Prezervatif vakası

Ben bir şey merak ettim konu sahibi neden doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz bebeğiniz anne sütüde almıyormuş madem.

Ben bir şey merak ettim konu sahibi neden doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz bebeğiniz anne sütüde almıyormuş madem.
Kilo aldırdığı için ve horman hapı sonuçda vücutta farklı etkiler yapıyo kıllanmaya falanda sebep olduğunu söylüyorlar regl oldum zaten bugün sağlık ocağına gidip ria taktırmayı düşünüyorum

Yarın reglmin 4. günü kv deye geldik şimdi spiral taktırmak istiyorum ama burada utanıyorum

Hımm anladım canım eğer ki taktiramazsan doğum kontrol hapı kullan ben kullanıyorum yasmin yan etkisini görmedim.
Ne kilomda artış oldu ne de hormonlarım bozuldu.
Regl bile düzene girdi 26 28 gibi oluyorum.
Eskiden 35 37 arasiydi

Benim reglim hep düzenli oluyor 28 günde oluyor hep benim yapım çabuk kilo alan cinsten o yüzden bende farklı etkiler yapabilir bakalım bu ayda korunacaz artık bi dahaki aya inşallah

Benim reglim hep düzenli oluyor 28 günde oluyor hep benim yapım çabuk kilo alan cinsten o yüzden bende farklı etkiler yapabilir bakalım bu ayda korunacaz artık bi dahaki aya inşallah

Bende 85 kiloyum yani bana etki etmedi bende hemen kilo alıyorum.
Umarım iştenmeyen bır gebelik oluşmaz

Inşallah ya gerekirse bu ay ilişki bile olmaz yani o derece istemiyorum bebek rabbim yavrularımızı bağışlasın o yeter bize

Bebek güzel de büyütmek bir hayli zor insan ilerisinide düşünüyor yani nasıl terbiye edicez kız evlat nasıl yetistiricem diyorum ortalık baya karışık allah herkezin yardımcısı olsun zor erkek çocuk ta kız çocukta yetistirmek ayrı bir dert oldu bu devirdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…