Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
2 yıllık evliyim ilk aylarda hap kullandım sonra bıraktım, eşim bu konuda çok başarılı olduğu için geri çekilme yöntemi kullanıyoruz ama ben hiç hoşlanmıyorum bu yöntemden. Ve çok fazla ıslanıyorum vıcık vıcık olup birşey hissetmediğim oluyor. Acaba kondom kullanınca bu sorunum gider mi?

mrb.. oğlum 9 aylıkken kızıma hamile olduğumu öğrendim.. üstelik spiral vardı.. neyse spiral beni korumuo dedim.. prezervatif kullanmaya karar verdik.. ayın birinde ilişkiden sonra prezervatifi çıkmıştı maalesef.. tam da ovulasyon dönemindeydim.. ertesi gün sabah erkenden norlevo içtim.. 5 gün oldu içeli.. ara kanama falan bişey olmadı.. çok stresli bi şekilde adet olacağım günü bekliorum.. inş olurum.. 3. kez anne olmak için kendimi hazır hissetmiorum.. oğlum 4 kızım 2 yaşında.. :2:

Merhabalar.bizde 8 aydir prezervatifle korunuyoruz.hic bi sekilde gecikme olmazdi adetimde.28 günde mutlaka olurdum.2 gün gecikti cok stresliyim. 6 ay sonra falan istiyoduk çocuk. Cok farketmez diyeceksiniz belki ama önden hazirlik yapmak istiyoduk. Hamile olabilirmiyim.esim bu konuda cok dikkatlidir.kesinlikle korunmadan birlesme olmadi.yirtik falan da yok. Kasiklarimsa ve göğüslerimde agri var.buna da hamilelik beluryisi diyolar.korkuyorummmmm

Merhabalar. Bene de benzeri durumla karşılasmıstım geçen sene ama sonradan geciken adetim geldi. prezervatif gene de en güvenliler arasında.. sizde son durum ne simdi? hala degisme yoksa bi test yaptırın bence

Ben de 1 ay 3günlük evliyim. Ve pre. ile korunuyoruz :)) insan tedirgin oluyo ya ilk adetimi oldum sevinç çığlıkları attık resmen

Merhabalar. Bene de benzeri durumla karşılasmıstım geçen sene ama sonradan geciken adetim geldi. prezervatif gene de en güvenliler arasında.. sizde son durum ne simdi? hala degisme yoksa bi test yaptırın bence

Benim de hic sasmayinca adetim panik olmustum ama 3 gün gecikmeli oldum :) 8-9 aydir bu yöntemi kullaniyoruz hic bi sikintida yasamamistik ama hicbiri % 100 degil sonucta.aynen devam

Benim de hic sasmayinca adetim panik olmustum ama 3 gün gecikmeli oldum :) 8-9 aydir bu yöntemi kullaniyoruz hic bi sikintida yasamamistik ama hicbiri % 100 degil sonucta.aynen devam

sınır stres yedıgımız ıctıgımız mevsim sıcaklık... birkac gun ileri veya geri gitmesinde etken olabiliyor. geciknesinin belkı onlarca sebebinden sadece bir tanesi olabilir gebelik. pre. de biz esimle test etmistik içine muslukta su doldurum bastırmıstım var gucumle.. latex oldugu ıcın kolay yırtılacak biseye benzemiyo fabrıkasyon bir hata yoksa.. dogru kullanıldıgı zaman ihtimal 0'a cok yakın..

Haklisiniz da iste insanin aklina ilk hamilemiyim sorusu geliyo.dacma da olsa.rabbim herkese hayirli zamanda hayırlı evlar nasip etsin

okey ultra hisset hem ince hemde güvenli diğer yöntemlerin daha riskli olduğunu düşünüyorum.yinede %100 koruyan birşey yok:)

okey ultra hisset hem ince hemde güvenli diğer yöntemlerin daha riskli olduğunu düşünüyorum.yinede %100 koruyan birşey yok:)

evet marka almak sart. ben esimin isleri nedeni ile cindeyiz 9 aydir. zaten birlite calısıyoruz da dyebilirim. burada o kadar ucuz marka var ki .. OK yok ama en pahalısını alıyoruz (durex) bi terslik olmasın die :)

okey'in sarı paketli hisset çeşidini kullandık daha sonra o çeşitten bulamayınca klasik çeşidine döndük.bence prezervatif kullanmak daha mantıklı çünkü doğum kontrol hapları gibi vücuda hormon almamış oluyorsun hem de hijyenik buluyorum.tabi bazı bayanların lateks alerjisi olabilir o ayrı bir durum.

