- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
birkaç gün sonra tekrarla testi benceSevgili bayanlar:
Eski nickimle açtığım bir konu vardı eşimşe ilişkiden sonra prezervatifin yırtık olduğunu fark etmiştim ve hamile kalma korkusu yaşıyordum hatta midem bulanıyo falan demişdim bazı arkadaşlar olur mu öyle iki gündr mide bulantısı demişlerdi
Herneyse sonuç şu iki gündür yaptığım gebelik testinde bir kaç saat sonra silik ikinci çizgi çıkıyo sizce hamilemiyim ve hala bulantı ve kusma var baş ağrısıda dahil ltfen hamile olmayayım ya rabbim olmayanlara çok isteyenlere nasip etsin inşallah
Bir kere olsa inanmayacaktım ama iki testte de öyle çıktıTestlerin üstünde zaten süresi yazar. Bir kaç saat sonrası çıkan silik çizgi sizin hamile olduğunuz anlamını taşımaz. Saatler sonraki sonucun güvenirliliği tam değildir. Bence gidip bir kan testi yaptırın.
İki teste de aynı sonuç çıktı amaTestlerde 10 dk sonra çıkan sonucu dikkate almayın diye uyarı var. Birkaç saat sonra çizgi gözükmesi yanlış olabilir.
Kesin sonuç için kan testi yaptır.
Kürtaj yaptırmam ama isyemiyoduk bebek çünkü yeni doğum yaptım bebeğim yeni 4 ayına girdihu hu, bebek geliyor.
silik çizgi çok çok büyük olasılıkla bebek var demek.
bence acilen kadın doğuma gidin, bir muayene olun.
neden istemiyorsunuz bebek, umarım kürtaj kararı vermezsiniz
Kürtaj yaptırmam ama isyemiyoduk bebek çünkü yeni doğum yaptım bebeğim yeni 4 ayına girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?