırıcıya veya kendi hammaddesi lateks e alerjim olabilir mi?

Ahh ..Ahhh biz kadınların bıtmek bılmeyen derdıdır bu kkorunma bence =( ben yaklasık 7 aydır fln hap kullanıyordum ve daha yenı bıraktım.Tamamen kendı istegimle kullandım guvenemedım hıc bıseye =( 1-2 ay ara verdıgım zamanlardada pre. kullandıgımızdan onunda bılıyorum ve cıdden hiç hoşlanmıyorum kendısınden ama yapacak bırsey yok hapa artık devam etmek ıstemıyorum kı zaten kısa surelı baslamıstım eşımınde bıse olacak bırak artık demesıylede bıraktım.Aman dıyorum migrenı olanlar sakın hap kullanmasınlar nasıl sıddttlı baş agrıları cektım anlatamam mıgrenım var ve meger bu hap mıgrenımı arttırmıs.hernekadar sevmesemde en hıjyenık ,zararsız olan pre.

evliliğin ilk aylarında prezervatifle korunup orgazm sorunu yaşayan oldu mu?
prezervatif orgazma alışma sürecini yavaşlatır mı?
8 aylık evliyiz ve bu şekilde korunarak hiç orgazm olamadım acaba nedeni bu olabilir mi merak ediyorum..

"prezervatif eşinin, elini eldivenle tutması gibidir.. pek bir şey hissetmezsin." demişti yeni evli bir arkadaşım..
O aylık ya da 6 aylık iğne kullanıyordu. Senelik iğnelerde varmış ama onlar daha çok 3 ve üzeri yıldır evli olanlara öneriliyormuş.

bu cümleyi evlenmeden öncede duymuştum ama yinede hapa hiç olumlu bakamıyorum bünyemde zayıf tüm yan etkilerini gösterir kesin bende...
çocukta şimdilik düşünmediğimiz için iğneye güvenemiyorum ama böylede olmuyor..
sadece orgazm olamamamın nedeni bu olabilir mi bu durumu yaşayan sonra düzelen oldu mu?

birde gülü gaz maskesıyle koklamak gibi derler =)

bende yenı evlı oldugum ıcın öncelıkle hap kullandım ve yenı bıraktım sayılır hapı,ve evet sankı onceden daha ıyıydı pre.den hoşlanmadım hiç

igne vurulan arkadaslarım cok pısman bu sene ıcerısınde 2 tane arkadsım igne vuruldu ve bıldıgın şiştiler ,ve 2 arkasımdan bırı hamıle kaldı dusuk yaptı =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…