- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi peppermint
-
Evet klasik bizimki. Tabii hiç şüphe istemiyorsanız ekstra korumalı da kullanılabilir.
Lateks içermeyenler de var ama hangi markaydı bilmiyorum. Bir arkadaş daha vardı alerjisi olan. Forumda arama yaparsan açtığı konuyu bulabilirsin sanırımYalnız bende egzama var lateks eldiven kullandığımda ellerim kaşınıyor ve kuruyor yara oluyor korkuyorum buda lateks ya alerji yaparsa?
Lateks içermeyenler de var ama hangi markaydı bilmiyorum. Bir arkadaş daha vardı alerjisi olan. Forumda arama yaparsan açtığı konuyu bulabilirsin sanırım
spiral benzeri operasyonel yöntemler tercih etmiyorsan prezervatif en iyisi. Erkekler rahat edecek diye haplarla bünyenin hormon dengesini bozmak tam bir erkek bencilliği...İnşallah bizde hissetmeyiz eşim kullanmak istemiyordu ama bende hap kullanmak istemiyorum. Zaten sorunlu adet dönemlerim oluyor. okey in sperm öldürücüleri varmış siz klasik mi kullanıyorsunuz
spiral benzeri operasyonel yöntemler tercih etmiyorsan prezervatif en iyisi. Erkekler rahat edecek diye haplarla bünyenin hormon dengesini bozmak tam bir erkek bencilliği...
Hap.kilo.mu yapıyomuş kiii hemen kullaniyim diyo.musumOK bende anladım :roflol:
bende 4 aylık evliyim ilk 3 ayı hap kullandım. baktım kilo aldı başını giidyor. ayrıca olumsuz bikaç yan etki daha gördüm. bıraktım. şimdi condom kullanıyoruz. en temizi -tatlicadiarzu-
aynen erkeğin bencilliği olarak görüyorum bende.
Bencillik mi başka bişey mi bunu erkek olmadan öğrenemeyiz gibi geliyor ama hap kullandım olmuyor. Şimdi prezervatif denicem. sadece ne kullansam bilmiyorum yani bunlarda rahatlık vss fark nedir onu araştırıyorum
Birşey olmaaz hatta belki bugün regl olmuşsundur bileKızlar merhaba... Eşimle prez. İle korunuyoruz sonradan takmada olmuyo baştan takıyoruz. Hatta boşalırken çıkıyo yinede.. Adetim gecikti 3 gün ve çok korkuyorum6 aylk bebişimvar ödüm kopuyor stres yaptm şyice belim fln ağrıo ama olamadm:/ adetlerimde düzenli depildir aslında ama bi korkı sardı içimi(( bişeu söyleyn nolur
çok şükr şimdi oldum:)) çok saol canmmBirşey olmaaz hatta belki bugün regl olmuşsundur bile
Rica ederim, deneyimimi paylastim. Ben arkadaslarimi gorunce cokuzuluyoum ayni donemde evlendigimiz. Hepsinde sabit tuy ve kilo problemi var. Bence esine gercekten deger veren bir erkek asla ve asla kendi zevki icin bencil dusunmez. Kadin da kendini dusunmeli, sagligini, hormon duzenini. Dogum kontrol hapi cok ciddi hormonn degisiklikleri yepiyor, saka degil. Butun dunyanin guvenirligi ispat edilmis AR-GE'si yapilan cok unlu bir marka var bildigin uzere.
a.s
En temizi kadın için condom. Bayanlar sadece hamilelikten değil butun bulaşabilecek hastalıklardan korunursunuz. Condom öneriyor yanında çalıştığım dr da hastalara. Hap kullananlar hep mantar iltihap rahatsızlıkları yuzunden ilaçda ek olarak kullanıyorlar.Ben dogum yaptıktan 40 gün sonra condom kullandık sıkıntı yok temiz erkek zaten kendini düşünüyorsa eşine deger vermiyordur ben spral takınmak istedim eşim olmaz sana zarar gelmesin 5 dk zevk için dedi :) Allah herkese deger veren eş nasip etsin
Arkadaşlar 1 senelik evliyim evliligim oturmadigi icin bebek istemiyorum. Prezervatifle korunuyoruz ama ben yinede korkuyorum gebe kalirim diye. 1 hafta once iliskim oldu 3 gun ust uste yumurtlama gunumdu sanirim prezervatifle korunduk yine cok kafama takiliyor yirtilma olmadi fakat prezervatiften akma tasma vs olurmu icimdeyken lutfen beni aydinlatin bide sol kasigimda bisey var gibi hissediyorum ara sira agriyor ve belime vuruyor.. cevaplarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?