- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Aynen ya ben daha bu minik bebeği sevmeye bile doyamadım çok küçük daha ikisine birden nasıl bakarım bide doğum falan yapacam bir hafta falan hiç ilgilenemem çocuğumla bide diğer bebek yaramaz olursa nolur halimiz bilmiyorum oğlum için üzülüyorum en çokBenim de 2 kere aynı şekilde oldu, yaptığım zaman hiç bir şey yok, ikisinde de atmayı unutmuşum, bir kaç saat sonra bir görüyorum ikinci çizgi belli belirsiz var. Ben De çok korkmuştum 1 Yaşında bir kızım var.. Her ikisinde de gidip Kan testi yaptırdım.. İkisinde de sonuç 0.100 gebelik yok yani..
Bence senin de öyledir canım..
Bazı bayanlar yadırgasa da, insan küçük çocuğu olunca korkuyor doğal olarak, kendimiz içim değil arası az olursa ikisine de iyi annelik yapabilir miyim ondan korkuyorum ben..
Yaa inşallah öyledirBenim de saatler sonra silik çıktığı olmuştu ve hamile değildim, hatta 3 kere falan yaşadım , bence kesin diilsin yoksa anında belirir silik de olsa
Üzgünüm canım konunu hatırlıyorum ve büyük olasılıkla hamilesinSevgili bayanlar:
Eski nickimle açtığım bir konu vardı eşimşe ilişkiden sonra prezervatifin yırtık olduğunu fark etmiştim ve hamile kalma korkusu yaşıyordum hatta midem bulanıyo falan demişdim bazı arkadaşlar olur mu öyle iki gündr mide bulantısı demişlerdi
Herneyse sonuç şu iki gündür yaptığım gebelik testinde bir kaç saat sonra silik ikinci çizgi çıkıyo sizce hamilemiyim ve hala bulantı ve kusma var baş ağrısıda dahil ltfen hamile olmayayım ya rabbim olmayanlara çok isteyenlere nasip etsin inşallah
Bulantı illa hamilelik kaynaklı olmuyor ki, 3 gün önce kan testimde hamilelik çıkmadı ama aylardır idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle bulantı yaşıyorum, korkutmayalım bayanı bence canım.Üzgünüm canım konunu hatırlıyorum ve büyük olasılıkla hamilesin
Yalnız testte silinik ikinci çizgiden bahsediyo üç çocuğum var silik çizgiyi iyi bilirimBulantı illa hamilelik kaynaklı olmuyor ki, 3 gün önce kan testimde hamilelik çıkmadı ama aylardır idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle bulantı yaşıyorum, korkutmayalım bayanı bence canım.
İşte bende o yüzden çok üzülüyorum bu adama ikinci bir çocuk asla istemiyorum ne yapacam bilmiyorum rabbim yardım etsinsenin maço eşin vardı değil mi ,Allah kolaylıklar versin iki küçük bebek bir maçoyla nasıl baş edeceksin
Doğrudur tabi, bnm de 1 kızım var onu öğrendiğimde bnm de silik çıkmıştı 2. Çizgi ama son zamanlarda 2 kere aynı oldu kan testinde bir şey çıkmadı..Yalnız testte silinik ikinci çizgiden bahsediyo üç çocuğum var silik çizgiyi iyi bilirim
Hayır kan tahlili yaptırmadım sanırım henüz buna hazır değilim kabullenemiyorum bir türlü bakalım nolacak ya kendimi iyi hissetmiyorumNaptin canim kan testi yapabildin mi? Genelde ilk 10 dk sorasi çıkan sonuclara inanmayin denir ama hayirlisi demek lazim sanirim
Hayır kan tahlili yaptırmadım sanırım henüz buna hazır değilim kabullenemiyorum bir türlü bakalım nolacak ya kendimi iyi hissetmiyorum
Yaptigin testlerden farkli bi marka al o zaman canim bide oyle dene yicek ekmegi varsa gelir bebisin ama hazir diilsin henüz orasi belli hakkinda hayirlisi olsun merak ediorm gelismelerden haberdar et olur mu?Hayır kan tahlili yaptırmadım sanırım henüz buna hazır değilim kabullenemiyorum bir türlü bakalım nolacak ya kendimi iyi hissetmiyorum
Olur haberdar ederim son gün cuma günü artık o günde regl olmassam tekrar test yapacam o gün belli olur artık rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.Yaptigin testlerden farkli bi marka al o zaman canim bide oyle dene yicek ekmegi varsa gelir bebisin ama hazir diilsin henüz orasi belli hakkinda hayirlisi olsun merak ediorm gelismelerden haberdar et olur mu?
Cuma gününü bekliyorum o gün kesin belli olur bakalım hayırlısı artıkBence bir kez daha idrar da deneseniz?
Umarim negatif çıkar ama eğer ki pozitif olur sa da hakkınızda neyse hayırlısı o olsun bebeğim
Benim yumurtalıklar çok iyi çalışıyo düşünsene doğum yaptım 40 ıncı gün adet olmaya başladım hemde çok düzenli bir şekilde yani kocam ceket atsa hamile kalacam o derece off şaka bi yana kötü bir durum inşallah rabbim sizede nasip eder hayırlısıylaALLAH sağlık versin varsa
ayy bizim napsak olmuyo ne bu işin sırrı arkadaş yaaa
ayyy aminnnnBenim yumurtalıklar çok iyi çalışıyo düşünsene doğum yaptım 40 ıncı gün adet olmaya başladım hemde çok düzenli bir şekilde yani kocam ceket atsa hamile kalacam o derece off şaka bi yana kötü bir durum inşallah rabbim sizede nasip eder hayırlısıyla
Peki sorun ne doktora gittiniz mi nden olmuyor çocukayyy aminnnn
9 senedir ters takla atmadığımız kaldı be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?