Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ya bizde prezarvatif kullanıyoruz ama eşimde lateks alerjısı oldu onu kullandıkça alerjisi artıyor doktor prezervatif kullanmasını yasakladı bizde yenı evliyiz ve doktor sen korun dedi doğum kontrol hapı kullan dedi ama benım doktorumda kullanma eşin korunsun dedi düğün öncesi düğünümde adet olacaktım çok kötü adet geçirdiğim için doğum kontrol hapını sadece 1 aylık kullandım ama benı mahfetti bütün aileyi ipe dizdim mide bulantısı asabiyet baş dönmesi mahfoşdum düğün günü bıraktım 3 gün sonra adet olurum diğe ne yapcaz biz ya

Bende 7 aylık evliyim, eşim korunmak istemiyordu bende hap kullanmak istemiyordum. Bi süre korunmadık, geri çekti kendini. Şimdi durex kullanıyoruz. Ama ben hala aylık iğne mi yaptırsam diye düşünmüyor değilim...

tatlım ben bi çok kişiden iyi olmadıgını duydum ve adet olmayanıda duydum ne olursa olsun kocan korunsun doktorum bana kesınlıkle önermedı bence eşin korunsun hemen hemen aynı aylarda evlenmişiz ama ben korunmuyorum eşim korunuyor ve eşimdde alerjı olmasına rağmen eşim korunuyor aylık iğneler hormon düzenını bozuyor yine sen bilirsin

Bence korunmak için en iyi yöntem. Diğerlerini kullanıp risk alamıyorum. Evlendiğimden beri ok. kullanıyoruz.

Bence korunmak için en iyi yöntem. Diğerlerini kullanıp risk alamıyorum. Evlendiğimden beri ok. kullanıyoruz.

canım bizde ok kullanıyoruz memnunuz ondan önce fex diğe birşey kullandı eşim onunla rahatım diyordu ama prezervatifin kendisi kötü kokuyordu bana zararı olabilir diğe düşünüp ok kullanmaya başladık

bız sey kullandık bıkaçkere patladı bıdaha kllanmadık sımdıde krunmuyoruz

Ya bi sey sorucam.lastik kismindan cikma ihtimali yok mu sizce? dun kafama takilmistida.

ya merabalar. benim temmuz başında düğünüm var. ve şu sıralar korunma yöntemlerinin hangisini kullanacağız diye düşünmekteyim herkes farklı bişey söylüyor. hapı kimse tavsiye etmiyo fakat prezervatif için de ilk günden güvenilir olmayabilir deniyor. ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. doktor randevumu aldım haftaya ama sizlerdende tavsiye bekliyorum hangisini kullanmalı

Ben 3 aylık evliyim canım. Doğum kontrol hapı kullandım, yeni bıraktım hapları bazı yan etkilerinden ötürü. İlk ilişki için hap kullanabilirsin. Bir iki ay sonra istersen bırakırsın. İlk ilişkide kondom sende kuruluk yapabilir. Dolayısıyla zorlanabilirsin.

bizde 2 yıldan beri kondom kullanıyoruz ve ne yazık ki geçen ay kondomun markasını degiştirdik ondan dolayı kuruluk yaşadım ve gecen hafta doktorda prezervatif degişilikliginden dolayı kuruluk olmuş ve mantar oluşmuş fitil verdi ama geçmedi acayip kasıklarım agrıyor.bence markayı degiştirmeyin hep aynı marka olsun

Son düzenleme:
evliliğimizin ilk yıllarında bir çok markayı denedik biz de. fe , durex , ok vs. sonra bim ya da a101 deki prezervatifleri denedik , baktık hiç birinin diğerinden farkı yok biz de bim a101 ürünleriyle devam ediyoruz. 5 senedir bu böyle. çatlama , patlama, çıkma hiç sorun yaşamadık.

Canım, ilk başta hap kullanmak biraz sıkıntı verebilir. Bende öyle olmuştu. Ama bunda düğün stresi gibi etkenler de vardı. belki sen de öyle bir etki bırakmaz.Eğer eşin kabul ederse kondom kullanın derim ben. Tavsiyem OK Hisset.

Yasminden bu yönteme daha yeni geçtik.
Biraz endişeliydim yani itici olursa diye işte sonuçta plastik poşet
Olayın hiç zevki kalmayacak diye korkuyordum
Ama çok şükür bi fark olmadı

Memnunum
Durex elite diyorum ben de.

ben 7 aylık evliyim hep prezervatifle korunduk, bi kaç kere adetim geciktiği stres oldum tabi.ama hamilelik söz konusu değil.daha ne kadar bu şekilde korunuruz bilmiyorum ama prezervatifsiz daha fazla zevk aldıgımız kesin.

merhaba öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. eşim kabul ediyor biraz isteksiz olsa da ama benim korkularım var. yani ilk seferde kullanabiliriz herhalde değilmi tam olarak güvenemiyorum. hap kullanmak da asla istemiyorum düğüne 20 gun var ve hala ne yapacagımı bilmiyorum

Kendini bu kadar sıkma şimdiden. Sevdiğin insanla yaşayacağın o en güzel anları önemli ama bir o kadar da çözümü basit şeylerle sıkıntıya sokma. Eşine ilacın sana zarar verebileceğini, etkileyebileceğini güzel bir dille anlat. Eşim, ben ilacı kullandığım sıradaki sıkıntılarımı görünce kendisi bir daha kullanmamı istemedi. Kısacası, bunlar, aşılacak şeyler. Eşin anlayışlıdır umarım. Seni anlayacağını umut ediyorum. Sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…