Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kızlar cuma akşamı prezervatif korunuyoduk ama prezervatif patlamış ve biz sonradan fark ettik hemen banyoya koşup bol bol yikadim 3,5 ay oldu doğum Yapalı hiç adet olmadım çok korkuyorum emzirdigim için ertesi gün hapi da alamadım beklemedeyim moralin sıfır ya hamile kalırsam kızım daha çok küçük sütten kesmek içimi daraltiyor Dr süt korur dedi ama icim hiç rahat deil 10 gün sonra kan testi yaparız sprial takariz dedi offf çok korkuyorum

Rezervuarina nasil hava dolabilir biz dha yeni bu yontrmi kullanmaya basladik hic dikkat etmedim ona korktum simdi

Rezervuarina nasil hava dolabilir biz dha yeni bu yontrmi kullanmaya basladik hic dikkat etmedim ona korktum simdi

Prezervatifi takarken, rezervuarı iki parmak arasında sıkıştırmak gerekiyor. Sıkıştırılmazsa hava dolar. Ve meni dışarı akar.

Prezervatifi takarken, rezervuarı iki parmak arasında sıkıştırmak gerekiyor. Sıkıştırılmazsa hava dolar. Ve meni dışarı akar.
Kontrol ediyorum iliskiden sonra yirtik veya delik yok ama taşma olabilir mi bilmiyorum. Daha dikkatli kullanmak lasim bundan sonra

ilişkiden sonra, şüphelerden kurtulmak için prezervatifte bir yırtık olup olmadığını anlamaya yönelik bir arkadaşımdan duyduğum bir yöntem var.

Boşalma olduktan sonra prezervatif çıkarılır, ağzı bağlanır ve yukarısından tutularak içi su dolu bir bardağa sarkıtılır. Dikkatlice incelenirse bir sızma olup olmadığı anlaşılır.

Arkadaslar 6 buçuk aylık bi oğlum var ve hala emziriyorum. Adet düzensizliği vardı bende normalde 29 günde bir 4 gün olurdum. Doğumdan sonra 2 haftada yada 3 haftada bir adet olmaya başladım. Şimdi son adet olmam gereken gunun üstüne 8 geçti ve hala adet olmadım. Prezervatif ile korunuyorduk. Eşim zor ihtimal sanmıyorum hamile olduğunu diyor ama ben çok korkuyorum. Çok yoğun akıntım var bi de 5 gündür. Hatta bazen adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum ama 0... biri cevap yazsın lütfen

Bir test alip bakin biz simdi ne desek bos.

Haklısınız ama bu kadar erken sonuç vermez dediler test için... bi de işin kötü yani pozitif çıkar diye de çok tedirginim. Ben nasıl bakarım iki küçük çocuğa

Test sonuc verir 8 gun gecti diyorsun canim, eger gebeysen nasil bakarim diye dusunme rabbim sabrini verir. Hem daha guzel arkadas gibi buyurler. Bir daha sil bastan beziydi ek gidasiydi ugrasmazdin zaten suanki bebegine yapiyorsun bunlari ikisi bir arada cikar. Hakkinda hayirlisi olsun.

Ya orası da öyle ama doğum ani o dönemdeki zorluklar falan gözümün önüne gelince çok korkuyorum. Hayirlisi diyorum ne diyeyim (

Kızlar lütfen biri bişey söylesin bana,bu ay prezervatif le korunduk ama adetim üstünden 30 gün geçti kan testi yaptık negatif cikti ama hala ne gelen var ne giden acaba neden adet olmuyorum testim negatif çıktığı halde birde prezervatifle korunduk hamile olabilirmiyim? Bazılarının negatif çıksa bile kanda sonradan pozitif olabiliyormuş ne diyorsunuz doktor söktürücü verdi ama kullanmak istemedim.

prezervatifin yırtık olmadığına emin misiniz canım ?

Ben de ilk 2 ay hap kullandim o sira vajinismusla ugrastigim icin yani kullanmamin oek faydasi olmadi baktim adet olaniyorum tabi stres kaynakli da olabilir ama hal da yapabilirmjs bende hapi biraktjm hastaligi yenince prezervatif w basladik yani zevk almak isteyen her insan her turlu zevk alir bence arasinda bi fark yok ben iki turlu de denedim ama cocuk istemedigim icin ozellikle korunuylrum prezervatifle tabi korku olmuyo degil yine de icim rahat etmiyo hamile kalmak istemiyorum

Yırtık olmasa bile %100 koruma diye bir şey söz konusu değil. Yapabildiğimiz kadar korunup yaratana sığınıyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…