Prezervatif vakası

Bebeğim daha çok küçük bide ilginçdir ki oğluma hamile kaldığım dönemlerdeyim yani eğer tekrar hamileysem iki bebeğimde aynı gün doğmuş olma şansı var

Benim arkadaşım ikizlerini oğlunun doğum gününde doğurdu, oğlan 2 yaşındaydı düşenebiliyor musun üçüz gibi büyüttü. + o zamanlar 9 yaşında olan oğlu vardı. sen şükret

20 dkdan sonra çıkan sonuç geçersizdir. O buharlaşma çizgisidir.
Kendini yiyip bitirecegine kan testi yap

Hamilesiniz, iki kere aynı sonuç çıkmış, belli dk dan sonra çıkan çizgi yanlış fakan olmuyor varsa çıkıyor, saatler geçse bile.

Bebeğiniz kücükmüş ama Allah nasip etmiş tedbir aldığınız halde, bol sabır kolaylık diliyorum size

Benim de saatler sonra silik çıktığı olmuştu ve hamile değildim, hatta 3 kere falan yaşadım , bence kesin diilsin yoksa anında belirir silik de olsa

Benim de 2 kere aynı şekilde oldu, yaptığım zaman hiç bir şey yok, ikisinde de atmayı unutmuşum, bir kaç saat sonra bir görüyorum ikinci çizgi belli belirsiz var. Ben De çok korkmuştum 1 Yaşında bir kızım var.. Her ikisinde de gidip Kan testi yaptırdım.. İkisinde de sonuç 0.100 gebelik yok yani..
Bence senin de öyledir canım..

Bazı bayanlar yadırgasa da, insan küçük çocuğu olunca korkuyor doğal olarak, kendimiz içim değil arası az olursa ikisine de iyi annelik yapabilir miyim ondan korkuyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…