Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Hamileyim. 20 aylık kızım var.uzulsem mi sevinsem mi bilemiyorum. Kızımı memeden ayirali 1 ay oldu.hemen sigaraya başladım. Ve hamileyim.kizima hamile kalmadan 2 yil önce sigarayi bırakmıştı m. Az biraz alkol de aldim bu ay.
Nasıl oldu anlamadim? Iyi marka kullaniyorduk.. ne bileyim öyle iste. ?... hamileyim hiiic hazir değilim.

Prezervatifle korunurken nasıl hamile kalınır ya aklım almıyor. Eskiler ne yapıyormuş ki? Aralıksız doğum mu yapmışlar?

Prezervatifle korunurken nasıl hamile kalınır ya aklım almıyor. Eskiler ne yapıyormuş ki? Aralıksız doğum mu yapmışlar?
Canim kaliniyor.benim tanidiklarim var hep bu yontemle hamile kalan.eskiler evet araliksiz dogurmuslar.mesela benim
Babannem.10 cocuk dogurmus,3,4 tane dusuk..ölu dogumlar vs toplarsak 20 yi bulur heralde.bende yeni dogum yaptim 2. Kizima.spiral taktirdim ins memnun kalirim

eskılerın korunma yontemı gerı cekme yontemıydı,prezervatıfın bu ulkede tam kullanımı 15 sene falandır,bakmayın sımdılerde yaygınlastı,cesıtlerı cıktı onceden boyle degıldıkı ...

Ben hapla başladım sonra bıraktım göğüs kisti yapabilir diye. E bariyer yöntem diyoruz o bu diyoruz ne bileyim bebekten kaçış yok mu yani spiral de korumazsa bebeğin sağında solunda çıkıyormuş doğunca ben de öyle duydum. Zaten 3,5 aylık evliyim kız sayılırım daha cesaret edemem

spiral için ıyı degıl dıyolar rahım ıcınde kayma falan yapıyomus bazen,bu konuda ben rahatım korunmuyorum korunmama gerek yok cunku

spiral için ıyı degıl dıyolar rahım ıcınde kayma falan yapıyomus bazen,bu konuda ben rahatım korunmuyorum korunmama gerek yok cunku
neden herseyın cozumunu bız bayanlar arıyoruzkı bunuda anlamıs degılım erkekler bu konuda cok egoıst bu ulkede prezervatıf kullanmak ısteyen erkek gercekten az,hıssetmek ıstıyoomusta falan fılan ben ınanmıyorum boyle seylere acıkcası sonucta o taktıgı gayet elastık bısey camasır eldıvenı degılkı :)ben banaynlar olarak bazı seylerden ödün vermemelıyız...

Haklısınız hormonları değiştiriyoruz parçalar ekletiyoruz vs ama kadınların birçoğu da eşiyle aynı fikirde yani lastik yerine eşini hissetmek istiyor. Aslında ben de öyle düşünüyorum ama hormona dayalı korunma yöntemlerinin zararlarını okudukça basit yöntemleri düşünmeye baslamistim ta ki prezervatif ile de hamile kalındığını okuyana dek :/ bana göre zevkten de önce gelmesi gereken şey güvenliktir o da hiçbirinde %100 değil malesef şaşırdım ne yapacağımı

prezervatıf yuzde yuz guvenlı ama on sewısmeden sonra hemen takılırsa yuzde yuz bır korunma yontemı ama partner bosalmaya yakın takarsa tabıkı tam guvenlı degıl cunku erkeklerın zevk suyu bıze oranla daha cok salgılanıyo ılıskıde bundada az da olsa sperm var,tabiki hıssetmek guzel

Yani korunmasina rağmen hamile kalanların çoğu sonradan taktıkları için mi korunamamış oluyor? Bir nevi yanlış kullanım öyleyse. Ben doğru kullanımda korumayabiliyor gibi anlamıştım. Zaten geri çekmeden bir farkı kalmamış o zaman.

bır cogu sonradan taktıkları ıcınhamıle kalıyor tabıkı ,bır arkadasımın basına bır olay gelmıstı onu hatrladım sımdı

Arkadaşlar öncelikle merhaba sayfanıza yeni üye oldum ve bir soru sormak istiyorum. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmeye karar verdik ancak prezervatif taktığında penisinin sertliği kayboluyor acaba bu durum başına gelen var mı ?

kizlar kesinlikle siz korunup vucudunuza zarar vermeyin.erkekler korunsun.zevkine varmasan cinselligin ne anlami kaldi ki.

Ben kondoma yeni başlayacaklardanım.
Ne marka iyidir vs bilmiyorum eşimle tam konuşmadık ama kararlıyız 6 aydır ilaç kullanıyorum ama ilaçtan nefret ettim. düzene sokcak yere düzeniz hal aldım.
Siz ne marka öneriyorsunuz

Biz okey kullanıyoruz. Kimisi yırtılıyor diyor durex öneren de var. Ama bizde öyle bir durum olmadı takarken ucundaki havayı çıkarırsan esneme payı bırakmış oluyorsun. Ben de haptan prezervatife geçtim ilk önce önyargılıydım ama bir fark hissetmedim.

İnşallah bizde hissetmeyiz eşim kullanmak istemiyordu ama bende hap kullanmak istemiyorum. Zaten sorunlu adet dönemlerim oluyor. okey in sperm öldürücüleri varmış siz klasik mi kullanıyorsunuz

İnşallah bizde hissetmeyiz eşim kullanmak istemiyordu ama bende hap kullanmak istemiyorum. Zaten sorunlu adet dönemlerim oluyor. okey in sperm öldürücüleri varmış siz klasik mi kullanıyorsunuz
Evet klasik bizimki. Tabii hiç şüphe istemiyorsanız ekstra korumalı da kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…