- Konu Sahibi peppermint
-
çok garipsiniz valla hem evlisin bide prezervatif kullanıyorsunuz saçma bence bırakın hem 2 nizde zevk alın hem bebek olsun arada çok fark var inanın onsuz çok zevkli biz denedik
çok garipsiniz valla hem evlisin bide prezervatif kullanıyorsunuz saçma bence bırakın hem 2 nizde zevk alın hem bebek olsun arada çok fark var inanın onsuz çok zevkli biz denedik
evet cok haklisin,
bu kadar yan etkisi varken , goz gore gore bu haplari icmek olmaz.
ama esi korunmayi reddeden kadinlar napsinlar, habire hamile kalmaktansa iciyorlar bu haplari.
prezervatif icin mi soyluyorsun unlu marka derken?
cnm degisiyor yaa..
prezervatifle o sicaklik bile gecmiyor..
valla tadina vardim ya, hap almayi bile dusunuyorum nerdeyse((
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
seni gidi seniii...
valla bence de daha güzel oluyo onsuz...
ama tabi bebek düşünmüyosan bişeylerden taviz vereceksin yapacak bişey yok...
benim iki bebeişim var ikisi de plansız çok dikkat etmemize rağmen oldu işte...
şimdi implant var çok rahatım ama yine de hamilelik korkusu oluyo...
edacım yosun77 arkadasın bu sorunun cevabını alacagı bi konu açmıs zaten hem arkadassınız zaten ona sor o sana yardımcı olur valla ikinizde cok komiksiniz bakın topikte sex içerikli konular dısındada konular var oralarada takılın bilginiz artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?