Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
bende yenı evlı oldugum ıcın öncelıkle hap kullandım ve yenı bıraktım sayılır hapı,ve evet sankı onceden daha ıyıydı pre.den hoşlanmadım hiç

zevk açısından pre. iyi olmadığının farkındayım sanki o olmasa zevk alacağım gibi ama başka çözümde yok buna alıştım da ama orgazmı başarabilecekmiyim bilmiyorum....
siz de oldu mu orgazm sorunu?
pre. kullanıp orgazm sorunu yaşamayan var mı? yoksa hata mı yapıyorum ısrar ederek?

bence pre. ye bıraz ara verıp onsuz bi sure ılıskı yasamalısınız , evet hap cokda tavısye edılır bırsey degıl ama herhangı bı rahatsızlıgın hastalıgın yoksa kısa surelı kullanmayı deneyebılırsın hap 3-4 ay gibi baska turlu bebek dusunmuyorsan bunu tam olarak yasayamazsın ve aklında kalır hep bu acaba ondan mı dıye.yada bekleyeceksın bebek dusundugun zaten hıc bıse kullanmayacaksın

pozisyon ılede alakalı ama tamamen pre.ile alakalı oldugunu sanmıyorum .çünkü ben oluyorum ama pre olmasa daha iyi tabikidee

yok hapı hiç düşünmüyorum şimdilik...çocukta bir süre düşünmediğimizden uzun süre kullanmak istemiyorum..ama dediğin gibi yeni takıldı aklıma pre. alakalı etkisi olabilirmi yaşadığım sorun diye..

pozisyon ılede alakalı ama tamamen pre.ile alakalı oldugunu sanmıyorum .çünkü ben oluyorum ama pre olmasa daha iyi tabikidee
nette araştırdığım pozisyonlarda deniyoruz ama sonuç aynı...neyse pre. ile alakalı olmadığını düşüniyim en iyisi teşekkürler :)

Söyle bırseyde var hıc bırsey kullanmayanlarda org.olamayabılıyor bu konu ıle ılgılı sayfalar var forumda .ama senın bunu ayırt edebılmen ıcın pre ara vermen gerek ama nasıl bılmıyorum:)

nefret ediyorum ben bu poşetlerden, alerji yapıyorlar, doktorluk oluyorum sonra....

Alerji sorunu yaşamadım suan ama katılıyorum size poşet ya =) ama başkada seçenek kalmıyor ki ya ki ben yenı bıraktım hapı ne kadar da rahattı okonuda tabı,hap yan etkı yapmasa ıyıydı =(

Kulağa tuhaf geliyor olabilir ama kadın prezervatifi aslında bundan 20 yıl önce piyasaya sürülmüştü. İlk kez piyasaya sürüldüğünde başarısızlığa uğrayan bu ürün şimdi geri dönüyor.

Kadın prezervatifleri bildiğimiz prezervatiflerden biraz farklı. Cinsel ilişkiden saatler önce yerleştirilebildiklerinden, ilişkinin öncesi ve sonrasında herhangi bir dikkat dağınıklığına neden olmuyor.

Ayrıca kadınların cinsel ilişki yoluyla bulaşan hastalıklardan daha iyi korunmalarını sağlıyor. Kullanıcılar da olumlu geri bildirimde bulunuyor.

Hatta Kadın Prezervatifine Evrensel Erişim Ortak Programı UAFC'den Saskia Husken, "pek çokları, kadın prezervatiflerinin cinsel hazzı artırdığını bildiriyor" diyor.

Nijerya Aile Sağlığı Derneği'nden Meyiwa Ede, erkeklerin prezervatif kullanmak zorunda olmama olasılığı karşısında heyecanlandıklarını, kadınların ise ürüne başta şüpheyle yaklaşıp "şimdi bunu içime mi sokmamı söylüyorsunuz?" dediklerini anlatıyor.

Mags Beksinska, Lancet'ta yayımlanan bir araştırmanın baş yazarlarından biri araştırmada üç yeni kadın prezervatifi incelenmiş:

Woman's Condom, şu anda Çin'de satılıyor ve yakında Güney Afrika'da da dağıtımına başlanacak. İlk bakışta FC2'den küçük olan bu ürün bir tamponu andırıyor.

