Prezervatif vakası

Sende bendensin bende doğumdan sonra 43.gun ilk reglimi oldum.
Ve aksamadan düzenli oluveriyorum :)
Inşallah rabbim hakkında hayırlısı neyse onu verisn

Inşallah düşük değildir hala hafif kasılmalar var ama leke falan yok normal adet gibi drğil sanki korkuyorum da

Inşallah canım normal regl den daha fazla mi ağrın var benim hem kaşık hem belde olmuştu çok şiddetli dusene kadar düşünce rahatlamistim normal kanama ile gelmişti.
Ben ağrı kesici aldım hep majezik

Inşallah canım normal regl den daha fazla mi ağrın var benim hem kaşık hem belde olmuştu çok şiddetli dusene kadar düşünce rahatlamistim normal kanama ile gelmişti.
Bebeğim olmadan öncr regl ağrılarım çok fazlaydı ama doğumdan sonra hiç ağrım olmuyodu bu defa oldu

Ya evet düşük olabilir normal regl gibi değil hala kasılmalar var ama kanama yok

Hımm kanama olmaması garip canım doktora gitme gibi bir Şansın da yok sanırım.
Bekle bakalım. Benimde şiddetlidir regl lerim doğumdan sonra duruldu bu sefer yumurtalar aktif calisio

Normal regl de gorebilirsin düşükte olabilir.
Hakkında neyse hayırlısı o olsun.
En azından hamile değilsin Suan

Bir soru...
Düşük yaptıktan bir-iki ay sonra, doktor düşük yaptığını anlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…