- Konu Sahibi peppermint
-
Bende 7 aylık evliyim, eşim korunmak istemiyordu bende hap kullanmak istemiyordum. Bi süre korunmadık, geri çekti kendini. Şimdi durex kullanıyoruz. Ama ben hala aylık iğne mi yaptırsam diye düşünmüyor değilim...
Bence korunmak için en iyi yöntem. Diğerlerini kullanıp risk alamıyorum. Evlendiğimden beri ok. kullanıyoruz.
bız sey kullandık bıkaçkere patladı bıdaha kllanmadık sımdıde krunmuyoruz
Ben 3 aylık evliyim canım. Doğum kontrol hapı kullandım, yeni bıraktım hapları bazı yan etkilerinden ötürü. İlk ilişki için hap kullanabilirsin. Bir iki ay sonra istersen bırakırsın. İlk ilişkide kondom sende kuruluk yapabilir. Dolayısıyla zorlanabilirsin.ya merabalar. benim temmuz başında düğünüm var. ve şu sıralar korunma yöntemlerinin hangisini kullanacağız diye düşünmekteyim herkes farklı bişey söylüyor. hapı kimse tavsiye etmiyo fakat prezervatif için de ilk günden güvenilir olmayabilir deniyor. ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. doktor randevumu aldım haftaya ama sizlerdende tavsiye bekliyorum hangisini kullanmalı
ya merabalar. benim temmuz başında düğünüm var. ve şu sıralar korunma yöntemlerinin hangisini kullanacağız diye düşünmekteyim herkes farklı bişey söylüyor. hapı kimse tavsiye etmiyo fakat prezervatif için de ilk günden güvenilir olmayabilir deniyor. ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. doktor randevumu aldım haftaya ama sizlerdende tavsiye bekliyorum hangisini kullanmalı
Canım, ilk başta hap kullanmak biraz sıkıntı verebilir. Bende öyle olmuştu. Ama bunda düğün stresi gibi etkenler de vardı. belki sen de öyle bir etki bırakmaz.Eğer eşin kabul ederse kondom kullanın derim ben. Tavsiyem OK Hisset.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?