Cupid, Hindistan, Güney Afrika ve Brezilya'da bulunabiliyor. Vanilya kokulu ve pembe ya da doğal renklerde üretiliyor. Şu anda FC2 dışında, Dünya Sağlık Örgütü'nün onayladığı tek ürün. VA Wow ise aynı Cupid gibi kullanıcıya prezervatifi yerleştirirken yardımcı olan bir sünger içeriyor, bu da ürünün kaymasını engelliyor.

Bununla beraber 20 yıl geçmesine rağmen, kadın prezervatiflerinin erkeklerinki kadar başarılı olamadığı bir gerçek. Hala küresel prezervatif pazarındaki payı, yüzde 0,19'u geçmiyor. Ancak bu durum, yeni girişimcilerin güvenini ve heyecanını kırmıyor. Kimbilir, belki de son gülen, kadın prezervatifi savunucuları olabilir.

ama buda ses yapıyormus vıdeosa bı dr anlatmıstı,ses yaptıgı ıcın cok tercıh edılmıyormus

Yalniz kullanicilari once gelismemis ulke ya da bolgelerden sectikleri ne kadat acik

ben 5 senelik evliyim.eşimle şimdiye kadar hep kondom kullandık.1,5 sene önce doğum yaptım.şimdi hamile kalmaktan korkuyorum.bu yüzen ilişkiye girmeye bile çekiniyorum.ama ilişki de olmadan olmuyor.her ilişkiden sonra baya bir kontrol ediyorum delik var mı diye.adet dönemine kadar içim içimi yiyor.kondom kullananlar ilişkiye girmeden önce delik olup olmadığı nasıl anlaşılır.boşalma olduktan sonra bakıyorum ama içim hep tedirgin.bende herkes gibi cinselliği tedirgin olmadan yaşamak istiyorum

içine su doldurup bak ben öyle yapmıştım ama dikkat et etrafına su değmesin sonra patlak sanarsın :) tavsiyem kontrol hapı tabi bence en güvenlisi bi de nuvaring diye bişey çıkmış diyolar ama hiç denemedim

Ya kızlar 2 gn önce ilişki sonrasında esim ya pre yırtıldı ya da senden bişey bulaştı dedi. Kendim alt tarafımı kontrol ettim bulaşan bişey yoktu. Sonra baktık prde sızıntı gözükmüyor alt taraftan sızan bişey yok yani. Ama prenin dışında bi sıvı varmış. Eşim senden gelmiştir o Dio. Olabilir mi öyle bişey. Bir de prenin alt tarafında delik yoktu ama yan taraflarında olsa bulaşma ihtimali var mı. Çok acil cvp lütfen. Tşkkurler

Sizinti olmasa bile prezervatif bana tam guvenli gelmiyor
Sonucta takildigi zaman yerinden illa ki oynuyor simsiki degil ben guvenemiyorum
İcerdeki sivi hapsolmuyor gibi

kızlar merhaba, ben 6 aylık evliyim prezervatifle korunuyoruz. bu ay adetim 3 gün kadar gecikti test aldım ama yapmaya korkuyorum.yani şüpheli bir durumda olmadı ama hamile olabilirmiyim diye çok korkuyorum henüz planlarımızda bebek yoktu çünkü..

canım şüpheli durum olmadığına eminsen korkmana gerek yok stresten gecikmiş olabilir
eger yırtık yada başka nedenler varsa hamile olabilirsin
en iyisi trest apmak

canım pre saglamsa senin ıslaklığından olmuştur

canım şüpheli durum olmadığına eminsen korkmana gerek yok stresten gecikmiş olabilir
eger yırtık yada başka nedenler varsa hamile olabilirsin
en iyisi trest apmak

bebek düşünmediğimiz için çok dikkat ediyoruz. şüphe edecek bir durum olmadı yırtık filan da yoktu ama bu kadar gecikmemiştim hiç. hiç bir belirti yok acaip korkuyorum... test aldım ama bi kaç gün daha bekleyeyim öyle yapayım diyorum inşallah değildir

canım biraz pozisyonla da ilgili biliyomusun farklı şyler dene birde, birde bir egzersiz var onu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…