- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi peppermint
-
Canım düzgün kullanıldıktan sonra zor kalırsın ama hicbir korunma yöntemi %100 değildir :)Pre kullanıyoruz ama 7 gündür regl göremedim.
Bu sabah arkadaşım doğuma girdi, onlar da pre ile korunuyorlardı ama kız hamile kaldı.
Şimdi beni aldı bi korku, hiç hazır değilim bebeğe, başına böyle bi şey gelen var mı?
Pre kullanıyoruz ama 7 gündür regl göremedim.
Bu sabah arkadaşım doğuma girdi, onlar da pre ile korunuyorlardı ama kız hamile kaldı.
Şimdi beni aldı bi korku, hiç hazır değilim bebeğe, başına böyle bi şey gelen var mı?
Hayır en başında takıyor tabiiki.Partneriniz boşalmaya yakın mı takıyor?
Hayır en başında takıyor tabiiki.
Teşekkür ederim, içim rahatladı bi nebze de olsa...O zaman bir sorun olmayacaktır. Prezervatifle korunmasına rağmen hamile kalanların çoğu sonradan takıldığı için oluyor ancak o bile zor ihtimal. Eşim geri çekilme yapmasına rağmen hamile kalmadım. Ancak sizin ki gibi geçiktiği çok olmuştu.
Teşekkür ederim, içim rahatladı bi nebze de olsa...
Peki 12 gün gecikme normal mi?
Test yaptım gecikmenin 7. gününde ama hiçbir şey çıkmadı.
Eşim sen stres bağlıyor, bu ay çok stresli geçti benim için, tatile çıkamadık falan derken... inşallah öyledir.
Çok teşekkür ederim, en kısa sürede hastaneye gidip teyit ettireyim ben de.Şöyle bir durum oldu bende adet olmadım 13 gün geçikince doktora gittim. Kadın yumurtluyorsun dedi bende nasıl olur adet olmadım 45 gün oldu nerdeyse dedim. Adet söktürücü verdi canım.
İyi de, çocuk düşünmüyorsanız bile bari ikiniz de bi muayene olsaydınız daha önce.Canlar 8 yıl pre ile korunduk.özel işte çalıştığım için düşünmedik.kpss falan derken memur olduk ancak simdi de çocuğumuz olmuyor. Belki de olmayacak.keske bir kaza olsaydı dediğim oluyor.kazandığımız para bu kez tüp bebek tedavisine gidiyor.sizlere tavsiyem ilk yıl hariç sonrasında hemen çocuk düşünün.Ben pişmanım her gün iğne yemekten her yanım mor. Eşim varikosel ameliyati oldu.ben birçok ameliyat geçirdim.belki de son 3, 4 yıl boşuna korunduk.pre bulamadigimizda ertelerdik hevesimizi e noldu.acı dan başka birşey yok şu an.iyi düşünün derim ben.
Allah gönlünüze göre versin.Haklısın. düşünmeye başladığımızda muayene olduk.ne bende ne eşimde sıkıntı yoktu. 2 yıl daha geçti benim rezervlerim azalmış,eşimde de varikosel çıktı. varikosel ameliyatından sonra 3-4 ay sonra düzelme olur. ben van'a atandım 1 yıl da öyle geçti her ay eşim gelse de olmayınca olmuyor işte. zaten doktorum deneyin olur dedi.sonra da ne yaptıysak olmadı işte.
Kuzum regl oldun mu?Allah gönlünüze göre versin.
Ben de Van'da kürtaj olmuştum, doğudayız biz de.
Canım hala olmadım, eşim Doğuda görev yapıyor, burda randevu almak çok zor gidemedim hastaneye...Kuzum regl oldun mu?
Kuzum dur ya kötü şeyler düşünme bundan önce düzenli miydi ? Daha çok olmamış çünkü kürtaj olalıCanım hala olmadım, eşim Doğuda görev yapıyor, burda randevu almak çok zor gidemedim hastaneye...
16 gün gecikti bugün.
Ben Nisan ayının ortasında kürtaj olmak durumunda kalmıştım, acaba o etkiliyor olabilir mi?
Dün takip ettim kadın hastalığı grubunu, 21 yaşında bi kız erken menopoza girmiş, okudukça kafayı yedim...
Evet çok düzenliydi, her ay 1 gün ileri atardı regl tarihim.Kuzum dur ya kötü şeyler düşünme bundan önce düzenli miydi ? Daha çok olmamış çünkü kürtaj olalı
Hmm kuzum stresten olabilir bi doktora görün hamilelik imkansız o zamanEvet çok düzenliydi, her ay 1 gün ileri atardı regl tarihim.
Kürtajdan sonra 40 gün olmadım, sonra 28 Mayıs'ta oldum en son.
Hamilelik riski olmadığına eminim artık, kullandığımız pre'de spermist varmış, sperm öldürücü.
Birkaç güne izine çıkıyoruz, Batı'da muayene olucam artık, buradaki hastanelerin ahırdan farkı yok malum.Hmm kuzum stresten olabilir bi doktora görün hamilelik imkansız o zaman
Baktır kuzum ihmal etme amanBirkaç güne izine çıkıyoruz, Batı'da muayene olucam artık, buradaki hastanelerin ahırdan farkı yok malum.
Çok teşekkürler ilginiz için tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?