- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
KızzGönlünüzden geçen kız mı erkek mi?
5 dk içinde cift çizgi çıktıysa hamilesin o zaman. Dediğim gibi kan testinde kesin sonuç çıkar.İki teste de aynı sonuç çıktı ama
Bizimki kesin o zaman deseneBenimde silik çıkıyordu yarım saat bir saat sonra oğlum 4 yaşında
Malesef bebeğim emmiyo mamayla besleniyorkıyamam ya, çok zor bir durum.
size tavsiyem hemen -hamileyken emzirmek- şeklinde internetten aratın.
çok enteresan, hamileyken emziren, doğumdan sonra iki çocuğunu birlikte emziren kadınlar var.
Bizimki kesin o zaman desene
Bebeğim daha çok küçük bide ilginçdir ki oğluma hamile kaldığım dönemlerdeyim yani eğer tekrar hamileysem iki bebeğimde aynı gün doğmuş olma şansı varüzülme canım ya. Ben ikinciye uğraşıyorum bir kaç aydır olan bir şey yok. Gelmek istemiş demek ki buyursun gelsin
Bebeğim daha çok küçük bide ilginçdir ki oğluma hamile kaldığım dönemlerdeyim yani eğer tekrar hamileysem iki bebeğimde aynı gün doğmuş olma şansı var
Aynen yaaBenim arkadaşım ikizlerini oğlunun doğum gününde doğurdu, oğlan 2 yaşındaydı düşenebiliyor musun üçüz gibi büyüttü. + o zamanlar 9 yaşında olan oğlu vardı. sen şükret
Yarın gider yaparım inşallah20 dkdan sonra çıkan sonuç geçersizdir. O buharlaşma çizgisidir.
Kendini yiyip bitirecegine kan testi yap
benım hele 3,5 yıldır başıma gelmedıŞu yırtık prezervatifler 3 yıldır bi bana denk gelmedi arkadaş yaw
benım hele 3,5 yıldır başıma gelmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?