haklısınız.. bu arada lateks denilen seyin delinmedigi halde sızdırma ihtimali yok degil mi.. burda cok göruyorum herhangi bir sorun yok iken vesvese yaşpan arkadaslar.. delinmedikten yırtılmadıktan sonra latex sızdıracak bi madde degil sanırım. biz suyla test etmistik bi kere patlıcak gibi de olsa sızmamıstı

bizde genelde hisset kullanıyoduk ultra hisset alalım dedim eşime almadı incedir o patlar falan dedi çokmu ince normal hissete göre gerçi artık korunmuyoruz

bizde yeni evliyiz ama bir marka bulamadık istediğimiz gibi. durex diye bir marka varmış elite dedi eşim. çok mu ince sizce yırtılma riski olur mu o esnada. ya da sizin önerdiğiniz var mı

bizde yeni evliyiz ama bir marka bulamadık istediğimiz gibi. durex diye bir marka varmış elite dedi eşim. çok mu ince sizce yırtılma riski olur mu o esnada. ya da sizin önerdiğiniz var mı

Cnm biz bir süre Durex Elite, OK ultra ve Durex Fetherlite Ultima kullandık. İnce yapısından dolayı erkeğin hissini minimal derecede azaltıyormuş. Kadını da hiç rahatsız etmiyor bu özelliğinden dolayıı. Bizde hiç yırtılma olmadı (yine de ıslanma problemin varsa dikkat)
Yalnız şuna çok dikkat et: eğer boşaldıktan sonra bir süre daha içinde kalmayı seven bir kocan varsa bundan vazgeçsin. Zira boşalma sonrası erkek ereksiyonu hemen sona erdiğinden dolayı prezervatif kendi kendine çıkıyor ve erkek içinden çıktığı an bir bakıyorsun ki prezervatif içinde kalmış!..
Aman diyim.

Prezervatif ile korunma yöntemini sevememiş biri olmama rağmen tecrübeliyimdir; aklında soru işareti varsa cevaplandırabilirim

Son düzenleme:
BENCE PREZERVATİF KULLANMAK DAHA DOĞRU BENCE SIKINTI YOK :d SIKINTIYI ERKEKLER ÇEKSİN CANIM HAP GÜZEL GİBİ GÖRÜNEBİLİR FAKAT İLERİDE KISIRLIĞA YOL AÇTIĞINI ÇOK DUYMUŞTUM

BENCE PREZERVATİF KULLANMAK DAHA DOĞRU BENCE SIKINTI YOK :d SIKINTIYI ERKEKLER ÇEKSİN CANIM HAP GÜZEL GİBİ GÖRÜNEBİLİR FAKAT İLERİDE KISIRLIĞA YOL AÇTIĞINI ÇOK DUYMUŞTUM

Doğum kontrol hapları kısırlığa yol açmaz ancak vücuda dışarıdan hormon alımına neden olacağı için olağan hormonal dengeyi bozarak hap bırakıldıktan sonraki hamile kalma sürecini uzatabilir.

Erkek rahat rahat içine boşalacak diye hap kullanma erkeklerin bencilliği
Kadın hapa bağımlı kalmayacak diye sürekli kondom kullandırmak da bence kadın bencilliği
spiral kesin çözüm değil..
yok mu şunun yan etkisi olmayanı

en iyisi prezervatif olarak görunuyor sadece erkek rahatından biraz feragat edecek hepsi bu. bosalmadan sonra da hemen cıkması gerekiyor yoksa iceride kalabilir. en pratik, yan etkisi olmayan ve zararsız yöntem prezervatif sanırım.

haplara bulasmayın arkadaslar bana kalırsa. bi grip ilacının bir agrı kesicinin bile mutlaka vucuda verdigi zararlar var, her ilacın amacı dogrultusunda vucutta işlem yaparken verdigi zararlar mevcut.. hele dogum kontrol gibi hormonal dengeleri etkileyen bisey... luzumu yok gercekten..

Son düzenleme:
bizde okey klasik kullanıyoruz daha iyisi var mı diye sormak istedim bi sizlere. eşim gelmeden 1 saniye önce geri çekiliyor o konuda sıkıntımız yok. elite çok ince diyorlar yırtılma durumu olmazsa onu alalım bari. bi de karşılıklı zevk varmış durex in onun hakkında bilgin var mı ?

Elite gerçekten ince. Bizde yırtılma ile ilgili bir sorun yaşanmadı, ince olması bizim için fark etmese de erkek için önemli doğrusu.

Durex karşılıklı zevk... Sanırım Durex pleasuremax'i diyorsun. OK Zirve'ye benziyor. Hem kadın hem de erkeğin zevkini diğer prezervatiflere göre arttıran bir kondom. Bir kere takılması çok kolay, iç tarafı fazlasıyla kaygan, dış tarafının belli bölgeleri tırtıklı=) Ama biraz pahalı tabii.

bu arada ne kadar anlayışlı bir eşe sahipsin, gelmeden 1 saniye önce seni düşündüğü için içinden çıkıyor baksana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…