- 7 Ekim 2009
- 2.855
- 1.431
- 248
- 36
- Konu Sahibi peppermint
-
Rezervuarina nasil hava dolabilir biz dha yeni bu yontrmi kullanmaya basladik hic dikkat etmedim ona korktum simdiSoruyu soralı epey olmuş, belki de hamile olmadığınızı öğrenmişsinizdir. Ama kimse cevap vermediği için ben vereyim dedim. Açık açık anlatmam sorun olmaz herhalde.
Ereksiyon hali azaldığında, boşalma olmasa bile orayı yıkayıp yeni prezervatif kullanmanız gerekir. Ereksiyon hali azaldığında dışarıya akma olabilir.
Prezervatifi kullanma talimatlarına uygun kullanırsanız , zaten rezervuarlı olduğu için taşma olması ihtimali çok düşük. Önemli nokta, takarken rezervuarda hava kalmaması gerekiyor.
Rezervuarina nasil hava dolabilir biz dha yeni bu yontrmi kullanmaya basladik hic dikkat etmedim ona korktum simdi
Kontrol ediyorum iliskiden sonra yirtik veya delik yok ama taşma olabilir mi bilmiyorum. Daha dikkatli kullanmak lasim bundan sonraPrezervatifi takarken, rezervuarı iki parmak arasında sıkıştırmak gerekiyor. Sıkıştırılmazsa hava dolar. Ve meni dışarı akar.
Arkadaslar 6 buçuk aylık bi oğlum var ve hala emziriyorum. Adet düzensizliği vardı bende normalde 29 günde bir 4 gün olurdum. Doğumdan sonra 2 haftada yada 3 haftada bir adet olmaya başladım. Şimdi son adet olmam gereken gunun üstüne 8 geçti ve hala adet olmadım. Prezervatif ile korunuyorduk. Eşim zor ihtimal sanmıyorum hamile olduğunu diyor ama ben çok korkuyorum. Çok yoğun akıntım var bi de 5 gündür. Hatta bazen adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum ama 0... biri cevap yazsın lütfen
Haklısınız ama bu kadar erken sonuç vermez dediler test için... bi de işin kötü yani pozitif çıkar diye de çok tedirginim. Ben nasıl bakarım iki küçük çocuğa
Haklısınız ama bu kadar erken sonuç vermez dediler test için... bi de işin kötü yani pozitif çıkar diye de çok tedirginim. Ben nasıl bakarım iki küçük çocuğa
Ya orası da öyle ama doğum ani o dönemdeki zorluklar falan gözümün önüne gelince çok korkuyorum. Hayirlisi diyorum ne diyeyimTest sonuc verir 8 gun gecti diyorsun canim, eger gebeysen nasil bakarim diye dusunme rabbim sabrini verir. Hem daha guzel arkadas gibi buyurler. Bir daha sil bastan beziydi ek gidasiydi ugrasmazdin zaten suanki bebegine yapiyorsun bunlari ikisi bir arada cikar. Hakkinda hayirlisi olsun.
Ya orası da öyle ama doğum ani o dönemdeki zorluklar falan gözümün önüne gelince çok korkuyorum. Hayirlisi diyorum ne diyeyim(
prezervatifin yırtık olmadığına emin misiniz canım ?Kızlar lütfen biri bişey söylesin bana,bu ay prezervatif le korunduk ama adetim üstünden 30 gün geçti kan testi yaptık negatif cikti ama hala ne gelen var ne giden acaba neden adet olmuyorum testim negatif çıktığı halde birde prezervatifle korunduk hamile olabilirmiyim? Bazılarının negatif çıksa bile kanda sonradan pozitif olabiliyormuş ne diyorsunuz doktor söktürücü verdi ama kullanmak istemedim.
Evet canimprezervatifin yırtık olmadığına emin misiniz canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?