- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
bunun dınle alakası yok ınsanlar cahıl malesef ıslam bu degıl..yazık dınıme yazık .. Bı müslüman hata yap sa dıne laf geliyor.. Yanlış birşey ama malesef geliyor ..
+Konu sahibi bugün üye oluyor 4 mesaj yazıp ortadan kayboluyor isim var İzmir diye belirtmiş birinin böyle şeyler İzmirde olur demesini bekledi zahir
Neyse efendim ortalık karışınca seda piyasaya çıkıyor ortalık çarşamba pazarına dönüyor 41 ziyaretçi ile devam ediyoruz
Hayırlısı...
Gerçekten senaryo gibi. İşin komiği moderatörler de yok meydanda kesin onlar da bu sosyal deneyin bi parçasıKonu sahibi bugün üye oluyor 4 mesaj yazıp ortadan kayboluyor isim var İzmir diye belirtmiş birinin böyle şeyler İzmirde olur demesini bekledi zahir
Neyse efendim ortalık karışınca seda piyasaya çıkıyor ortalık çarşamba pazarına dönüyor 41 ziyaretçi ile devam ediyoruz
Hayırlısı...
Katiliyorum, belki cinsiyetcilik bu ama ben bir erkek les zihniyetli olunca cok fazla sasirmiyorum dogrusu. Kadin olunca sasiriyor ve uzuluyorum, kendi varligina neden tahammulsuz olur ki bir kisi? Oyle korler ki, oyle yerlesmis ve koklesmis ki bu zihniyet kadinlarda, NE YAZIK KI biz istemesek de boyle kadinlar var ve icimizde yasiyor.İnşallah bu Seda denilen kişi trolldür ya, bir erkekten beklerim ama bir kadının bu kadar da kör cahil, eril zihniyette olmasına gerçekten yazık. İçler acısı hatta.
The walking dead :)valla turemısler
demın bı konuya baktım orda da vardılar,
gelıyorlar cogalıyorlar
O kişi hakkında birisi kocam beni onla aldatıyor demişti sanki ne kadar doğru bilemem amaBurda bır üye bana saldırdı ağzını bozdu hemde haksız yere .. Bılen bılır .. Beddua et tı baslık altında adıda defne 28 dı.. Normal bır yorum yaptım oda bana Nı ye bu kadar üvey anne mı savunuyorsun sende mı evliyken bırıyle yattın dedı .. Banlandı zaten .. Ne kadar ağır bır söz degılmı arkadaşlar ama ben ona sen çok yattın heralde vs demedım tahrık olmadım seviyesine düşme tı tercih etmedım.. Onun dedıgıyle yükselmem alcalmam da .. Banı açıldı daha bana özelden hakaret et tı Allahından bul dedım sustum.. Ama sız ıslamı anlatacağım deyıp hakkımızı almayın ıslam syana say demıyor arkadaşım... Bıraz aklı selım olun
ılgılenmıyorum zan yapamam da ..O kişi hakkında birisi kocam beni onla aldatıyor demişti sanki ne kadar doğru bilemem ama
Akıllı kadının hali başka, nasılda biliyor olacakları, daldım bile ben yapmadım onlar harakiri yapmış, hiç suçum olmadığını not alın lütfenBöyle harakiri görmedim mune abla çok pis dalacak konuya
Yeni üyeler okusa önyargı olur değil mi? Mesela ben okuyunca sanki üyeliği biz açtırdıkta sansasyon yarattık iması var gibi sezinledim, asla böyle numaralara ihtiyacımız olmadı, iması da hoş olmuyor.O degilde 3yoneticininde olaya mudahale etmeyisMinnoslugu tontisligi tatliligi
5sayfadan itibaren kiblendi etiketli bu konu eminim forumda yasak olan hersey var din iman siyasi gorus hakaret kufure varan kelimeler ama gelen giden yok Oysa baska zaman hop diye kib bile olmadan gelirler cok ilginc gercekten cok ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?