- Konu Sahibi peppermint
-
Merhabalar.bizde 8 aydir prezervatifle korunuyoruz.hic bi sekilde gecikme olmazdi adetimde.28 günde mutlaka olurdum.2 gün gecikti cok stresliyim. 6 ay sonra falan istiyoduk çocuk. Cok farketmez diyeceksiniz belki ama önden hazirlik yapmak istiyoduk. Hamile olabilirmiyim.esim bu konuda cok dikkatlidir.kesinlikle korunmadan birlesme olmadi.yirtik falan da yok. Kasiklarimsa ve göğüslerimde agri var.buna da hamilelik beluryisi diyolar.korkuyorummmmm
Merhabalar. Bene de benzeri durumla karşılasmıstım geçen sene ama sonradan geciken adetim geldi. prezervatif gene de en güvenliler arasında.. sizde son durum ne simdi? hala degisme yoksa bi test yaptırın bence
Benim de hic sasmayinca adetim panik olmustum ama 3 gün gecikmeli oldum :) 8-9 aydir bu yöntemi kullaniyoruz hic bi sikintida yasamamistik ama hicbiri % 100 degil sonucta.aynen devam
sınır stres yedıgımız ıctıgımız mevsim sıcaklık... birkac gun ileri veya geri gitmesinde etken olabiliyor. geciknesinin belkı onlarca sebebinden sadece bir tanesi olabilir gebelik. pre. de biz esimle test etmistik içine muslukta su doldurum bastırmıstım var gucumle.. latex oldugu ıcın kolay yırtılacak biseye benzemiyo fabrıkasyon bir hata yoksa.. dogru kullanıldıgı zaman ihtimal 0'a cok yakın..
okey ultra hisset hem ince hemde güvenli diğer yöntemlerin daha riskli olduğunu düşünüyorum.yinede %100 koruyan birşey yok:)
okey ultra hisset hem ince hemde güvenli diğer yöntemlerin daha riskli olduğunu düşünüyorum.yinede %100 koruyan birşey yok:)
bizde yeni evliyiz ama bir marka bulamadık istediğimiz gibi. durex diye bir marka varmış elite dedi eşim. çok mu ince sizce yırtılma riski olur mu o esnada. ya da sizin önerdiğiniz var mı
BENCE PREZERVATİF KULLANMAK DAHA DOĞRU BENCE SIKINTI YOK :d SIKINTIYI ERKEKLER ÇEKSİN CANIM HAP GÜZEL GİBİ GÖRÜNEBİLİR FAKAT İLERİDE KISIRLIĞA YOL AÇTIĞINI ÇOK DUYMUŞTUM
Doğum kontrol hapları kısırlığa yol açmaz ancak vücuda dışarıdan hormon alımına neden olacağı için olağan hormonal dengeyi bozarak hap bırakıldıktan sonraki hamile kalma sürecini uzatabilir.
Erkek rahat rahat içine boşalacak diye hap kullanma erkeklerin bencilliği
Kadın hapa bağımlı kalmayacak diye sürekli kondom kullandırmak da bence kadın bencilliği
spiral kesin çözüm değil..
yok mu şunun yan etkisi olmayanı
Cnm biz bir süre Durex Elite, OK ultra ve Durex Fetherlite Ultima kullandık. İnce yapısından dolayı erkeğin hissini minimal derecede azaltıyormuş. Kadını da hiç rahatsız etmiyor bu özelliğinden dolayıı. Bizde hiç yırtılma olmadı (yine de ıslanma problemin varsa dikkat)
Yalnız şuna çok dikkat et: eğer boşaldıktan sonra bir süre daha içinde kalmayı seven bir kocan varsa bundan vazgeçsin. Zira boşalma sonrası erkek ereksiyonu hemen sona erdiğinden dolayı prezervatif kendi kendine çıkıyor ve erkek içinden çıktığı an bir bakıyorsun ki prezervatif içinde kalmış!..
Aman diyim.
Prezervatif ile korunma yöntemini sevememiş biri olmama rağmen tecrübeliyimdir; aklında soru işareti varsa cevaplandırabilirim
bizde okey klasik kullanıyoruz daha iyisi var mı diye sormak istedim bi sizlere. eşim gelmeden 1 saniye önce geri çekiliyor o konuda sıkıntımız yok. elite çok ince diyorlar yırtılma durumu olmazsa onu alalım bari. bi de karşılıklı zevk varmış durex in onun hakkında bilgin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?