Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Evet klasik bizimki. Tabii hiç şüphe istemiyorsanız ekstra korumalı da kullanılabilir.

Yalnız bende egzama var lateks eldiven kullandığımda ellerim kaşınıyor ve kuruyor yara oluyor korkuyorum buda lateks ya alerji yaparsa?

Yalnız bende egzama var lateks eldiven kullandığımda ellerim kaşınıyor ve kuruyor yara oluyor korkuyorum buda lateks ya alerji yaparsa?
Lateks içermeyenler de var ama hangi markaydı bilmiyorum. Bir arkadaş daha vardı alerjisi olan. Forumda arama yaparsan açtığı konuyu bulabilirsin sanırım

İnşallah bizde hissetmeyiz eşim kullanmak istemiyordu ama bende hap kullanmak istemiyorum. Zaten sorunlu adet dönemlerim oluyor. okey in sperm öldürücüleri varmış siz klasik mi kullanıyorsunuz
spiral benzeri operasyonel yöntemler tercih etmiyorsan prezervatif en iyisi. Erkekler rahat edecek diye haplarla bünyenin hormon dengesini bozmak tam bir erkek bencilliği...

spiral benzeri operasyonel yöntemler tercih etmiyorsan prezervatif en iyisi. Erkekler rahat edecek diye haplarla bünyenin hormon dengesini bozmak tam bir erkek bencilliği...

Bencillik mi başka bişey mi bunu erkek olmadan öğrenemeyiz gibi geliyor ama hap kullandım olmuyor. Şimdi prezervatif denicem. sadece ne kullansam bilmiyorum yani bunlarda rahatlık vss fark nedir onu araştırıyorum

Hap.kilo.mu yapıyomuş kiii hemen kullaniyim diyo.musum

Bencillik mi başka bişey mi bunu erkek olmadan öğrenemeyiz gibi geliyor ama hap kullandım olmuyor. Şimdi prezervatif denicem. sadece ne kullansam bilmiyorum yani bunlarda rahatlık vss fark nedir onu araştırıyorum

tabiki erkek bencilliği ya ne olacak ?
ben kist tedavisi sebebiyle doğum kontrol hapı kullandım kısa süre, vücudumda inanılmaz etkileri oldu.
ben kullanmak istememe rağmen dr kesinlikle bırakacaksın dedi.
hatta doktor bana , ben korunma amaçlı kesinlikle önermiyorum, sağlık sorunları için kullanılmalı bu haplar dedi.
çünkü gerçekten ciddi bir hormon yüklemesi var.
ama diğer tarafta prezervatifin bayana hiçbir olumsuz etkisi yok, sadece belki erkek daha az zevk alacak.
sırf daha fazla zevk alabilsinler diye bayanların bu derece büyük riskler altına girmesi bence gereksiz .
dipnot olarak, doğum kontrol hapını dr bana bacaktaki kan dolaşımının bozulması ve ağrıya sebep olması şikayetim sonrası, devamında ciğerde pıhtı atmasına sebep olma ihtimaline karşın bıraktırdı. hayati tehlikeymiş bu.tabi herkeste olmuyor.

Kızlar merhaba... Eşimle prez. İle korunuyoruz sonradan takmada olmuyo baştan takıyoruz. Hatta boşalırken çıkıyo yinede.. Adetim gecikti 3 gün ve çok korkuyorum6 aylk bebişimvar ödüm kopuyor stres yaptm şyice belim fln ağrıo ama olamadm:/ adetlerimde düzenli depildir aslında ama bi korkı sardı içimi(( bişeu söyleyn nolur

Birşey olmaaz hatta belki bugün regl olmuşsundur bile

Sana jatiliyorum

Kizlar merhaba. Iki sene kadar dogum kontrol hapi ile korundum.iki aydir prezervatif ile kounuyoruz. Bu ay 7 gun geciki. Karnim kasiklarim (ozellikle sol) acayip agriyor. Kafayi yicem sanirim bu arada glifor denen bir ilac da kullaniyorum. Acaba o mu etkiliyor poff

Ben dogum yaptıktan 40 gün sonra condom kullandık sıkıntı yok temiz erkek zaten kendini düşünüyorsa eşine deger vermiyordur ben spral takınmak istedim eşim olmaz sana zarar gelmesin 5 dk zevk için dedi :) Allah herkese deger veren eş nasip etsin

En temizi kadın için condom. Bayanlar sadece hamilelikten değil butun bulaşabilecek hastalıklardan korunursunuz. Condom öneriyor yanında çalıştığım dr da hastalara. Hap kullananlar hep mantar iltihap rahatsızlıkları yuzunden ilaçda ek olarak kullanıyorlar.

kızlar bizde eşimle akşam ilişkiye girdik ve prezervatif içimde kaldı ve çok zor çıkardık anlatamam şuan kasık agrımıdan ölüyorum neden olabilir ki ???

bu tırtıklı prezervatiflerden randıman alan var mı.en iyi seçimde yardımcı olabilecek var mı ben hap kullanmak istemiyorum bu yöntemi araştırıyorum

Arkadaşlar 1 senelik evliyim evliligim oturmadigi icin bebek istemiyorum. Prezervatifle korunuyoruz ama ben yinede korkuyorum gebe kalirim diye. 1 hafta once iliskim oldu 3 gun ust uste yumurtlama gunumdu sanirim prezervatifle korunduk yine cok kafama takiliyor yirtilma olmadi fakat prezervatiften akma tasma vs olurmu icimdeyken lutfen beni aydinlatin bide sol kasigimda bisey var gibi hissediyorum ara sira agriyor ve belime vuruyor.. cevaplarinizi bekliyorum

Soruyu soralı epey olmuş, belki de hamile olmadığınızı öğrenmişsinizdir. Ama kimse cevap vermediği için ben vereyim dedim. Açık açık anlatmam sorun olmaz herhalde.
Ereksiyon hali azaldığında, boşalma olmasa bile orayı yıkayıp yeni prezervatif kullanmanız gerekir. Ereksiyon hali azaldığında dışarıya akma olabilir.
Prezervatifi kullanma talimatlarına uygun kullanırsanız , zaten rezervuarlı olduğu için taşma olması ihtimali çok düşük. Önemli nokta, takarken rezervuarda hava kalmaması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…