- 29 Haziran 2017
- 4
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
çok çok çok düşük bi ihtimal. boşalma olmamış sonuçta. hele hele yumurtlama dönemi değilse imkansız diyorum ben. boşa ilaç alma.
Biraz enerji patlaması yaşadı dün :) Evet içeri boşalma kesinlikle olmadı. Yumurtlama dönemim düzensiz. 17 si adet adetim başlamıştı. Bayramın bir ve ikinci günü kasık ağrılarım oldu sanırım yumurtlama dönemim o zamandı.
boşaldıktan sonra prezervatifini düzgünce çıkardı ve penis bölgesini selpak ile temizledikten sonra ikinci prezervatifi takıp devam ettik
Yok mu artiran kizlar?
Bu kk kadınları hiç sevişmiyor galiba baktım da yorumlara. Öcü görmüş gibi. Konuda dalga geçilecek pek bir şey göremedim ben. Kocişleriyle sadece sarılıp uyuyorlar çocukları da leylekler getiriyor galiba
Erkek arkadaşla ilişkiye girmek zina sonuçta kocan değil ben yorum yapmıyım en iyisi
Aynen öyle nasıl bildin
Zor olmadı
6 sene once olsaydi artirirdim da artik olani da eksiltiyorumYok mu artiran kizlar?
son adetin 17 haziran ise bugünler yumurtlaman olur risk büyük. ama ilk boşalmadan hemen sonra erkekte kalan sperm çok düşük olur. ha gebelik için 1 sperm bile yeter ama risk düşük. yinede risk risktir..Merhaba hanımlar,
Dün başıma gelen bir olay hakkında fikrinizi sormak istiyorum. Dün, erkek arkadaşımla ilk ilişkimizde boşaldıktan sonra prezervatifini düzgünce çıkardı ve penis bölgesini selpak ile temizledikten sonra ikinci prezervatifi takıp devam ettik, bir 5 dakika sonra prezervatifin patladığını farkettik, fakat boşalma durumu olmadı. Sizce bir sıkıntı olur mu ? Ertesi günü hapı içmem gerekir mi ? Ella ertesi günü hapı kullanmak istemiyorum. Bir kere kullandım adet döngüm ve kendi dengem alt üst olmuştu 2 ayda zor toparlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?