Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ney o cnm hiç duymadm adı ne :44:

kolu uyusturup tık atıolar koruyuculugu onunda %99 cok rahat doktor soledi bana uyusturup ıgneıle atıs yapıolar cok rahat edersın
fıyatını bılmıyorum şuan ben yasmen ılac kullanıorm

spiriralide kanama ve renklı leke akıntı yapıo dıolar ama tabıkı oda ıyı bır korunma yontemı maddi olarak da !

bu kol altına yapılan ne kadr bılmıyorum ama hasta ne zaman ısterse cıkarılıo o acıdan cok ıyı

yaaa cok iyiymis ya bi sorayim ozaman zaten uzun bi sure cocuk duunmuyorum

Prezervatifin içeride kalması gibi bir durum yaşayan oldu mu?Ben çok güveniyordum bu yönteme,hiç aklıma gelmeyecek şey oldu bugün regl günüm gelmez artık bu ay...

bilgiler için tesekkurler

Yazdığınızı okudum. 20 yaşındaki gebeliğinin sebebi bence kesinlikle prezervatifte olduğunu düşündüğün delik değil, kondomsuz başladığınız sırada sevgilinin erkeklik organından gelen, erkeklerin "zevk suyu" dedikleri şeffaf sıvı. Hani erkekler erekte olduklarında birkaç damla gelen şeffaf sıvıdan bahsediyorum. İşte o sıvıda da -az da olsa- sperm hücreleri mevcut. Senin de tam yumurtlama dönemine denk gelmiş, bu şekilde hamile kalmışsındır bence.

1 yıl, hamile kalamamaya üzülmek için kısa bir süre. Bence çok geçmeden hamile kalacaksındır da. dert etme.

ve hanımlar, prezervatif bence gayet güvenilir bir yöntem. Hiçbir korunma %100 kesinlik garanti edemez zaten.

Canım, çok dandik prezervatif kullanmadığınız sürece bunların yırtılma ihtimali yok denecek kadar az. Kaldi ki yırtılma olması halinde oradan sızacak meninin seni hamile bırakabilecek sayıda sperm içermesi, senin yumurtlama dönemine denk gelmesi, vs. etmenlerle bu ihtimal daha da azalıyor. Ayrıca okey'in ekstra koruma diye bir modeli var. bir miktar daha kalın olduğu için erkeğin hissini biraz azaltıyormuş ancak içinde spermisit denilen sperm hücrelerini hemen öldüren bir madde de mevcut. Eşin razı olursa bunu kullanmanızı senin rahat etmen için tavsiye ederim.
Paranoya yapıp keyif kaçırtmaya değecek birşey değil. Sevişmişsiniz; eşini mutlu etmişsin, kadınlığını duyumsamışsın, eşinin boşaldığı prezervatifi didik didik ederek paranoya yapmak yerine tadını çıkart

dandik prezervatif diye bişeyin olduğuna inanmıyorum açıkçası. Korunmalarına rağmen işyerimdeki arkadaşlarımdan ikisi de evlendikten 1-2 ay sonra hamile kaldı, OK marka kullandıklarını söylediler.hatta biri durumu farkettim ama olan olmuştu artık dedi..ben de haziranda evleniyorum ve önceleri kondom taraftarı olsam da artık hap kullanmayı düşünüyorum. kısacası markaların iddia ettiği %99 korunma ancak %1in içinde şimdiden tanıdığım iki kişi var :44:

Arkadaşlar iyi geceler. Sizlere bi sorum olacak. Ben adet bitiminden 4 gün sonra yani 18 martta korunmasız ilişki yaşadım erkek arkadaşımla. Icime boşalma olmadı hem yumurtlama dönemine denk gelmiyor hesaplarıma göre ama tedirginim bugün de başım dönüyor mide bulantısıda var acaba psikolojik mi oluyor bunlar? Böyle birşey yaşayan var mı???

stres yaptığından bu belirtiler oluyordur keşke korunsaydınız adete kadar hep böyleak kuşkuların olack

Prezervatif prezervatiftir,,,
Artik birinin digerinden üstün ya da iyi oldugunu düşünmüyoeumü

Saglik ocagindan ücretsiz dagitiyolar gidip aliyorum satilanlarin aynisi zaten
Boşuna para dökemem korunacam diye

gebe kalabilirsin test yaptır

kızlar prezervatıfle korunurken hamıle kalan varmı aranızda .. adetım 3 gun gectı adetımın olacagı gecen gun kan testı yaptrrdım negatıg cıktı 0.100 cıkıyor bıraz dahamı beklemelıyım ?

Nerden alabiliriz, doktor bulunamıyomuş falan dedi, benim kafa çok meşgul, hapla fln uğraşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…