- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
bende kist oluyor yumurtalar çatlamıyorPeki sorun ne doktora gittiniz mi nden olmuyor çocuk
Hmm allah yardımcınız olsun kim bilir birgün bakmışsın sende hamile kalmışsın rabbim çok büyük insanı neyle karşılaştıracağı belli olmaz hayırlısı olur inşallahbende kist oluyor yumurtalar çatlamıyor
eşimde dna hasarı var
bende 9.kromozom bozuk
ama doktorlara göre sebebsiz inferlite
Benim yumurtalıklar çok iyi çalışıyo düşünsene doğum yaptım 40 ıncı gün adet olmaya başladım hemde çok düzenli bir şekilde yani kocam ceket atsa hamile kalacam o derece off şaka bi yana kötü bir durum inşallah rabbim sizede nasip eder hayırlısıyla
Amin ya hayırlısı olsunSende bendensin bende doğumdan sonra 43.gun ilk reglimi oldum.
Ve aksamadan düzenli oluveriyorum :)
Inşallah rabbim hakkında hayırlısı neyse onu verisn
Amin canim hayirlisi neyse o olsun insallaOlur haberdar ederim son gün cuma günü artık o günde regl olmassam tekrar test yapacam o gün belli olur artık rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Kasık ve bel ağrısıyla beraber kahverengi lekeler gördüm bugün galiba regl oluyorumSonuç belli değil mi hala?!?!
Kasık ve bel ağrısıyla beraber kahverengi lekeler gördüm bugün galiba regl oluyorum
Inşallah düşük değildir hala hafif kasılmalar var ama leke falan yok normal adet gibi drğil sanki korkuyorum daNormal regl de gorebilirsin düşükte olabilir.
Hakkında neyse hayırlısı o olsun.
En azından hamile değilsin Suan
Inşallah düşük değildir hala hafif kasılmalar var ama leke falan yok normal adet gibi drğil sanki korkuyorum da
Ya evet düşük olabilir normal regl gibi değil hala kasılmalar var ama kanama yokNormal regl de gorebilirsin düşükte olabilir.
Bebeğim olmadan öncr regl ağrılarım çok fazlaydı ama doğumdan sonra hiç ağrım olmuyodu bu defa olduInşallah canım normal regl den daha fazla mi ağrın var benim hem kaşık hem belde olmuştu çok şiddetli dusene kadar düşünce rahatlamistim normal kanama ile gelmişti.
Ben ağrı kesici aldım hep majezik
Ya evet düşük olabilir normal regl gibi değil hala kasılmalar var ama kanama yok
Yarına kadar bekleyecem yarında böyle olursa hemen doktora gidecemHımm kanama olmaması garip canım doktora gitme gibi bir Şansın da yok sanırım.
Bekle bakalım. Benimde şiddetlidir regl lerim doğumdan sonra duruldu bu sefer yumurtalar aktif calisio
Yarına kadar bekleyecem yarında böyle olursa hemen doktora gidecem
Kasılmalarım falan hepsi bitti şu an hiç bişey yok noldu anlamadımBencede git canım düşük se bile içinde parça kalmasin
Kasılmalarım falan hepsi bitti şu an hiç bişey yok noldu anlamadım
Normal regl de gorebilirsin düşükte olabilir.
Inşallah canım normal regl den daha fazla mi ağrın var benim hem kaşık hem belde olmuştu çok şiddetli dusene kadar düşünce rahatlamistim normal kanama ile gelmişti.
Ben ağrı kesici aldım hep majezik
Yok herhalde anlaşılmaz ama tamda emin değilimBir soru...
Düşük yaptıktan bir-iki ay sonra, doktor düşük yaptığını anlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?